سیستت ماه عسل عفونت مثانه در ماه عسل غالب دختر ها بعد از ازدواج به دلیل شروع تماس جنسی دچار عفونت مثانه می شوند .علت این امر کوتاه بودن مجرای خروجی ادرار در زنان و ورود میکروب در حین تماس جنسی بعلت باز شدن دهانه مجرای ادرار خانمها است


سیستت ماه عسل
عفونت مثانه در ماه عسل
غالب دختر ها بعد از ازدواج به دلیل شروع تماس جنسی دچار عفونت مثانه می شوند .علت این امر کوتاه بودن مجرای خروجی ادرار در زنان و ورود میکروب در حین تماس جنسی بعلت باز شدن دهانه مجرای ادرار خانمها است
این عارضه در بین زنان تازه ازدواج کرده شایع است.و20 تا 40درصد از خانمها در طی نخستین ماه پس از ازدواج با علایمی مانند تکرر واحساس سوزش ادرار و یا درد در هنگام دفع ادرار و درد در ناحیه زیر دل ، کدرشدن رنگ ادرار و یا خون ادراری به پزشک مراجعه کرده و خاطره تلخ اولین نزدیکی ها را تا پایان عمر به یاد خواهند داشت.
http://img.ehowcdn.com/article-page-main/ehow/images/a06/2o/kh/honeymoon-cystitis_-800x800.jpghttp://pennstatehershey.adam.com/graphics/images/en/19094.jpghttp://s3.hubimg.com/u/3815830_f260.jpgعلت اصلی این عارضه وجود باکتریهایی مانند اشرشیا کلی در مجرای ادرار است که به دلیل کوتاه بودن این مجرا در زنان به دنبال نزدیکی های مکرر و آلوده به داخل مجرا نفوذ کرده و تکثیرمی شود .نزدیکی های مکرر بدون شستشو و عدم رعایت بهداشت جنسی ، روشهای غیر معمول نزدیکی مانند مقاربت مقعدی ، استفاده از دیافراگم(نوعی وسیله پیشگیری از بارداری) و نقایص مادرزادی سیستم ادراری خانمها را برای بروز این عارضه مستعد می کنند. عفونت مثانه یکی دو روز پس از ورود باکتری به مجرا آغاز می شود و توسط یک آزمایش ادرار ساده قابل تشخیص است.
برای پیشگیری از این عارضه چه اقداماتی را باید انجام دهیم؟
رعایت بهداشت جنسی و شستشوی ناحیه واژن و مقعد
ادرار کردن بلافاصله پس از نزدیکی و شستشوی ناحیه واژن .
عدم استفاده از روشهای غیر معمول نزدیکی مانند آمیزش مقعدی .
نوشیدن مایعات زیاد
پرهیز از مصرف بیش از حد قهوه و نسکافه
درمان سیستیت ماه عسل
وقتی پزشک ، این عفونت را تشخیص داد ، یک دوره آنتی بیوتیک را برای شما تجویز می کند و برای کاهش درد نیز مصرف یک مسکن را توصیه می نماید.بهتر است فنازوپیریدین را که برای کاهش درد شما تجویز می شود ، بیش از 3 روز مصرف نکنید.به خاطر داشته باشید این دارو رنگ ادرارتان را به نارنجی تا قرمز تغییر خواهد داد .بنابراین زیاد نگران نشوید.
بهتر است در طی مصرف آنتی بیوتیک و تا درمان کامل ، از آمیزش پرهیز کنید .نیازی به شستشو با صابون و یا محلولهای ضد عفونی کننده ای مانند بتادین ندارید.تنها رعایت بهداشت ناحیه تناسلی کافی است. نوشیدن مایعات کافی برای شما مفید است. درصورت عدم بهبود حتما به یک متخصص کلیه و مجاری ادرار مراجعه کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.