سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
هشدار داد: مسئله شیشه در کشور یک فاجعه است. دستهای پنهانی در گسترش آن
نقش دارند، نباید بیان این مسئله سیاهنمایی تلقی شود، زیرا عوارض این
اعتیاد جدید خانواههای زیادی را یک عمر میسوزاند.
،حسن ابوالقاسمی در گفتوگو تفصیلی با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در
پاسخ به این پرسش که آیا شما وجود سونامی شیشه در کشور را قبول دارید،
اظهار داشت: من فکر میکنم یکی از بزرگترین تهدیداتی که در زمینه مواد مخدر
به خصوص روانگردان ها و مواد محرکه وجود دارد بحث شیشه است.دستهای پنهان در گسترش شیشه در ایران
وی افزود: در مورد شیشه نباید به سادگی از کنارش گذشت، شیشه را شاید موردی باشد که دستهای پنهانی برای گسترش آن در سطح کشور دخالت داشته باشند و ممکن است بیگانگان در این زمینه دخالت داشته باشند. به موضوع شیشه باید خیلی زودتر و جدیتر پرداخت چون خطرش واقعاً جدی است.
سازمانهای متعددی در زمینه عواقب شیشه مسئول هستند
ابوالقاسمی در پاسخ به این پرسش که چرا وزارت بهداشت هرگز یک هشدار جدی و آمار دقیق و واقعی برای نشان دادن وسعت فاجعه شیشه نشان نمیدهد و فقط اکتفا میکند به اینکه این مسئله در حال رشد است ولی هرگز میزان رشد و نحوه گسترش آن رااعلام نمیکند و به خانوادهها در این زمینه آموزشی ارائه نمیشود، گفت: وزارت بهداشت یکی از دستگاههایی است که در این زمینه انجام وظیفه میکند به هر حال ستاد مبارزه با مواد مخدر وجود دارد و بسیاری از مراکز هستند که کار فرهنگی انجام میدهند و خیلی جاها مسئول این کار هستند که باید در این زمینه اقدام کنند.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت فقط میتواند اعلام کند که شیشه یک فاجعه است یعنی وقتی یک فردی از خانواده معتاد به شیشه شد یعنی یک فاجعه در آن خانواده به وجود آمده است.
پرداختن به مباحث شیشه سیاسی و امنیتی نیست
ابوالقاسمی در پاسخ به این پرسش که یک تصوری در این زمینه وجود دارد که اگر در مورد شیشه صحبت شود به نوعی سیاهنمایی شده و موضوع تا حدی سیاسی و امنیتی میشود شاید به این خاطر است که به مسئله شیشه به طور کاملپرداخته نمیشود، افزود: نباید این طور باشد واقعاً نباید اینطور فکر کرد که مسئله شیشه یک موضوع سیاسی و امنیتی است.
هر شب تلویزیون درباره شیشه هشدار دهد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان داشت: به نظر من هشدار را باید جدی داد و اگر هر شب هم تلویزیون مردم را از شیشه بترساند باز هم کم است.
سوختن خانوادهها تا آخر عمر به دلیل شیشه
وی تصریح کرد: برای اینکه شیشه خانمانسوز است و وقتی فردی به شیشه معتاد شد چند نفر از عضو خانواده تا آخر عمر باید به پای آن جوان که معتاد به شیشه است بسوزند برای اینکه شیشه عقل را ضایع میکند و یک فرد عادی را تبدیل به یک فرد روانی و خطرناک میکند.
مخفی کاری در زمینه آمارهای واقعهای شیشه
ابوالقاسی در پاسخ به این پرسش که آیا در این زمینه وزارت بهداشت و دانشگاهها تحقیقاتی با نمونهگیریهایی از جمعیت برای به دست آوردن اطلاعات از جامعه انجام می دهد و منتشر نمیشود یا اصلاً چنین تحقیقاتی انچام نمیشود چرا واقعیت این آسیب اجتماعی به صورت علمی و با آمار و رقم اعلام نمیشود اظهار داشت: متاسفانه در این زمینه مخفیکاری میشود برای اینکه افرادی که معتاد به شیشه هستند هم خودشان و هم خانوادههایشان این مسئله را مخفی میکنند که داخل آمار نمیآید ولی واقعیت این است که ما از نزدیک مشاهده میکنیم که شیشه یک گرفتاری و فاجعهای در سطح کشور است.
شیشه دیوانه تربیت میکند
وی ادامه داد: در گذشته اعتیاد به تریاک و حتی مواد مرفینی آن قدر خطرناک نبود زیرا عقلهای آنان را ضایع نمیکرد و آدم خطرناکی ایجاد نمیکرد بلکه آدمهای معتادی بودند اما شیشه این طور نیست میتوانم بگویم که شیشه دیوانه تربیت میکند و در کوچه و خیابانها رها میشوند.
ابوالقاسی در پاسخ به این پرسش که شنیدهها حاکی از آن است که در برخی از کشورها پلیس اجازه دارد پس از شناسایی افراد شیشهای و مصرف کننده مواد روانگردان وسط پیشانی آنها شلیک کند به خاطر اینکه آنها افراد خطرناکی هستند آیا این مسئله درست است، گفت: من خودم این مسئله را نشنیدهایم که پلیس به چنین حرکتی مجاز باشد ولی «شیشهایها» میتوانند افراد بسیار خطرناکی باشند.
شیشهایها قاتلین خانوادها هستند
وی افزود: مثلاً یک فرد که شیشه مصرف کرده است و عضوی از خانواده را کشته و وقتی از او سوال میشود که چرا آن فرد را کُشتی؟ عنوان میکند که من فقط یک هندوانه را از وسط نصف کردم. یعنی این همه یک فرد شیشهای میتواند خطرناک باشد.
شیشه از عوامل مهم تصادفات داخل شهر
وی در توضیح بیشتر مشکلات شیشه اظهار داشت: شیشه یکی از عوامل مهم تصادفات داخل شهر است و به نظر من هم باید بیشتر از وضعیت کنونی روی مسئله شیشه کار شود و شما خبرنگاران میتوانید در این زمینه در خبرگزاری و صدا و سیما اقدام کنید.
ابوالقاسی ادامه داد: به نظر بنده باید درباره شیشه در رسانهها بیشتر کار شود چون شیشه عنصر بسیار خطرناکی است و آن قدر که نیروی انتظامی باید این مسئله را برای مبارزه جدی بگیرد. جرم آن نیز باید سنگین باشد .در گذشته نیز مواد مخدر جرم بود و مواد محرکه جرم نبود ولی الان خوشبختانه قانون اصلاح شده است.
شدیدترین مجازات برای پخش کننده شیشه
وی تصریح کرد: ولی به نظر من کسی که شیشه را پخش میکند مستحق شدیدترین مجازات است، واقعاً اگر روزی بخواهند این قانون را اجرا کنند باید برای پخشکننده شیشه سنگینترین مجازاتها را در نظر بگیرند. زیرا شیشه خیلی خطرناکتر از مواد مخدر است.
شیشه کنونی در ایران اصل نیست/مرگ آورست
ابوالقاسی در پاسخ به این پرسش که این مسئله که اگر بخواهند در زمینه شیشه افراد را دستگیر کنند به دلیل گستردگی بسیار مصرف شیشه به دلیل گستردگی رواج شیشه در بین جوانان بیکار و به دلیل ارزش افزوده بسیار و سود آن خیلیها را باید دستگیر کنند، افزود: مسئله این است ولی شیشهای هم که در ایران وجود دارد آن شیشه اصل نیست یعنی یک شیشه بسیار خرابی است که آن استاندارد شیشه اصل را نیز رعایت نکرده بلکه یک شیشه مرگآور است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا شما در زمینه شیشه آنالیزی انجام دادهاید، بیان داشت: شیشه مساوی است با مرگ و ما در این زمینه نیز تحقیقاتی را انجام دادهایم.
آیا من دارم مطالب سیاسی می نویسم و خودم هم نمی دانم ؟
opium.site: آیا ماری جوانا و حشیش مواد مخدر سیاسی هستند Do marijuana ...
opium.site: ماده مخدر کروکودیل (دزومورفین ) در ایران سیاسی است ؟
opium.site: ماده مخدر شیشه در ایران سیاسی و امنیتی نیست اما پلیس می ...
opium.site: طنز میزگرد سیاسی بین آقایان کوکائین متامفتامین خانم ...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.