این مقاله خلاصه ای از یک تحقیق علمی درباره اثرات مواد غذایی به خصوص غذای نذری روز عاشورا است که چند سال پیش انرا در یک وبلاگ های فارسی منتشر کردم ولی متاسفانه با فیلتر شدن ان وبلاگ مقاله هم از دسترس خارج شد و ما از روی نوشته های خود و مقداری از مطالب که در سایت های دیگر بود این مطلب را بازنویسی کردیم .که البته بسیاری از جزئیات در این وسط از بین رفت
البته از بین رفتن اصل مقاله ما این حسن را داشت که دیگر به سایت ها و وبلاگ های ایرانی اعتماد نکنیم و حداقل سعی کنیم یک کپی از انچه می نویسیم در یک سرویس وبلاگ خارجی بگذاریم
با توجه به مطالب علمی ارزنده ای که در پژوهش معجزه غذای نذری امام حسین (علم یا خرافات ) وجود دارد خواندان انرا به تمامی دانش پژوهان توصیه می کنم
البته از بین رفتن اصل مقاله ما این حسن را داشت که دیگر به سایت ها و وبلاگ های ایرانی اعتماد نکنیم و حداقل سعی کنیم یک کپی از انچه می نویسیم در یک سرویس وبلاگ خارجی بگذاریم
با توجه به مطالب علمی ارزنده ای که در پژوهش معجزه غذای نذری امام حسین (علم یا خرافات ) وجود دارد خواندان انرا به تمامی دانش پژوهان توصیه می کنم
معجزات غذای نذری مام حسین ((قسمت اول ))
فیزوپاتولوژی املاح نادر در غذای نذری . بسیاری از مسلمانان اعتقاد دارند که غذای نذزی دارای خاصیت شفای بیماران است . در بررسی های علمی ثابت شد که این مسله دارای حقیقت است و علاوه بر مسله روحی که بیمار را در جهت بهبودی کمک می کند یه علت خواص شیمیایی موجود در غذای نذری این غذا واقعا شفا بخش است. . البته منظور ما از غذای نذری و غذار روز عاشورا غذایی است که خورشت آن در ظروف مسی و پلوی آن در ظرف روی و با هیزم پخته شده باشد .و الا غذای که در ظروف معمولی و روی گاز پخته شود دارای این خواص نیست.
.
=آیا غذای روز عاشورا با بقیه غذاها فرق دارد؟ بله شما حتا به چشم بسته از روی طعم و بوی یک غذای نذری را که از یکی از تکیه های قدیمی گرفته باشند را می توانید از غذای معمولی تشخیص دهید . =خوب معلومه اکثرا توش چاشنی های مختلف می ریزند؟ *دکتر=مسله ما در این بحث خاصیت جالبی است که در این غذا های نذری از لحاظ علمی و شیمیایی ما پیدا کردیم که برای خود ما بسیار جا لب بود در واقع رمز جوانی و انرژی را در طبخ غذا ما در این غذا ی نذری یافتیم؟ =یعنی واقعه این غذا معجزه ای دارد ؟ =خارج از شوخی آیا این غذا با بقیه غذاهای که ما می خوریم فرق دارد .
* دکتر=بله صد در صد البته اگر غذای یک تکیه قدیمی باشه دارای خواص عجیبی است و البته حتا به نوع غذا هم ارتباطی ندارد و مکانیسم و نوع پخت است که معجزه ای به این غذا می دهد.
= مگر غذای تکیه قدیمی با مسجد فرق دارد ؟
بله و خیر اتفاقاء چون ایرانی ها امروز صبر ندارند یکی از مسایل صبر است اگر شما اندکی تامل کنید من به شما می گویم که چرا جوانی که در عرض سال همیشه بی حال و خواب آلود و بی انرژی است روزهای عاشورا شب تا صبح سینه می زند و از انرژی زیادی برخوردار و روحیه خوبی دارد . ایا خود شما این طور نیستید و حالت روحی و جسمی شما در روزهای عاشورا بهتر نیست . =راستش چرا اما فکر کردیم مال عزاداری است . * دکتر=اگر به شما راز این مسله را بگویم شما درمان پیری و افسردگی و ناتوانی جنسی و طول عمر و شادابی و دارویی برای جلوگیری از سرطان را پیدا می کنید این تحقیقات من و خواهر زاده ام است ،که مهندس صنایع غذایی است و ثمره 2 سال تحقیقات در زمینه مواد غذای نذری است. . =جان ما دکتر یعنی توی غذای نذری این همه خاصیت است و شما پیدا کرده اید و تا حالا به کسی نگفتید . *دکتر = بله ،و غیر از آن راجبع آفتابه مسی و سماور مسی (ذغالی )و تمامی آنها مقاله شد و برای مجلات طبی فرستاده که چاپ نکردند . گفتن دکتر این امل بازیها به شما نیامده؟؟آفتابه مسی و استفاده از ان برای کاهش عفونت واژینال خانم ها؟ ،سماور مسی برای درمان کم خونی و ورم معده؟ .و گفتند این ها خرافات است . چراقبول نکردند که مقاله را چاپ کنند ؟؟ *دکتر= برای آنکه اگر شما و دیگران مطلع بشوید دیگه کسی قرص ویتامین و مولتی ویتامین و آهن و مس و روی و وایاگرا نمی خره.کلا نصف کارخانه های داروسازی و واردات مکمل و ویتامین ور شکست می شوند . اینجا ما مافیای دارویی داریم .که مطبوعات پزشکی را کنترول می کنند. =جان امام حسین (ع) این حرفات راست است ؟
*دکتر= فقط در مورد افتابه مسی و دیگ مسی مطلبی را که چند سال قبل در مجلات چاپ شد و در رسانه ها اعلام شد می نویسم که در یکی از دانشگاهای انگلستان با صرف دو سال وقت و پول بیش از چند میلیون پوند و 20 کارشناس مواد غذایی به این نتیجه رسیدند که اگر آب میوه (ساندیس) را قبل از بسته بندی در داخل دیگ های مسی بجوشانند باعث از بین رفتن میکروب (اشریشیا کولی)ای کلی می شود و این امر باعث می شود ماندگاری طولانی تر بدست آید،در انگلیس قانونی تصویب شد که از سال 85(1385)در این کشور تمامی کارخانجات آب میوه باید قبل از بسته بندی آب میوه را در دیگ های مسی حرارت دهند. در ضمن اینکه از بیمارهای اسهال ناشی از مصرف آب میوه جلوگیری می شود باعث ماندگاری طولانی تر می شود .دارای هضم بهتری هم هست .این را محض اطلاع از خواص دیگ های مسی گفتم .جالب اینکه که اگر آب الوده به میکروب را در داخل یک آفتابه مسی بریزید و در مقابل آفتاب به مدت کوتاهی قرار دهید آب سترون شده و حتا خاصیت میکروب کشی پیدا می کند و شستشوی ناحیه تناسلی با اب داخل آفتابه باعث از بین رفتن قارچها و میکروب های بیماری زا می شود. و غذای طبخ شده در دیگ مسی درمان کم خونی خانمها و اطفال است و انرژی کلی بدن را افزایش و بیش از 500 آنزیم داخل کبد انسان را که وابسته به مس است را تقویت می کند .در واقع بد بختی ما از زمانی شروع شد که دیگ های مسی را کنار گذاشتیم. .
=یعنی غذای نذری باید داخل دیگ مسی پخته بشه ؟؟
حتما علت طبی و شیمیایی خواص مس در درمان بیمارها بسیار جالب و مهم است و تا زمانی که ما در ایران در زمان قدیم خورشت را در کومجدان های مسی و پلو درون ظرف رویی می پختی ایم مسله ای به نام ناتوانی جنسی و ضعف اعصاب و سفیدی زود رس مو در ایران نداشتیم د ر ضمن در خانمها در قدیم کم خونی و بی حالی دیده نمی شد
=اینها که همه حرف است آیا می توانید ثابت کنید ؟؟
بله ما در رابطه با اصول علمی این مسایل همه چیز را برای شما بیان می کنیم چون در پخت نذری مسایل زیادی مطرح است حتا نوع ذغال چوب که بر روی درب خورشت نذری می ریزند و حتا قلع اندو کردن ظرف مسی یا دیگ های رویی که در پخت برنج نذری استفاده می شود همه دارای خواص طبی جالبی است .
*وب لاگ =یعنی در داخل یک قرص ویتامین اینها وجود ندارد ؟؟ مسله جالب همین است که در یک قرص مولتی ویتامین تراپوتیک همه اینها هست اما نه به فرم فعال ملح که بدن قادر به جذب و استفاده از انها باشه . =فرم فعال چیه؟ بدن انسان احتیاج به بعضی از فلزات دارد مثل روی و مس ،روی و آهن مخصوصا خانمها که قاعده می شوند احتیاج به آهن بیشتری از آقایان دارند و سیگارها آهن لازم ندارند ولی احتیاج به ویتامین سی دارند این فلزات به مقدار بسیار کم روزانه باید توسط انسان خورده بشود و توسط روده جذب بشه اما آهن و مس در طبیت دارای دو فرم هستند آهن و مس دو ظرفیتی و آهن و مس سه ظرفیتی fe++ , fe+++,Cu++,Cu+++ این فلزات باید با ظرفیت مناسب و در محیط اسیدی جذب شوند و به فرم گرم باید وارد بدن شده تا جذب شوند که این مسله در غذای نذری اتفاق می افتد و بدن ویتامین ها و املاح آهن و مس و روی را جذب می کند ولی در خوردن این مواد به صورت قرص یا کپسول بدن قادر به جذب آن نیست .و مسله دیگر مسله گرفتن سم غذا است که در پخت غذای نذری اینکار بوسیله ریختن ذغال روی درب دیگ انجام می شود .
=لطفا در مورد سمیت غذا و استفاده از ذغال توضیع بیشتری بدهید ؟
شما هیچوقت با خوردن غذای که با هیزم پخته شده باشد دچار نفخ و ناراحتی گوارشی نمی شوید .حتا با خوردن چرب ترین قیمه عاشورا که با هیزم و ذغال پخته شده باشد هیچ وقت دچار ناراحتی گوارشی نمی شوید .علت آن است که بدن انسان برای خوردن گوشت و چربی زیاد ساخته نشده است ودارای سمومی است که باید گرفته شود که اینکار بوسیله ذغال انجام می گیرد .
بسیاری ار قدیمی ها که ناراحتی معده داشتن قرص های ذغال اکتیو که ساخت کشور آلمان بود را به خوبی به یاد دارند که حتا هنوز هم موجود است .خاصیت ذغال ان است که گاز معده را گرفته و با مواد سمی داخل غذا ترکیب و انرا خنثی می کند .اما در موقع پخت غذای نذری ذغال در زیر دیگ و روی درب پلو و خورش ریخته می شود که این مسله و میزان بالای co2 در اطراف غذا باعث جذب مواد سمی داخل غذا می شود و خوردن غذای که با ذغال و هیزم پخته شده باشد بسیار سبک و ضد نفخ است به این علت در داخل معده گازی تشکیل نمی شود و تمامی غذا به راحتی و در حجم کم به سرعت از معده می گذرد و تخلیه سریع معده از رفلکس و آروغ و ماسیدن چربی جلوگیری می کند که این مسله باعث می شود که چون به سرعت معده خالی از غذا می شود .گیرند های عصبی پاراسمپاتیک در جدار معده که به حجیم شدن معده حساس هستند به علت خالی بودن معده و جمع شده آن به هیپوتالاموس در مغز پیغام بفرستند. در واقع عصب شماره 10 واگ که از مغز می اید دارای یک زوج است که عصب راست واگ روی معده و روده و عصب چپ واگ قسمت خلف معده و پشت سیستم گوارشی را عصب می دهد و مسول گوارش و حرکات معده و روده است و به محض خالی شدن معده دستوری به مغز و قسمت گرسنگی و سیری در هیپو تالاموس در مغز می فرستد که به معنی آن است که شما گرسنه هستید و معده شما خالی است و شخص احساس گرسنگی می کند.و به این دلیل ما دوباره می خواهیم که یک غذای نذری دیگر بخوریم .و علت اینکه در روز عاشورا شما به راحتی می توانید چند بار قیمه یا غذای نذری بخورید و یا از خوردن غذای نذزی سیر نمی شوید همین است .زیرا غذای طبیعی و سبک به راحتی و سریع از معده خارج و سیستم عصبی فکر می کند که معده شما خالی است .
ازجهت دیگر غذای خورده شده به سرعت باعث افزایش قند خون نمی شود (قابل توجه دیابتی ها ) .چون یکی از علل سیری افزایش قند خون است .غدای نذری به علت اینکه دارای املاح نادر مس و روی و قلع به فرم فعال است در موقع جذب و وارد شدن به داخل خون با تحریک آنزیم هایی لوزولمعده و سلو لهای لانگر هانس در آن (مس و روی بلافاصله روی سلولهای بتا اثر گذاشته و میزان زیادی انسولین آزاد می شود )اثر گذاشته و مقدار زیادی انسولین را ازاد می کند که آزاد شدن این مقدار به طور ناگهانی به سرعت مقدار قند خون را از داخل جریان خون به سمت داخل سلولهای بدن داخل کرده و شخص به طور ناگهانی احساس انرژی و نشاط می کند و تازه به علت افت قند خون
شخص احساس گرسنگی مجدا می کند .((برای همین به نذری دهندگان می گویم که اگر فردی چند تا غذا نذری شما را خورد تقصیر خودش نیست بدنش می طلبد و نشان دهنده ان است که غذای شما واقعا از لحاظ علمی نذری است و اصل طبخ غذای سالم در آن رعایت شده است نذرتان قبول باشد )) ((دیابتیها غذای نذری را حتما بخورید زیرا باعث افزایش انسولین خون و بهبودی شما می شود ))
این مسله در بیماران بسیار جالب است زیرا بیماری که تا روز گذشته اصلا غذای نمی خورده و اشتها نداشته است بعد از خوردن یک غذای نذری به علت سبک بودن این غذا و به سرعت عبور کردن از معده به راحتی جذب شده و ایجاد انرژی و نیرو می کند در ضمن انکه بیمار به علت خالی شدن سریع معده و احساس گرسنگی مجدا درخواست یک غذای دیگر می کند و از لحاظ روحی و جسمی این مسله باعث بهبود بیماران می شوند.
و اصلا باز شدن اشتهای بیماران با غذای نذری خود باعث بهبودی 90 در صد بیماری ها می شود .البته لازم به ذکر است که نوع هیزم و ذغال بسیار مهم است .و استفاده از تخته نئو پان و جعبه میوه دارای این خاصیت نیست و هیزم درخت بلوط و گردو و هر درخت دیگری هر کدام هم خاصیت جالب و جدای از همدیگر دارند . آیا یعنی هیزم با هیزم فرق می کند ؟ *دکتر =بله .هر درختی وقتی میسوزد از خود گاز ها و موادی ازاد می کند که با بقیه فرق دارد مثلا در سوزاندن درخت کاج ماده ای به نام تربانتین داخل غذا می شود که خاصیت جا لبی دارد و در سوزاندن میز و صندلی به عنوان هیزم به جای مواد خوب مواد بد و خطرناک وارد غذا می شود .متاسفانه به علت نبود امکانات مالی ما نتوانستیم در زمینه انواع مختلف درختان در زمانی که به عنوان هیزم سوزانده می شوند تحقیقات خود را کامل کنیم .البته ما به عنوان عاشقان امام حسین (ع) کار خود را ادامه می دهیم .
پژوهش توسط فرزاد مهندس صنایع غذایی و دکتر یزدان نیاز در سال 1386 تهران
با پوزش ومعذرت خواهی از علاقمندان به مسایل علمی و دینی زیرا چندین بار این متن را آپلود کردیم ولی به دلیل نادانسته متن نوشته شده به خوبی منتشر نگردیده است .و ما بارها مجبور به دوباره نویسی مطالب شدیم معجزه غذای روز عاشورا -آیا غذای نذری معجزه می کند -غذای نذری روز عاشورا در ترک اعتیاد موثر است .قیمه روز عاشورا و معجزات ان -معجزات غذای نذری -محرم و غذای نذری -معجزه ظروف مسی در طبخ غذای نذری -چرا هر چقدر غذای نذری می خوریم سیر نمی شویم -اثرات غذای نذری امام حسین بر بیماران قندی (دیابت ) اثرات غذای نذری بر درمان بیماران سرطانی -اثرات غذای نذری بر پوست و مو و غدد تناسلی -اثرات غذای نذری بر ترک اعتیاد معتادان به مخدر شیشه -اثرات قیمه ماه محرم بر بیماری ها -اثرات مس بر روی میکروب ها -خاصیت شفا دهنده غذای نذری -علت شفای بیماران با خوردن غذای نذری روز عاشورا -شقا با قیمه امام حسین (ع) opium.site: غذای نذری امام حسین در روز عاشورا داروی ترک متامفتامین ... طبخ غذا در ظروف مسی و ارتباط ان با عصاره جوانی و داروهای ترک ... |
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.