سندرم اتللو چیست
درمان سندرم اتللو بدون دارو چگونه ممکن است
ایا مبتلایان به سندرم اتللو دارای اختلالات روانی هستند
ابتدا این مقاله را بخوانید
بعد طریقه درمان انرا برایتان می نویسم
هذیان بیوفایی همسر
سندرم اتللو چیست |
درمان سندرم اتللو بدون دارو چگونه ممکن است
ایا مبتلایان به سندرم اتللو دارای اختلالات روانی هستند
ابتدا این مقاله را بخوانید
بعد طریقه درمان انرا برایتان می نویسم
هذیان بیوفایی همسر
وقتی شوهر اعتقادی هذیانی دارد که همسرش به او خیانت می کند زندگی هر دوی آن ها جهنم می شود . متاسفانه این اختلال به تازگی در برخی خانواده ها دیده می شود .
مرد به شدت عصبانی است که « چگونه این ننگ و خفت را تحمل کند » . او به همان شدتی عصبانی می شود که مردی که واقعا همسرش به او خیانت می کند .
وقتی از او بخواهید که به خاطر بچه ها این زندگی مشترک را حفظ کند ، ممکن است جواب دهد :« اگر شما به جای من بودید این بی ناموسی را قبول می کردید ؟»
مرد به شدت احساس ناامنی و عذاب می کند و از این که کسی حرف های او را تأیید نمی کند « به خدا پناه می برد » . او سال های طولانی رنج « عدم صداقت » همسر خویش را تحمل می کند در حالی که همیشه به این اندیشه است که روزی او را طلاق بدهد .
زن افسرده می شود . از این که به ناحق مورد تهمت قرار می گیرد و هیچ راهی برای ثابت کردن بی گناهی خویش نزد همسر خود نمی یابد مستأصل می شود . او بی آن که جرمی و خیانتی مرتکب شده باشد رکیک ترین فحش ها را از شوهر خود می شنود .
بستگانش به او می گویند : شوهرت بیمار است و بدرفتاری های او از اختیار و آگاهی او خارج است و « دست خودش نیست » . زن هر بار قهر می کند ، مجددا به منزل خویش بر می گردد . احساس ناامنی و ترس و انتظار این که هر لحظه ممکن است به بهانه ای واهی مورد اهانت و ضرب و شتم شوهر خود قرار گیرد دل شوره ای مداوم را بر او تحمیل می کند .
زن جر و بحث می کند ، استدلال می کند ، « مهربانی می کند »، تسلیم می شود ، اما مشکل او حل نمی شود . سال های طولانی محیط زندگی هراسناک خانه را تحمل کرده است. بچه هایش بزرگ شده اند ، پدر و مادرش پیر شده اند و استقلال مالی هم ندارد . به تدریج خود او نیز در خانه ی شوهر پیر شده است و راه به جایی نمی برد .
شوهر از مصرف دارو برای کنترل هذیان هایش امتناع می ورزد . می گوید : « دارو بخورم که بخوابم تا زنم هر کار که خواست بکند » و ممکن است به درمانگر خود نیز اهانت بکند و به او هم تهمت بزند .
وقتی وابستگان او به خاطر مشکل همسرش او را به پزشک ارجاع می دهند از مصرف دارو اجتناب می کند و می گوید : « من داروی بی غیرتی نمی خورم » . او به پندارهای هذیانی خویش کم ترین تردیدی ندارد .
چگونه می توان انتظار داشت تا با درمانگر خود یا دیگران که « او را درک نمی کنند » همکاری کند ؟ لذا بحث کردن با او به امید آن که متقاعد شود و نظرش عوض شود بی فایده است .
استفاده از دارو نیز به این امید نیست که فکر هذیانی او عمیقا عوض شود بلکه به این امید است که بار عاطفی و هیجانی همراه با اعتقادات غلط او کاهش یابد .
به عبارت دیگر دارو به این امید مصرف می شود تا افکار داغ او که با هیجان شدیدی همراه است به افکاری خنثی و تحت کنترل تبدیل شوند .
اتفاقا شوهری که هذیان دارد که همسرش به او خیانت می کند از این که نمی تواند بر اعصاب خویش مسلط باشد ناراحت است ، ولی با او نمی توان در مورد صحت و سقم افکارش بحث و جدل کرد ، اما می توان در مورد این که بتواند بر اعصاب خویش مسلط باشد و با پرخاشگری ها بهانه به دست دیگران ندهد با او صحبت کرد . می توان از او خواست دارو مصرف کند تا بتواند با درایت و خونسردی در قبال مشکلی که دارد چاره جویی کند .
صبوری ، صداقت ، تحمل هیجانات شدید و منطق ویژه ی بیمار و انتظار بهره ی اندک در قبال تلاش بسیار، از ویژگی های کسی است که قصد کمک به بیمار مبتلا به اختلال هذیانی را دارد
می توان از او خواست که حتی الامکان در مورد افکار خود با دیگرانی که او را باور ندارند صحبت نکند .
می توان با او قرار گذاشت که دست از فحاشی و کتک کاری بردارد و دارو به او کمک خواهد کرد تا بر اعصاب خود مسلط شود و خود را در وضعیت های دشوار قرار ندهد .
او به دلیل این که بر هیجانات خود مسلط شود حاضر می شود دارو مصرف کند . دارویی که مطمئنا هیجان مربوط به افکار هذیانی او را کنترل خواهد کرد .
احساس ناامنی بیمار و عدم اعتماد او به دیگران ، برقراری رابطه ی درمانی را که اهرم اصلی درمان است ، مشکل می کند . در عین خونسردی و حفظ آرامش و اجتناب از جر و بحث با بیمار باید با درایت و تدبیر درباره ی اثرات مضر افکار او در عین روراستی و بدون حقه و کلک گفت و گو کرد و از او خواست تا برای حفظ آرامش و برخورد عاقلانه با مشکل در مصرف دارو پیگیر باشد .
بیمار مبتلا به اختلال هذیانی از نوع هذیان بی وفایی همسر اعتماد به نفس خوبی ندارد .
در واقع این هذیان به نوعی به انتظاری که آدمی از رفتار دیگران با خود دارد مربوط می شود . به عبارت دیگر وقتی انسان خود را شایسته و لایق نداند ،در رفتار دیگران نسبت به خود مترصد است تا مورد بی احترامی یا تخطئه و اهانت قرار گیرد یا جدی گرفته نشود و احیانا به او خیانت شود . گاهی مشکلات فیزیکی مثل سنگینی گوش ، مشکلات اجتماعی مثل زندگی در محیط غریب و نامأنوس یا در اقلیت قرار گرفتن و گاهی انتظاری که آدمی از بدرفتاری های خویش دارد و در واقع قیاس به نفس کردن سبب می شود تا زمینه های پیدا شدن هذیان ها شکوفا شود .
در هنگام درمان نیز گفتن به بیمار که چرا فکر می کند که به او خیانت می شود ، مشکل آفرین است و غالبا سبب تخریب رابطه ها می شود . اما اگر با صداقت ، ظرافت ، هم دلی ، حوصله و درک عمیق بیمار همراه باشد می تواند بسیار مفید واقع شود و به ویژه کمک کند که رابطه ی خوبی فراهم شود تا بتواند با کمک آن از بیمار حمایت کرد و او را تشویق کرد تا داروهای خود را به درستی مصرف کند .
نکات زیر از جمله مواردی است که برای کسانیکه می خواهند به این افراد کمک کنند مفید خواهد بود :
**سعی کنید نگرانی های بیمار را ، اگر چه به نظر شما غریب می آید ، درک کنید . به نیازهای واقعی او توجه کنید و در رفتار خود به او نشان دهید که خیرخواه او هستید . آن گاه به رشد اعتماد بیمار نسبت به خودتان امیدوار باشید .
**علی رغم اعتقاد غلط بیمار صادقانه با او روبه رو شوید و او را بپذیرید ، صبور باشید و در جلب اعتماد بیمار نسبت به خود عجله نکنید .
**در ذهن خود به بیمار حق دهید ، با چنین اعتقادی که دارد باید وحشت زده باشد و ممکن است رفتار آزار دهنده از خود نشان دهد . لذا از سرزنش کردن ، مسخره کردن ، توهین و قضاوت عجولانه جدا بپرهیزید .
**از هرگونه بحث و گفت و گو به منظور تغییر اعتقاد بیمار پرهیز کنید ، زیرا او پذیرش لازم را جهت قبول دلایل شما ندارد .
**مواظب پیام های غیر کلامی خود مانند خندیدن ، نگاه کردن ، نحوه ی ایستادن ، نشستن ، میزان فاصله ی خود با او ، تماس فیزیکی با او ، حرکات چهره و بدن و امثال آن باشید ، زیرا بیمار به شدت مراقب همه ی حالات کسانی است که در مقابل او هستند .
**پچ پچ کردن و در گوشی صحبت کردن شک بیمار را تشدید می کند و باید از آن اجتناب کرد .
**وقتی بیمار از دوره ی حاد جنون نجات می یابد ممکن است احساس شرم و گناه ، افسردگی ، انزوا و تنهایی و احساس تحقیر کند . در این دوره ضروری است که از جانب درمانگر و همراهان به درستی حمایت شود .
**صبوری ، صداقت ، تحمل هیجانات شدید و منطق ویژه ی بیمار و انتظار بهره ی اندک در قبال تلاش بسیار، از ویژگی های کسی است که قصد کمک به بیمار مبتلا به اختلال هذیانی را دارد .
منبع: اینترنت
سندرم اتللو (حسادت مرضی )
سندرم اتللو یا حسادت مرضی بخشی از هذیان های بیماران مبتلا به Sexual jealousy in humans است
در این بیماران یک تفکر غلط دال بر خیانت همسران وجود دارد
ایا مبتلایان به سندرم اتللو(حسادت مرضی ) بیماری روانی دارند
بله این همسران دچار یک اختلال و تفکر توهمی هستند که انرا باور کرده اند و به هیچ وجه نمی توان با گفتار پند نصیت و اقدامات عقلایی انها را از این باور دور کرد
علت ایجاد حسادت مرضی چیست
علل مختلفی برای ایجاد هذیان خیانت مطرح شده است از علل روانی شخصیتی و محیطی گرفته تا بیماریها ی مغزی حتی Cobb درسال (1979) در ضمن تحقیقات خود نشان داد که حسادت هذیانی می تواند در رابطه با صدمات مغزی (مثل سکته ضربه به سر یا موج گرفتگی ناشی از انفجار ) باشد
اما انچه مهم است این است که افرادی که دچار هذیان خیانت همسر هستند زمینه ابتلا به بیمارهای مثل اسکیزوفرنی و یا بیمارهای عصبی و اختلات دوقطبی و ناتوانی جنسی و مصرف الکل را هم دارند
مهمترین مسله در همسران مبتلا به هذیان خیانت ان است که حتی اگر خودشان دیوانه نباشند و نشوند با اعمال و گفتار خود طرف مقابل را دیوانه می کنند ؟؟
درمان
من زیاد درباره علل بیماری حسادت هذیانی نمی نویسم زیرا درمان برای ما مهمتر است
مهمترین مشکل در درمان این همسران ان است که انها هیچ دارویی را از دست همسرانشان نمی خورند زیرا دچار این هذیان و توهم هستند که زنان انها می خواهند انها را مسموم کرده و بکشند
راز درمان کجا است
راز درمان در ندادن داروی خوراکی است ؟
اما مگر می توان بدون خوراندن و یا تزریق کردن دارویی را وارد بدن بیماری کرد ؟
بله و راز کار هم همین جا است ؟
ابتدا باید بدانیم داروی این بیماران چیست اما قبل از ان ؟
اول باید این سوال را از شما به پرسم ایا شما به جادو و جنیل و رمالی و دعا نویسی برای درمان این بیماران اعتقاد دارید یا خیر ؟
چه شما اعتقاد داشته یا نداشته باشید من اعتقادی به دعا نویسی و رمالی ندارم ولی از نوعی جادو و سحر برای درمان حسادت مرضی استفاده می کنم ؟
پایان قسمت اول
opium.site: سندرم syndrome
opium.site: توهمات میکرواوپتیک و سندرم چالرز بانت Charles Bonnet ...
opium.site: سندرم ماری جوانا داخل وریدی چیست Intravenous Marijuana ...
opium.site: داروی Teonanácatl و Ololiuqui دو معجون جادویی درمکزیک ...
opium.site: من چگونه درمانگر جن گیر معتادان شیشه ای شدم ؟ Exorcist ...
opium.site: جن گیری و سایکوز و مواد مخدر روانگردان توهم زا در معجون ...
opium.site: مجیک ماشروم -قارچ جادویی -قارچ مقدس -السحر الفطر-Magic ...
آخرین لبخند مری شلی گلد اسمیت با مولی Mary Goldsmith's Parents Warn Others About 'Molly'
opium.site: سندرم syndrome
opium.site: توهمات میکرواوپتیک و سندرم چالرز بانت Charles Bonnet ...
opium.site: سندرم ماری جوانا داخل وریدی چیست Intravenous Marijuana ...
opium.site: داروی Teonanácatl و Ololiuqui دو معجون جادویی درمکزیک ...
opium.site: من چگونه درمانگر جن گیر معتادان شیشه ای شدم ؟ Exorcist ...
opium.site: جن گیری و سایکوز و مواد مخدر روانگردان توهم زا در معجون ...
opium.site: مجیک ماشروم -قارچ جادویی -قارچ مقدس -السحر الفطر-Magic ...
opium.site: Turbina corymbosa توربین(توربینا) کوریمبوسا حاوی ...
opium.site: قارچ مقدس ,کاکتوس پیوت یا کاکتوس مقدس , آیاهواسکا ...
opium.site: دولت مکزیک کشف واکسن ضد هروئین را ثبت می کند
opium.site: همه در ایران باید یک بار 5 گرم قارچ جادویی (مجیک ماشروم ...
opium.site: قارچ جادویی در ژاپن /عکس
opium.site: قارچ جادویی در درمان افسردگی معجزه می کند Magic ...
opium.site: ایبودیلاست Ibudilast داروی جدید برای ترک اعتیاد مخدر ...
opium.site: همجنس بازی و بکر زایی
opium.site: استفاده از هارمین و هارمالین در درمان امپوتانس و لیبیدو ...
opium.site: ده گیاه مرگ آور در جهان را بشناسید
opium.site: گیاهان روانگردان List of psychoactive plants
۱۸ سالگی سن قانونی، اما ۲۵ سالگی سن بلوغ فکری است opium.site: قارچ مقدس ,کاکتوس پیوت یا کاکتوس مقدس , آیاهواسکا ...
opium.site: دولت مکزیک کشف واکسن ضد هروئین را ثبت می کند
opium.site: همه در ایران باید یک بار 5 گرم قارچ جادویی (مجیک ماشروم ...
opium.site: قارچ جادویی در ژاپن /عکس
opium.site: قارچ جادویی در درمان افسردگی معجزه می کند Magic ...
opium.site: ایبودیلاست Ibudilast داروی جدید برای ترک اعتیاد مخدر ...
opium.site: همجنس بازی و بکر زایی
opium.site: استفاده از هارمین و هارمالین در درمان امپوتانس و لیبیدو ...
opium.site: ده گیاه مرگ آور در جهان را بشناسید
opium.site: گیاهان روانگردان List of psychoactive plants
آخرین لبخند مری شلی گلد اسمیت با مولی Mary Goldsmith's Parents Warn Others About 'Molly'
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.