تهیه چای از قارچ های سیلوسایبین
مصرف سیلوسایبین ها بصورت تازه و یا خشک شده باعث مسمومیت های جسمی گوارشی و بروز عوارضی از جمله حالت تهوع ، دل درد می شود . مصرف طولانی مدت آنها نیز باعث بروز حساسیت نسبت به مسمومیت آن می شود .
با تهیه چای از سیلوسایبین ها می توان تا حد زیادی از مسمومیت آن کاهش داد و سفر راحت تری را تجربه نمود .
توجه داشته باشید که بهترین روش مصرف سیلوسایبین ها بصورت خشک شده و یا تازه است . بیشترین تاثیرات این قارچ ها بصورت خوراکی ظاهر می شوند . جوشاندن آنها باعث کاهش تهوع ، افزایش سرعت تاثیرگذاری و کاهش دوره تاثیرات می شود و همچنین کمی از تاثیرات اصلی آن می کاهد.
موارد مورد نیاز :
اجاق گاز
مجیک ماشروم ( دوز مصرفی مورد نیاز خود )
صافی
ظرف برای جوشاندن آب و ماشروم
یک چای کیسه ای با طعم مورد علاقه خود
روش اول :
ابتدا ماشروم ها را تا جایی که ممکن است خرد کنید ، سپس دو فنجان آب درون ظرف بریزید تا به نقطه جوش برسد . پس از آنکه آب جوش آمد ماشروم ها ( دوز یک نفر ) را درون آب جوش بریزید . شعله را کم کنید طوری که ماشروم ها در آب بجوشند .
در حالی که ماشروم ها را در حال جوشیدن هم می زنید اجازه دهید تا حدود 15 دقیقه بجوشند .
با تهیه چای از سیلوسایبین ها می توان تا حد زیادی از مسمومیت آن کاهش داد و سفر راحت تری را تجربه نمود .
توجه داشته باشید که بهترین روش مصرف سیلوسایبین ها بصورت خشک شده و یا تازه است . بیشترین تاثیرات این قارچ ها بصورت خوراکی ظاهر می شوند . جوشاندن آنها باعث کاهش تهوع ، افزایش سرعت تاثیرگذاری و کاهش دوره تاثیرات می شود و همچنین کمی از تاثیرات اصلی آن می کاهد.
موارد مورد نیاز :
اجاق گاز
مجیک ماشروم ( دوز مصرفی مورد نیاز خود )
صافی
ظرف برای جوشاندن آب و ماشروم
یک چای کیسه ای با طعم مورد علاقه خود
روش اول :
ابتدا ماشروم ها را تا جایی که ممکن است خرد کنید ، سپس دو فنجان آب درون ظرف بریزید تا به نقطه جوش برسد . پس از آنکه آب جوش آمد ماشروم ها ( دوز یک نفر ) را درون آب جوش بریزید . شعله را کم کنید طوری که ماشروم ها در آب بجوشند .
در حالی که ماشروم ها را در حال جوشیدن هم می زنید اجازه دهید تا حدود 15 دقیقه بجوشند .
سپس بوسیله صافی ماشروم ها را از مایع در حال جوش خارج کنید .
حال بسته به سلیقه خود یا می توانید آب مانده ته ظرف را همانطور پس از آنکه سرد شد بنوشید و یا با قرار دادن چای کیسه ای در آن ، طعم بهتری را تجربه کنید.
روش دوم :
ماشروم ها را تا جایی که ممکن است خرد کنید.
یک فنجان چای را به جوش برسانید
آب جوش را به ماشروم ها اضافه کنید ( ماشروم ها به اندازه دوز یک نفر)
5 الی 10 دقیقه صبر کنید و سپس آن را از صافی رد کنید و آب آن را بنوشید
یک فنجان دیگر آب جوش بر روی ماشروم ها بریزید و دوباره 5 الی 10 دقیقه صبر کنید و پس از رد کردن از صافی فنجان دوم را نیز بنوشید .
حال بسته به سلیقه خود یا می توانید آب مانده ته ظرف را همانطور پس از آنکه سرد شد بنوشید و یا با قرار دادن چای کیسه ای در آن ، طعم بهتری را تجربه کنید.
روش دوم :
ماشروم ها را تا جایی که ممکن است خرد کنید.
یک فنجان چای را به جوش برسانید
آب جوش را به ماشروم ها اضافه کنید ( ماشروم ها به اندازه دوز یک نفر)
5 الی 10 دقیقه صبر کنید و سپس آن را از صافی رد کنید و آب آن را بنوشید
یک فنجان دیگر آب جوش بر روی ماشروم ها بریزید و دوباره 5 الی 10 دقیقه صبر کنید و پس از رد کردن از صافی فنجان دوم را نیز بنوشید .
ترجمه و اقتباس از سایکدلیک پرشین فروم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.