The Effects of Phenylethylamine (PEA) and Hordenine حضرت علی (ع) و نان جو و عشق به خدا (هوردنین و فنتیلامین )

حضرت علی (ع) و نان جو و عشق به خدا (هوردنین و فنتیلامین )
برای من همیشه ابعاد شخصیتی حضرت علی (ع) در هاله ای از احترام و کنجکاوی بوده است چرا حضرت علی دارای ذهنی برتر از دیگران در دوران خود بود .
بسیاری از مسلمانان بلافاصله این سوال را این چنین پاسخ می دهند که درک محضر پیامبر اسلام باعث این چنین پختگی ذهن و عقل حضرت شد ه است اما باید به مسائل دیگر هم توجه شود.زیرا بسیاری دیگر همچون شمر هم  در  دوران زندگی پیامبر  با او حشر نشر داشته اند  .
در این جا است که باید به این نکته توجه کرد که حضرت علی (ع اولین کسی بود که در سن 14سالگی اسلام اورد و انچه را دستورات دین اسلام  بود را اجرا کرد . و ان زندگی ساده و به دور از تشریقات بود
اهمیت نان در اسلام و اثرات نان جو در تکامل شخصیت و مغز انسان

دین مبین اسلام، سفارش بسیاری درباره نان کرده و اهمیت فوق العاده ای برای آن قائل شده است. رسول خدا (ص) می فرماید: «بارِکْ لَنا فِی الْخُبْزِ وَلا تَفَرَّقَ بَیْنَنا وَبَیْنَه؛[ خدایا! به نان ما برکت بده و میان ما و آن جدایی میفکن.»
همچنین می فرماید: «فَاِنَّ الْخُبْزَ مُبارَکٌ اَرْسَلَ اللَّهُ لَهُ السَّماءَ مِدْراراً وَلَهُ اَنْبَتَ اللَّهُ الْمَرْعَی وَبِهِ صَلَّیْتُمْ؛[ نان مبارک است. خدای بزرگ برای [به دست آمدن ] آن، آسمان را فرستاد که بسیار ببارد، و به خاطر نان زمین را رویاند. و به وسیله نان است که می توانید، نماز بخوانید.»
امیر مؤمنان (ع) نیز می فرماید: «اَکْرِمُوا الْخُبْزَ فَاِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ اَنْزَلَ لَهُ بَرَکاتِ السَّماءِ وَاَخْرَجَ بَرَکاتِ الْاَرْضِ؛[4] نان را اکرام کنید. همانا خداوند عزیز و جلیل، برای آن، برکات آسمان را نازل کرد و برکات زمین را خارج نمود.»
امام رضا(ع) می‌فرماید: برتری نان جو بر گندم، همانند برتری ما بر دیگرمردمان است. هیچ پیامبری نیست که برای خورندۀ نان جو دعا نکرده و برای او برکت نخواسته باشد و هیچ درونی نیست که جو، بدان در آمده و همۀ دردها از آن بیرون نرفته باشد. جو، خوراک پیامبران و غذای نیکان است.
غذای حضرت علی (ع) نان جو و شیر بوده است .
نان جو
جو دارای هشت اسید امینه ضروری برای تکامل سیستم عصبی در مغز انسان است و دارای ماده ای به نام هوردنین است .
N، N-dimethyltyramine، هوردنین
هوردنین الکالوئیدی با نام شیمیایی ان -ان دی متیل تریپتامین و از دسته کلاس مواد گروه فنتیلامین است .هوردنین یک مهار کننده انزیم منوامینو اکسیداز Monoamine Oxidase B (MAO-B).است که بسیاری اثرات انرا با دارویی ونلافاکسین مقایسه می کنند
هوردنین امروزه به عنوان یک مکمل لاغری استفاده و به عنوان یک چربی سوز و افزایش دهنده انرژی شناخته می شود .
مصرف هوردنین باعث افزایش خویشتنداری شخص نسبت به مواد غذایی می شود و از طرف دیگر با افزایش ادرنالین و نورادرنالین باعث سوختن چربی ها می شود .
هوردنین علاوه بر اثرات بر روی اشتها و کاهش ان می تواند توان عملکرد شناختی مغز را افزایش بدهد و به عنوان یک مکمل باعث افزایش انرژی و توان بدن  انسان بشود
نان جو (هوردنین ) با عشق (فنتیلامین ) داروی درد های انسان
هورمون فنتیلامین هورمون عشق است شما چه عاشق جنس مخالف باشید چه خداوند در مغزتان هورمون فنتیلامین ساخته می شود
فایل: TAAR1 Dopamine.svg
Phenethylamine فنتیلامین هورمون عشق و اعتیاد و شهوت

اثرات عشق با نان جو
تحقیقات نشان می دهد کسانی که عاشق می شوند  هورمونی به نام فنتیلامین   در مغز ترشح  می شود .این هورمون در مغز به راحتی می تواند تبدیل به ترکیبات امفتامین  ویا methylenedioxyphenethylamines  بشود که دارای اثرات امپاتوژن است .
زمانی که شما در رژیم روزانه از نان جو استفاده می کنید و عاشق می شوید هوردنین نان جو همانند یک داروی  منع کننده منوامینواکسیداز عمل می کند و  از تجزیه فنتیلامین جلوگیری می کند و زمان عاشقی و شدت سرخوشی  انرا طولانی می کند و شخص دچار یک حالت سرخوشی دائمی  ناشی از عشق می شود این مسله باعث تکامل قسمت های از مغز میشود . انگیزه های حرکتی را در انسان افزایش می دهد  
تاثیرات عشق به همراه مصرف نان جو عبارتند از
  • General euphoric feelings افزایش احساس سرخوشی عمومی
  • Focus and concentration تمرکز و دقت در فکر کردن
  • Energy before a workout انرژی قبل از کار کردن
  • Fat loss (Stimulant) از دست دادن چربی (محرک)
  • بیشترین میزان الکالوئید هوردنین در جو زمانی است بین روز 5 تا 11 بعد از جوانه زدن دانه ان است بسیاری از جوانه جو  در رژیم غذایی خود استفاده می کنند وگروهی از ان سمنو با جو می سازند  مالت جو در واقع همان جوانه های جو است که دارای بیشترین مقدار الکالوئید هوردنین است و مصرف عصاره مالت بسیار سودمند است
    به نظر می اید سمنوی که با جو پخته شود دارای اثرات درمانی بهتری از سمنوی گندم است
     
  • سمنو حاصل ویار حضرت در دوران بارداری امام حسین علیه السلام و یا امام حسن مجتبی علیه السلام بوده است که برای شیعیانشان به ارث مانده است.2 - روزی امام حسین علیه السلام و امام حسن مجتبی علیه السلام از مادر گرانقدرشان طلب شیرینی می کنند ، که حضرت این غذا را برای آنها درست کرد و مردم بر این باور هستند که سمنو که فقط از گندم و آرد درست شده است به برکت حضرت زهرا (س) و برای حسین علیه السلام شیرین شده است.

  • Hordenine HCL For Energy, Mood, Focus and Weight Loss
    [Pharmacological effects of hordenine].

    خواص داروئی جو

    • غذایی بسیار مقوی برای افراد ضعیف است.
    • خاصیت نرم کنندگی دارد.
    • برای نقرس مفید است.
    • جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و کم خونی و سوء هاضمه است.
    • ماء الشعیر برای درمان سل ، زخمهای ریوی و سردرد گرم مفید است.
    • ماء الشعیر خون‌ساز است و زود هضم می‌شود.
    • ماء الشعیر را با خشخاش کوبیده برای سردرد مفید است.
    • برای درمان نقرس پماد در جو را با آب بر روی قسمتهای دردناک بگذارید.
    • در جو را با شکر مخلوط کرده غذای خوبی برای اطفال است.
    • بیسکوبیت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می‌برد.
    • سرد مزاجان باید جو را با شکر بخورند.
    • کشک‌الشعیر برای مزاجهای گرم و اسهالهای صفراوی مفید است.

     
    • برای برطرف کردن گلو درد و ورم گلو کشک‌الشعیر را قرقره کنید.
    • برای پائین آوردن کلسترول از جو استفاده کنید.
    • جو چون دارای پروتئاز می‌باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می‌کند.

    طرز استفاده

    • سمنو یا مالت جو: جو را می‌توان مانند دیگر غلات خیس کرده و در حرارت معتدل نگاهدری کنید تا جوانه بزند و هنگامی که جوانه به حد معینی رسید از آن مالت تهیه کنید. مالت جو دارای ویتامین C است.
    • ماء‌الشعیر: جو پوست کنده و جو پوست نکنده را خوب می‌شویند سپس آن را در آب جوش ریخته و چند دقیقه می‌جوشانند و آنقدر آنرا می‌پزند تا دانه‌های جو کاملا باز شود و بعد آنرا با پارچه بدون اینکه له شود صاف می‌کنند و می گذارند تا سرد شود و از آن استفاده می‌کنند.
    • کشک‌الشعیر: جو پوست کنده را با آب مخلوط کرده و آنرا آنقدر می‌جوشانند تا کاملا باز شود سپس آنرا له می‌کنند و صاف می‌کنند که خود جو نیز داخل آب شود کشک‌الشعیر شبیه آش جو می‌باشد.
    • عصاره مالت جو: از جوشاندن مالت جو در آب و غلیظ کردن مایع حاصل در خلاء عصاره مالت جو بدست می‌آید که دارای مقدار 60 درصد مالتوز ، 10 درصد ساکارز ، 20 درصد دکسترین و مقداری مواد معدنی و ویتامینهای گروه B است.

    هیچ نظری موجود نیست:

    ارسال یک نظر

    توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.