نقش تأثیرگذار زنان در مبارزه با پدیده اعتیاد

فرماندار شهرستان سلطانیه گفت: زنان جامعه ایرانی می‌توانند نقش به‌سزایی در راستای مبارزه با پدیده شوم اعتیاد ایفا کنند.


به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه زنجان، «پرویز خالقی» در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان سلطانیه، با اشاره به اهمیت و ضرورت به‌سزای امر مبارزه با پدیده شوم اعتیاد، آن را رسالتی برای همگان برشمرد و با بیان این‌که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اقداماتی موثر و گام‌هایی قابل ملاحظه در مسیر مبارزه با مواد مخدر انجام شده است، افزود: آمار کشفیات مواد مخدر از یک سو جنبه‌ای مثبت، با توجه به این‌که تلاش‌های موثری در این راستا به منصه‌ظهور می‌رسد، داشته و از یک طرف نیز افزایش این دسته از آمار نشانگر افزایش ورود مواد مخدر از مبادی مرزی به داخل کشور می‌تواند باشد.

وی همسایگی ایران با یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان مواد افیونی در سطح جهان را خطری جدی برای ایران دانست و تصریح کرد: موقعیت ترانزیتی ایران و قرارگیری در جوار دروازه اروپا موجب می‌شود تا بستری مهیا برای قاچاقچیان و البته خطرساز برای ایران اسلامی پدیدار شود.

این مسئول اظهار کرد: پس از پیروزی ایران اسلامی در جنگ هشت ساله دفاع‌مقدس، دشمنان این مرز و بوم، شکل و قالب مبارزه با ایران را از جنگ تن به تن به جنگ‌نرم تبدیل کرده و با متوسل شدن به ابزاری نظیر شبکه‌های ماهواره‌ای، سایت‌های اینترنتی و ابزاری از این قبیل، سعی بر سم‌پاشی بر افکار آحاد ایرانی داشته و در کنار این دسته از مقاصد شوم، وارد کردن مواد مخدر به کشور و درگیر کردن آحاد ملت و به‌ویژه نسل جوان به پدیده شوم اعتیاد را دستاویزی دیگر برای به بار نشاندن اهداف خود کرده‌اند.

خالقی با بیان این‌که سالانه 4500 میلیارد دلار گردش مالی حاصل از تجارت مواد مخدر در سطح جهان قلمداد می‌شود، ادامه داد: 500 تا 600 میلیارد دلار سودی است که نصیب قاچاقچیان در سطح دنیا شده و از این میزان نیز سه تا چهار میلیارد دلار سود، نصیب قاچاقچیان داخل کشور ایران می‌شود و با تکیه بر این آمار و ارقام، می‌توان گفت که یکی از اهداف تبهکاران حوزه مواد مخدر، دنبال کردن درآمدهای گزاف حاصل از قاچاق مواد مخدر است.

این مسئول با تکیه بر این آمار که روزانه به‌طور متوسط عده قابل ملاحظه‌ای بر اثر سوءمصرف مواد مخدر از میان می‌روند، افزود: حدود نیمی از معتادان در سطح کشور متأهل و خانواده‌دار بوده و این نشانگر این است که خانواده‌های بسیاری بر اثر اعتیاد یک یا چند تن از اعضای خود، در مقابل تهدیدات مواد مخدر به‌سر می‌برند.

خالقی دو معضل کنونی قابل ملاحظه حوزه مواد مخدر را تنوع در الگوی مصرف، یعنی افزایش نسل نو به مصرف موادمخدر صنعتی و دیگری را تقلیل سن اعتیاد در میان جامعه ایرانی دانست.

وی با اشاره به نقش زنان در جامعه ایرانی و چگونگی تأثیر آنان در هم‌گرایی خانواده‌ها، گفت: زنان می‌توانند نقش بسیار تأثیرگذار و به‌سزایی را در زمینه مبارزه با پدیده شوم اعتیاد ایفا کنند، به‌طوری که با مدیریت توانمند خویش در دورن خانه موجبات کاهش تنش و در نتیجه کاهش گرایشات فرزندان به اعتیاد را پدیدار کنند.

فرماندار شهرستان سلطانیه افزود: بیش از نیمی از زنانی که در زندان به سر می‌برند، دچار جرائم مربوط به اعتیاد بوده‌اند.

وی یادآور شد: آسیب‌پذیری قشر زنان در مقوله اعتیاد، به‌علل ساختار آنان، بیشتر از مردان بوده و از این حیث نیز هوشیاری بیشتری را باید مصروف کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.