رابطه بین تغذیه و افزایش ناهنجاریهای اجتماعی با پوست صورت و لکه های دورچشم و بیماری های روحی و روانی و خشم و تکانشگری با باکتری های روده انسان

 رابطه بین تغذیه و افزایش ناهنجاریهای اجتماعی با پوست صورت و لکه های دورچشم و بیماری های روحی و روانی و خشم و تکانشگری با باکتری های روده انسان
از نظر من همه آنچه امروز در جامعه می بینم دارای  دلایل علمی و وابسته به هم است .
توضیح ساختار علمی رابطه بین انها بسیار طولانی و بسیار تخصصی است و نیازمند بررسی  جز به جز عوامل ان توسط مراکز علمی و پژوهشی و دانشگاه ها است و در این مقوله نمی کنجد من اماده همکاری با  هر مرکز علمی که بخواهد پژوهشی را در این زمینه انجام بدهد هستم .
ابتدا نگاهی به پوست صورت اطرافیان خود بیندازید همگی دارای یک حلقه سیاه رنگ دور چشمانشان هستند این سیاهی دور چشمها در افراد معتاد بیشتر است .همین لک های سیاه رنگ را ما امروز  روی پوست اکثر افراد ایرانی می بینم .بعلاوه این لک ها اکثر جوانان و حتی افراد میانسال دارای جوش های زیر جلدی در بالای پیشانی و روی صورت هستند .
چکار کنیم سیاهی دور چشم از بین برود و صورت ما  روشن بشود
روزی سه بار با نوشابه بدون قند صورت خود و به خصوص دور چشم را بشوید و اگر  دست و یا ناحیه گردن شما سیاه است  انرا هم با نوشابه بدون قند بشوید(مثل وضو گرفتن ) لازم به پاک کردن ان با اب نیست بعد از ده دقیقه دستی به صورت خود کشیده و صورت خود را در اینه رویت کنیدچه می بیند
لک ها و صورت شما  حتی با یک بار شستشو با نوشابه بدون قند روشن و سفید شده است و لک ها ی دور چشم کم  رنگتر شده است
شستشو با نوشابه قند چرا باعث کاهش حالت عصبی  و تکانشگری می شود
در داخل نوشابه به مقدار کم  نوعی اسید به نام اسید فسفریک و کافئیک وجود دارد که ساختار ماده ای به پورفیرین را می شکند
علت علمی  لک های روی بدن  و رابطه ان با تکانشگری و خشم و اضطراب
 تغیرات ژنتیکی  در مخمر نان(ساخارماسیس سرویزیه )  از دهه شصت باعث اختلال در نوعی انزیم به  نام   (اس -میتوین ترانسفراز)  در ایرانی ها  شده  است این تغییرات بیشتر در کسانی که  حامل  باکتری به نام اچ پیلوری  در معده  هستند  بیشتر دیده می شود .
این تغییرات  باعث اختلال در جذب و تخمیر مواد غذایی در روده می شود و مقدار زیادی اسید های چرب  با زنجیره کوتاه  با ترکیبات فنول جذب بدن ما می شود این تغییرات اکثرا  با حساست به گلوتن همراه است 
ترکیبات جذب شده  باعث افزایش سطح نوعی   اسید امینه به نام  میتونین و کاهش جذب و اختلال در متابولیسم اسید امینه گلایسن و کاهش فعالیت در انزیم های گوگرد دار (اس-ادنوزیل میتونین S-Adenosyl methionine)و اسید امینه هموسیستن در کبد و به خصوص غده فوق کلیه   می شود که در نتیجه اختلال در ساختارماده ای به نام پپتید گلیکان به وجود می اید این امر به خصوص باعث تغییرات در  ساختار کلاژن  و سولفات کراتان  و  و غضروف می شود  در نتیجه این اختلات ساختار بافت همبند به خصوص در پوست و غضروف مقاصل و دریچه های قلب (میترال ) دچار نقص می شود  و انسان را دچار پیری زود رس و اختلات اضطراب و تکانشگری عصبی می کند بخصوص در مغز باعث کاهش حافظه و یادگیری می کند.
(اس-ادنوزیل میتونین S-Adenosyl methionine)
کاهش فعالیت انزیم  sam در کودکان و بالغین باعث افزایش فعالیت هورمون خشم (کاتکولامین ) می شود کاهش فعالیت این انزیم در کودکان باعث بیش فعالی و عدم تمرکز در درس خواندن و در بالغین باعث ایجاد اضطراب استرس و اعتیاد پزخاشگری  و عدم تفکر عقلایی و کاهش در حافظه  و استدلال می کند

https://www.gatewaypsychiatric.com/wp-content/uploads/2015/11/Catechol-O-Methyl-Transferase.jpg
حلقه های دور چشم و یا لک های سیاه رنگ روی  اندام ایرانی ها نتیجه تجمع نوعی اهن  با ساختار یک  ماده شیمیایی  به نام  پورفیرین شده  است .
 ساختار پورفیرین  در ابتدا با جذب امواج فلورسانس توسط لامپ ها  فلورسانس و صفحات تلویزیون و کامپیوتر باعث ازاد شدن میزان زیادی موادی مثل ترکیبات فنول و زنجیره اسید چرب کوتاه مثل اسید پروپیونیک به داخل خون می شود و این ترکیبات در غده فوق کلیه باعث  تشکیل مقدار زیادی مواد اضطراب آور مثل کاتکولامین می شود .که بعلت ضعیف بودن انزیم اس میتونین در غده فوق کلیه اثرات  خشم و اضطراب به مدت طولانی باقی می ماند
با استفاده از ترکیبات اسید فسفریک داخل نوشابه  ساختار پورفیرین در روی پوست  به مرور  ضعیف می شود و اضطراب و تکانشگری کاهش می یابد اما تا زمانی که ما تغییری در رژیم غذای خودمان  ندهیم این ساختار کماکان باقی می ماند

حضرت علی(ع) می‌فرمایند:«با نمک خوردن در اول غذا،خوردن را شروع کنید که اگر مردم بدانند چه خاصیتی در نمک است، هر آینه بر تریاق تجربه شده،آن را بر می‌گزینند».

خوردن نمک به مقدار کم در شروع غذا خوردن وحتی اضافه کردن کمی نمک به  میوه ها  باعث کاهش فعالیت میکروبی های روده در تخمیر نادرست  مواد غذایی می کند این کار باعث  کاهش میزان جذب مواد فنولی مضر می شود که در نتیجه باعث کاهش در ساختن ماده کاتکولامین  (هورمون خشم و اضطراب )در غده فوق کلیه می شود و موحب   کاهش خشم و تکانشگری در انسان می شود

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.