امروزه تا صحبت از مضرات ماده مخدر ماری جوانا (مخدر گل ) می شود بلافاصله همه عنوان می کنند که ماری جوانا دارای خواص درمانی است و ماده مخدر گیاهی است و هیچ ضرری ندارد . اما داستان واقعی چیز دیگری است .
در سال 1964 برای اولین بار شخصی به نام دکتر رافائل مکولام (مخلوم) در موسسه تحقیقاتی علوم ایزمن در کشور اسرائیل مشحص کرد که الکالوئید اصلی ماری جوانا ماده ای به نام تتراهیدروکانابینول است .
در ابتدا از این ماده برای درمان تهوع و استفراغ در افرادی که شیمی درمانی می کردند استفاده شد.
بعدا مشخص شد که عصاره گیاه ماری جوانا می تواند در درمان بیماری مولتیپل اسکروز ms استفاده شود.
در گیاه ماریجوانا (مخدر گل ) بیش از 483 الکالوئید موجود است و از این مقدار حدود 65 فرم انواع فرم های کانابینوئید وجود دارد .
جزو اصلی درمانی گیاه ماری جوانا (مخدر گل ) ماده ای است به نام کانابیدیول که نه اعتیاد اور است نه تخریب مغزی دارد .اما چون در ابتدا قادر نبودند این ماده را از مدیکال ماریجوانا (مخدر گل جدا سازی کنند مجبور بودند برای درمان بیماران از عصاره 50 در صد کانابیدیول و 50 در صد تتراهیدروکانابینول استفاده کنند.
امروزه با پیشرفت علم و کاشت سویه جدیدی در کشور اسرائیل فرمی از ماری جوانا طبی (مخدر گل ) وجود دارد که فقط کانابیدیول تولید می کند.
امروزه شاهد هستیم که قطره کانابیدیول به عنوان داروی برای درمان دیابت و بیمارهای عصبی و افسردگی استفاده می شود حتی در بعضی از ارایشگاه های زنانه در لندن ابتدا چند قطره کانابیدیول را به دهان مشتری ریخته وسپس موهای او را با این ماده اغشته می کنند تا زیباتر شده و بهتر فرم بگیرد.
کانابیدیول الکالوئید اصلی درمانگر در کانابیس بسیار اندک است بر خلاف ان مقدار ماده مخرب تتراهیدروکانابینول در ماریجوانا بسیار زیاد و دارای اثرات مخرب بر روی حافظه و کبد و مغز است
مغز و ارگان های بدن انسان مثل کبد کلیه ریه دارای دو نوع گیرنده کانابیس هستند که ماده مخدر تتراهیدروکانابینول روی این گیرنده اثر تحریکی داشته و انها را فعال می کند اما کانابیدیول دارای اثرات عکس بر روی گیرنده های کانابیس است و انها را مهار می کند حتی کانابیدیول جلوی اثرات سوء تتراهیدروکانابینول را می گیرد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر