کارزار رسانه‌ای مواد مخدر "گل" در استان مرکزی اجرا می‌شود

فرماندار اراک:

کارزار رسانه‌ای مواد مخدر "گل" در استان مرکزی اجرا می‌شود


فرماندار اراک گفت: دهم تا چهاردهم تیر کارزار رسانه‌ای مواد مخدر "گل" در استان مرکزی اجرا می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حسین بختیاری ظهر امروز در جلسه‌ کمیسیون امنیت اشتغال که در فرمانداری برگزار شد با اشاره به روز جهانی مواد مخدر اظهار داشت: 5 تیرماه  به سبب اهمیت بالای معضلات مواد مخدر به نام هفته مواد مخدر نام‌گذاری شده است.
وی افزود: روش سوءاستفاده قاچاقچیان در امر کشت سال گذشته، کشت ماده مخدر "گل" بود که کاشت آن برای قاچاقچیان شاه‌دانه قدیم مقرون به‌صرفه است زیرا از تمام قسمت‌های آن استفاده می‌شود که سود این درخت 200 میلیون ریال است.
فرماندار اراک تصریح کرد: این روزها در بعضی منازل این درخت را به آسانی کشت می‌کنند که یک نمونه از این منازل در شهرک گردو یافت شده یا در باغستان برخی روستاها که در لابه‌لای درختان به صورت مخفی کشت می‌شود.
بختیاری با اشاره به خسارت‌های این ماده مخدر گفت:خسارت‌هایی که شاهدانه تغییر ماهیت داده شده نسبت به دیگر موادمخدر مصرفی می‌رساند بسیار بیشتر بوده و بعد از یک‌بار مصرف دیگر نمی‌توان آن را کنار گذاشت همچنین در امر کشت دقت و توجه بیشتری لازم است زیرا تا زمان خشک شدن شاه‌دانه قابل تشخیص نیست و این تا زمانی که نیت فرد برای استفاده مشخص نشده قاضی نمی‌تواند حکم صادر کند و تنها می‌تواند حکم معدوم کردن آن را بدهد.
وی اضافه کرد: 10 تا 14 تیرماه کارزار رسانه‌ای "گل" با کمک بخش خصوصی در سراسر استان به‌ویژه اراک، ساوه، دلیجان ایجاد شده که افراد 15 تا 30 سال را مورد بررسی قرار داده تا اثرگذاری آن را مشاهده و میزان مفید بودن را بسنجیم.
فرماندار اراک بیان کرد: باید مسئولان به دنبال تامین نیازهای کشاورزان باشند اما متاسفانه سود بالای این کار و زحمت کم آن  سبب شده کشاورزان به‌دنبال قاچاق بروند و ما نباید اجازه دهیم این اتفاق بیافتد.
بختیاری ادامه داد: به همین منظور برگزاری جلسات آموزشی برای دهیاران، اعضاء شورا و معتمدان، تشریح قانون مواد طبق قانون 24 و 25 مبارزه با مواد مخدر، کسانی که از این کشت محصول اطلاع داشته باشند و به مراجع قضایی اعلام نکنند مجرم شناخته‌ می‌شوند.
وی با اشاره به مصوبات این جلسه گفت: ارتباط با ماموران و دهیاران و بیان قانون و راهکار‌های پیشگیری و مستند‌‌سازی و درخواست ارتباط تنگاتنگ، شناسایی و دستگیری قاچاقچیان از وظایف نیروی انتظامی و ماموران این دستگاه بوده، جهادکشاورزی و منابع طبیعی مکان‌ها را از نظر جغرافیایی شناسایی و پیشگیری کنند، تشکیل کمیته مبارزه با عرضه با نیروی انتظامی و اطلاعات و امنیت که باید پوششی اقدام شود، تشکیل جلسات توجیهی با اصناف مرتبط، اطلاع رسانی به احاد جامعه که مردم در خطر هستند( به‌صورت چهره به چهره) و پرهیز از هرگونه رسانه‌ای کردن این موارد است


هیچ نظری موجود نیست: