ساخت مواد مخدر صنعتي در فضاي مجازي در حال عادي شدن است
وزير کشور با اشاره به وجود سه هزار و 700 شهيد و 11 هزار جانباز در حوزه مبارزه با مواد مخدر گفت: اگرچه در امر مبارزه با مواد مخدر هزينه هاي خوبي شده است اما اينکه چرا اين هزينه ها اثربخش نبوده است بايد علت يابي کنيم و بفهميم چرا تعداد افرادي که اعتيادشان عود مي کند و دوباره به چرخه اعتياد باز مي گردند زياد است.
مصطفي نجار در اختتاميه نهمين جشنواره آثار برتر مکتوب در زمينه مبارزه با مواد مخدر و سو» مصرف آن با تاکيد بر چند وجهي بودن مبارزه با مواد مخدر گفت: کشور ما کشور انقلابي است و حرکت رو به جلويي را طي مي کند اما از طرف ديگر همسايگي ما با کشور افغانستان و استکبار جهاني ما را با موقعيت خاصي در دنيا قرار داده است زيرا پشت صنعت مواد مخدر دستهاي نظام سلطه جهاني وجود دارد و با وجود موقعيت خاص ما در دنيا و پيشرفت هاي روز افزونمان مي طلبد که ما هم نقشه راهي را در زمينه مبارزه با مواد مخدر اتخاذ کنيم. دبير کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به لزوم پژوهش هاي تحقيقاتي در حوزه هاي علمي مختلف مبارزه با مواد مخدر گفت: مسائل متفاوت در حوزه مواد مخدر، نحوه انسداد مرزها، پولشويي، برخورد اطلاعاتي با اين افراد و نحوه مقابله با آنها در فضاي مجازي، مسائلي است که بايد مورد پژوهش قرار بگيرند. وزير کشور با تاکيد بر اينکه بايد از مرحله پيشگيري بگذريم و به مرحله پيش بيني برسيم بيان کرد: موضوع پيشگيري توانمندسازي خانواده و محيط اطراف بسيار مهم است، نمي توانيم بگوييم تنها يک عامل منجر به اعتياد معتاد شده بلکه چندين عامل زمينه اعتياد فرد را فراهم کرده است.
نجار با تاکيد بر اينکه با يک نگاه تک بعدي به اعتياد به نتيجه اي نمي رسيم اظهار کرد: نبايد همه معتادان را با يک چوب برانيم بلکه بايد اين قابليت وجود داشته باشد که با تشخيص درست اوليه اين بيماري براي هر معتاد يک نسخه مشابه داده نشود.
دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به بازگشت دوباره برخي افراد بهبود يافته به چرخه اعتياد توضيح داد: در علت يابي اين اتفاق بايد به اين نکته توجه کرد که يا دليل اوليه اعتياد فرد را به خوبي پيدا نکرده ايم يا اين مشکل مربوط به پروتکل اعتياد است. وي با تاکيد بر لزوم انجام تحقيقات بومي و استاني در زمينه مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: در حالي که بايد به روز باشيم در حال حاضر در اين زمينه عقب هستيم لذا بايد آينده پژوهي را در شرايطي که کشور شرايط بسيار خوبي را دارد براي اعتياد پيش بيني کنيم.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر جوان ايراني الگوي حزب الله لبنان قرار دارد، افزود: اگر استکبار جوان را شهيد کند ضربه محسوب نمي شود اما اگر او را معتاد کند اسباب سرشکستگي را براي جامعه فراهم مي کند.
نجار با اشاره به اينکه در فضاي مجازي ساخت مواد مخدر صنعتي در حال عادي شدن است اظهار کرد: در حوزه پيشگيري بايد براي آگاه سازي نيز از خود مردم استفاده کنيم زيرا در هر موضوعي که از همکاري مردم استفاده شده به خوبي و با موفقيت ختم شده است. در حال حاضر نيز به غير از نهادهاي مردمي 20 نهاد دولتي در حوزه هاي مختلف با ستاد مبارزه با مواد مخدر همکاري دارند و براي همکاري هاي بيشتر دست نيازم را به سوي همه دراز مي کنم.
وي با اشاره به اينکه در بسياري از مراکز نسخه ي همه بيماران معتاد را به صورت مشترک مي پيچند، اظهار کرد: نسخه اي که براي مبارزه با مواد مخدر در حوزه کردستان مي پيچيم نبايد با استان سيستان و بلوچستان يکي باشد لذا بايد براي هر کاري که مي خواهيم انجام دهيم يک اطلس اطلاعاتي داشته باشيم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر