محققان سنگاپوری موفق به شناسایی 2 نوع چربی در دانههای قهوه شدهاند که خاصیت محافظت از کبد در برابر خطر ابتلا به سرطان را دارد.
بر اساس گزارش هیندو، این مطالعه که در سال 1993 میلادی آغاز شده و روی 63 هزار مرد و زن چینی تبار 45 تا 74 ساله صورت گرفته، یافتههای جدیدی را درباره خواص قهوه آشکار کرد. مصرف دست کم سه فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 44 درصد کاهش میدهد.
همچنین محققان طی مطالعاتی که در سال 2008 میلادی داشتند، دریافتند مصرف 4 فنجان قهوه یا بیشتر در شبانه روز خطر ابتلا به دیابت را تا 30 درصد کاهش میدهد
بر اساس گزارش هیندو، این مطالعه که در سال 1993 میلادی آغاز شده و روی 63 هزار مرد و زن چینی تبار 45 تا 74 ساله صورت گرفته، یافتههای جدیدی را درباره خواص قهوه آشکار کرد. مصرف دست کم سه فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 44 درصد کاهش میدهد.
همچنین محققان طی مطالعاتی که در سال 2008 میلادی داشتند، دریافتند مصرف 4 فنجان قهوه یا بیشتر در شبانه روز خطر ابتلا به دیابت را تا 30 درصد کاهش میدهد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر