محققان دانشگاه فلوریدای آمریکا دریافتند اجزای ناشناختهای در قهوه وجود دارد که با بیماری آلزایمر مبارزه میکند.
به گزارش ساینس دیلی، در آزمایش محققان آمریکایی بر روی موشهایی که علایم بیماری آلزایمر داشتند مشاهده شد که مصرف قهوه کافئین دار، آنها را در مقابل این بیماری محافظت میکند.
این در حالی است که کافئین موجود در نوشیدنیهای دیگر و همچنین قهوههای فاقد کافئین چنین امتیازی ندارند.
بر اساس تحقیقات دانشمندان، قهوه کافئین دار باعث افزایش سطح خون در یک فاکتور رشد به نام GCSF میشود.
GCSF مادهای است که به شدت در بیماران آلزایمری کم است و افزایش آن سبب بهبود حافظه میشود.
به گزارش ساینس دیلی، در آزمایش محققان آمریکایی بر روی موشهایی که علایم بیماری آلزایمر داشتند مشاهده شد که مصرف قهوه کافئین دار، آنها را در مقابل این بیماری محافظت میکند.
این در حالی است که کافئین موجود در نوشیدنیهای دیگر و همچنین قهوههای فاقد کافئین چنین امتیازی ندارند.
بر اساس تحقیقات دانشمندان، قهوه کافئین دار باعث افزایش سطح خون در یک فاکتور رشد به نام GCSF میشود.
GCSF مادهای است که به شدت در بیماران آلزایمری کم است و افزایش آن سبب بهبود حافظه میشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر