ال اس دی با چاشنی کابوس و مرگ
الاسدی نام ماده مخدری صنعتی و توهمزاست كه حدود 74 سال پیش از سوی دكتر آلبرت هوفمان، شیمیدان سوئیسی كشف شد.الاسدی را به دلیل وجود اسید در تركیب شیمیاییاش «اسید» و مصرفكنندگانش برای سادگی تلفظ به آن «ال» یا «آ» نیز میگویند.
آنطور كه در مجموعه حقایق آشكار درباره مواد مخدر در ستاد مبارزه با مواد مخدر چاپ شده است، این ماده گاهی روی ورقههایی رنگی شبیه به عكس برگردان یا تمبر، جاسازی میشود كه عكسهایی از كارتونها یا چهرههای سرشناس را هم دارند به همین دلیل گاهی به آن تمبر، قاب، اسید كاغذی، تكه، نقطه، ریز نقطه، حیوان، بشكه، گنبد، قورباغه، ستاره سیاه، ماه آبی و آفتاب هم میگویند و وقتی آن را با توهمزاهای دیگر مانند اكستازی مصرف میكنند، آن را «گند شیرین» نیز مینامند.
الاسدی یكی از قویترین مواد مخدر توهمزاست كه نه تنها از طریق خوردن مصرف میشود، بلكه قابلیت جذب پوستی نیز دارد و علائم مصرفش معمولا 60 ـ 30 دقیقه طول میكشد.
این ماده در بدن باعث گشادشدن مردمك چشمها، بالا رفتن دمای بدن و ضربان قلب و فشارخون، عرق كردن، لرز، رعشه، سرگیجه، گرگرفتگی، تاری دید، تهوع، بیخوابی، بیاشتهایی و از همه مهمتر دیدن، شنیدن و به طور كلی تجربه چیزهایی كه واقعیت ندارند، میشود.
این توهم همیشه یك رویای شیرین نیست، بلكه گاهی كابوسی است كه حد و مرز ندارد و هر دقیقهاش برای مصرفكننده با عذابی دردناك میگذرد.
در این شرایط ممكن است فرد دست به حركات پرخطری برای نجات خودش بزند. از سوی دیگر، امكان دارد مصرف الاسدی، باعث ناهنجارهای تنفسی، اغما و مهمتر از همه روانپریشی شود.
هنوز نتایج علمی به دست آمده درباره تاثیرات منفی الاسدی كامل نشده است، با این حال دانشمندان احتمال میدهند مصرف این ماده حتی بر سلامت جنین مادر مصرفكننده نیز تاثیر میگذارد و باعث نقص عضو آن میشود.
هرچند الاسدی 24 ساعت پس از مصرف از بدن دفع میشود، اثرات آن همچنان میماند تا جایی كه گزارشها نشان میدهد برخی مصرفكنندگان تا مدتها پس از مصرف الاسدی هم تجربههایی ترسناك دارند و طعم آرامش را نمیچشند.
منبع: جام جم آنلاین
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر