مواد مخدر از سبزی خوردن ارزان تر شده است

مواد مخدر از سبزی خوردن ارزان تر شده است

فرماندار ویژه دزفول نسبت به گسترش دامنه اعتیاد در جامعه به دلیل مواد مخدر ارزان هشدار داد و گفت:متاسفانه قیمت مواد مخدر از سبزی خوردن نیز ارزان تر شده است.
فرماندار ویژه دزفول نسبت به گسترش دامنه اعتیاد در جامعه به دلیل مواد مخدر ارزان هشدار داد و گفت:متاسفانه قیمت مواد مخدر از سبزی خوردن نیز ارزان تر شده است.

به گزارش ایرنا «حبیب اله آصفی» روز یکشنبه در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان دزفول در سالن جلسات این فرمانداری افزود:افراد سودجو برای خنثی کردن اقدامات دولت در مبارزه با مواد مخدر ، هزینه ترانزیت مواد مخدر را تامین کرده تا جوانان به راحتی به مواد مخدر ارزان دست یابند.

وی ضمن هشدار نسبت به سهولت دسترسی به مواد مخدر در جامعه بیان داشت:فرماندار ویژه دزفول اظهار کرد:دزفول در منطقه ای واقع شده که با آلودگی های زیادی روبروست و به محلی برای ترانزیت مواد به سایر استانها تبدیل شده است.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی جامعه گفت: در حال حاضر به دلیل وضعیت کشور هیچ گونه اعتباری برای احداث اقامتگاه نگهداری از افراد معتاد وجود ندارد و این در حالی است که دستگاه های اجرایی مبارزه با مواد مخدر به صورت جزیره ای عمل کرده و اقدامات آنها بی اثر است.

وی بر لزوم همکاری و حمایت کلیه دستگاه های اجرایی برای ریشه کنی مواد مخدر تاکید کرد و از کمیته فرهنگی علمی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان خواست راهکار علمی برای پیشگیری از اعتیاد ارائه نماید.

گل وحشتناک ترین ماده مخدر ایران

گل وحشتناک ترین ماده مخدر ایران

گل وحشتناک ترین ماده مخدر ایران
پخش 11 آذر 1393به روز رسانی 11 آذر 1393
AA

گل و یا همان ماریجوانای مدیکال ۸ - ۹ سال قبل توسط فردی با نام مستعار آرتا به ایران آورده شد و هم اکنون در شهر شیراز کشت می شود.

هر روز ۹ ایرانی به خاطر مصرف مواد مخدر و یا روانگردان جان خود را از دست می دهند.
بر أساس آمارهای ارائه شده از سوی جمعیت مبارزه با دخانیات، این افراد از ۱۰ سالگی دست به سیگار می شوند و از ۱۷ سالگی مواد مخدر و یا روانگردان را تجربه می کنند.
حتی برخی از این افراد از ۱۲ سالگی دست به مصرف مخدرهای صنعتی از قبیل شیشه، حشیش، کروکودیل و ماریجوانا می زنند.
علف، قارچ، اشک، تسبیح و گل جزو مواد روانگردانی هستند که در خیلی از موارد مصرف کنندگان آنها مدعی هستند که "این اعتیادآور نیست."

ماده مخدر گل، همان اندازه که اسم خوشایندی که دارد، یکی از خطرناک ترین مواد مخدری است که به اسم یک روانگردان طبیعی خرید و فروش می شود. ماده ای که ضربان قلب را بالا می برد، احساس بی قراری می دهد، باعث توهم می شود و با یک بار مصرف، طوری عملکرد مغز را مختل می کند که زندگی بدون آن غیرممکن می شود.
ماده مخدر گ با رفتن گیاه شاهدانه ای که به آن "کوش أفغان" هم گفته می شد، از افغانستان به آمریکا بوجود آمد.
این گیاه که از تولید آن زمان زیادی نمی گذرد، به خاطر تأثیرات درمانی در پزشکی جای خود را براحتی و سریع باز کرد. با استفاده از کوش افغان، ماریجوانای جدیدی کشت شد که خواصی متفاوت از ماریجوانای سنتی داشت و به آن "مدیکال ماریجوانا" گفته می شد.
 در حالیکه اعتیاد به ماریجوانا بسیار دیر ایجاد می شود و خیلی راحت هم قابل ترک است، گیاه جدیدی که با تغییرات ژنتیکی تولید شد، دو جنسیتی بوده و برخلاف ماریجوانای طبیعی که گل های کمی دارد، بسیار پر گل است. در این گل ها ۷ برابر بیشتر از ماریجوانا ماده مخدر وجود دارد.
گل و یا همان ماریجوانای مدیکال ۸ - ۹ سال قبل توسط فردی با نام مستعار آرتا به ایران آورده شد و هم اکنون در شهر شیراز کشت می شود.
گل که در باور عمومی حتی کم خطرتر از حشیش و ماریجوانا و علف معرفی شده است، می تواند آنقدر خطرناک باشد که با یک بار مصرف، برای همیشه باعث اعتیاد شود. چون به طور مستقیم بخش های مسئول آرامش بخشی را در مغز فلج کرده و خودش جایگزین آن می شود. بنابراین با مصرف نکردن گل، فرد دچار اضطراب شدید، بیقراری، وحشت زدگی، تپش قلب شدید می شود.
ناشناخته بودن اثرات استفاده از گل در مدت طولانی و با دوز بالا، در کنار کمبود تحقیقات جهانی باعث شده است که اعتیاد به گل جزو اعتیادهای بدون درمان شناخته شود.
بیشتر روش های ترک که در ایران به کار گرفته می شود، متکی به تحقیقات و شیوه های درمانی در خارج از کشور است و این در حالی است که در خارج از ایران، مخدر گل یا همان مدیکال ماریجوانا برای مصارف دارویی بیماران خاص استفاده می شود و استفاده تفننی ندارد. بنابراین، روش مؤثری هم برای ترک آن معرفی نشده است.
منبع TRT

مخدر جدید «ادویه» (اسپایس )هنوز در ایران نیست (انشالله گربه است ).

نویسنده
به نظر می اید هنوز مقامات وزات بهداشت و مسئولین در خواب خرگوشی هستد ! و هنوز بدنبال انکار و نیست تکذیب می کنیم ! در ضمن مخدر ادویه همان اسپایس است که چندی پیش یکی از مسئولین  خطر وجود انرا در ایران تذکر داده  بود انهم ادویه از نوع اسرائیلی !
البته خود بنده 5 سال قبل اسپایس k2 را در ایران رویت کرده بودم اما به نظر می اید مسئولین در ایران به دنبال بازی با اسامی هستند یکی از مسئولین ما را از ادویه اسرائیل می ترساند و خبر ندارد ان مخدر  ادویه ای که در بازار ایران است نوع امریکایی است . 
وجود مواد مخدر در بار مسافران به اسم گياهان معطر

مخدر جدید «ادویه» (اسپایس )هنوز در ایران نیست (انشالله گربه است )

مقامات وزارت بهداشت سوئد اعلام کردند که ماده مخدر جدیدی به نام «ادویه» جان بسیاری از جوانان و نوجوانان این کشور را به علت توهمات شدید و اوردوز گرفته است. گر چه هنوز این ماده وارد کشور ما نشده است اما مسئولان از هم اکنون باید هوشیار باشند.

به گزارش فارس، مقامات وزارت بهداشت سوئد اعلام کرده‌اند که ماده مخدری موسوم به «اسپایس» یا همان ادویه جان بسیاری از جوانان و نوجوانان را در سال گذشته میلادی گرفته است.

ادویه یک نوع ماری جوانای غیرطبیعی و شیمیایی است که به وفور در اختیار نوجوانان و جوانان این کشور قرار دارد.

بسیاری از مصرف کنندگان این ماده مخدر دچار اوردوز و توهمات شدید شده و جانشان را از دست می‌دهند.

سعید صفاتیان، رئیس کار گروه کاهش تقاضا در کمیته مستقل مبارزه با موادمخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با فارس تاکید کرد: این ماده مخدر هنوز به کشورمان وارد نشده و مورد مصرف قرار نگرفته است.
وی در مورد این ماری جوآنای غیر طبیعی گفت: با تغییرات ژنتیکی اعمال شده در گیاه شاهدانه، میزان ماده «دلتا تی اچ سی» در ماری جوآنا افزایش می‌یابد که این موضوع می‌تواند منجر به مرگ مصرف کننده شود.

به گفته این روانپزشک اعتیاد، افزایش توهم‌زایی، بالا رفتن درصد ابتلا به افسردگی، احتمال فرو رفتن فرد در هذیان، خودکشی و دگر کشی و تحریک پذیری از اثرات مصرف این ماده مخدر است که در بسیاری از موارد به مرگ مصرف کننده می‌انجامد.

وی با تأکید دوباره بر این موضوع که در جلسات حوزه مقابله و پیشگیری موردی از وجود و مصرف این ماده مخدر در کشور گزارشی نرسیده گفت: وقتی ماده مخدر جدیدی وارد بازار می شود به سرعت میان معتادان شناخته می‌شود و ما نیز از وجود آن با خبر می‌شویم.

خوشبختانه این ماده مخدر جدید هنوز راهی به کشورمان پیدا نکرده است اما لازم است که مسئولان مبارزه با مواد مخدر نسبت به این ماده مخدر حساس شده تا بتوانند جلوی ورود این ماده به بازار را با اطلاع رسانی سریع و کافی در مورد توهمات و اثرات این ماده بگیرند.

بعد از ماده مخدر "شیشه" حالا باید مواظب اطلاع رسانی غلط درباره "ماشروم" بود

بعد از ماده مخدر "شیشه" حالا باید مواظب  اطلاع رسانی غلط درباره "ماشروم" بود
 
واقعا  چه مملکت بدبختی داریم
کشوری که دارای بالاترین تعداد معتاد نسبت به جمعیت ان  در حهان است و رسانه های که غلط ترین و اشتباه ترین اطلاعات را درباره مواد مخدر منتشر می کنند
به نظر می اید نویسنده های این متن زحمت انرا به خود نداده اند که از مغز خود کمی استفاده بکنند
بابا ماشروم که در انتهای مقاله خودتان نوشته اید  نوعی قارچ است که مخدر صنعتی نمی شود و در ضمن طبق بررسی سازمان های مربوط این ماده در قعر لیست مواد مضر مخدر است و تاکنون نه یک مورد مسمومیت نه یک مورد مرگ با قارچ جادویی دیده نشده است و از همه مهمتر
جناب سردار مویدی رئیس پلیس نیروهای مبارزه با مواد مخدر در یک مصاحبه وجود این ماده مخدر (مخدر کاغذی ماشروم ) را صد در صد تکذیب کرده اند حالا شما شده اید کاسه داغتر از اش  این اکاذیب را چرا منتشر می کنید !
- پلیس: «ماشروم» در ایران نداریم | رجانیوز - Vista News Hub
پلیس مواد مخدر: ماشروم!؟ نشنیده ایم! سردار مویدی :وجود ماده مخدر ...

ماشاروم ماده ای مخدر از گروه مخدرهای صنعتی و واحد اندازه گیری آن برگ است. این ماده مخدر شبیه به کاغذ بوده، رنگ و بویی ندارد و عوارض استفاده ازآن بسیار قابل ملاحظه و خطرناک است. به طوری که قدرت توهم زائی آن می تواند


به گزارش صبحانه،اخیرا ماده مخدرماشروم در میان نسل جوان در حال مصرف می باشد که به نظر می رسد از میزان آسیب هایی که به دستگاه عصبی و سلول های خاکستری مغز می رساند آگاهی و اطلاع رسانی کافی صورت نگرفته است.

"ماشاروم" ماده ای مخدر از گروه مخدرهای صنعتی و واحد اندازه گیری آن برگ است. این ماده مخدر شبیه به کاغذ بوده، رنگ و بویی ندارد و عوارض استفاده ازآن بسیار قابل ملاحظه و خطرناک است. به طوری که قدرت توهم زائی آن می تواند تاچندین برابر سایر مخدرهای صنعتی باشد. حدودا 30دقیقه پس از شروع مصرف، علائم توهم زای آن شروع شده و حدود 4 تا 6 ساعت این اثرات باقی می ماند.

نکته جالب توجه اینجاست که اثرات توهم زایی قارچ می تواند به صورت لذت بخش یا عذاب آور باشد که این حالات به خلق غالب فرد و عوامل محیطی و بیرونی بستگی دارد.

هم چنین این ماده با تحریک اعصاب سمپاتیک موجب افزایش ضربان قلب وفشار خون گشته و گشادی مردمک های چشم را به همراه دارد.

از دیگر اثرات آن می توان به سیخ شدن موهای بدن،افزایش دمای بدن و حالت گرگرفتگی و یا تشنج نیز اشاره کرد.

چه خوب است دانستن علائم مصرف این ماده مخدر مد نظر خانواده های محترم قرار گیرد.

این ماده پس از ورود به بدن به سیلوسین جذب شده و مصرف آن بروز شادی و سرخوشی موقت را در مصرف کننده دارد؛ به طوری که با تقلید از عملکرد سروتونین درمغز، موجب تغییر در آگاهی مصرف کننده می گردد؛ به عنوان مثال مصرف کننده بدون اختیار می خندد و پس از اتمام اثر این ماده مخدر بر بدن، فعالیت های مغزی به همان شکل باقی مانده و فرد نمی تواند هماهنگی بین فعالیت های بدنی و مغزی خود ایجادکند.

مطالعات صورت گرفته بر روي افراد نشان می دهد که با مصرف دراز مدت ماشروم، می تواند منجر به تغييردر شخصيت فرد و هم چنین افزايش گرايش او به صراحت کلام و دوري از تعصب گردد.

به نظر می رسد عزم جدي مسئولان به ويژه متولیان مبارزه با موادمخدر با کنترل عملکرد سودجويانی که هدفی به جز نابودي نسل جوان کشور ندارند احساس می گردد.


▪ عوارض: اثرات جانبی جدی قارچ توهم زا بندرت اتفاق می افتد، اما تشنج و افزایش دمای بدن ممکن است بروز کند. استفاده از این ماده مخدر عوارضی بسیار خطرناکی در پی دارد و می توان گفت مصرف این ماده خطرناکتر از سایر مواد مخدر صنعتی مانند کراک و شیشه است.
▪ تشخیص:تست های دارویی عادی نمی توانند پسیلوسیبین را تشخیص دهند و تشخیص فقط بر اساس مشاهده قارچ و بررسی در آزمایشگاه تخصصی قارچ انجام می شود.

▪ اقدامات درمانی:مهم ترین اصل در برخورد با مسمومیت انواع قارچ ها رساندن بیمار به مراکز مسمومیت است. به یاد داشته باشید که شباهت میان قارچ ها زیاد بوده و ممکن است به جای هم اشتباه گرفته شوند. نداشتن علائم در مسمومیت با قارچ ها دلیل بر غیر سمی بودن آنها نبوده و باید بیمار در مراکز مخصوص تحت بررسی و آزمایش قرار گیرد. کنترل علائم مبتلایان با درمان علامتی صورت می گیرد. این درمان شامل تجویز آرامبخش ها می شود. در مورد قارچ های توهم زا لازم است تا زمان پایداری علائم تحت نظر باشند.

چگونه یک تنه لابراتورهای ساخت مخدر شیشه در تهران را منفجر ...

ترک اعتیاد به مواد مخدر و سیگار وابسته به قانون نیوتن و تغییر دیدگاه انسان است ..

درخت سیبی را تصور کنید که سیب های زیادی به آن آویزان است . درخت به معنی اعتیاد و سیب در واقع مغز معتاد است .
زمانی فرا می رسد که سیب به اندازه کافی رشد می کند و ان چنان سنگین می شود که از درخت کنده شده و بر زمین می افتد .
تا زمانی که معتاد به ان درجه از تکامل و رسیدگی مغزی نرسد که تشخیص بدهد باید از درخت جدا شود و مسیر جدید خود را در زندگی اغاز کند کوشش درمانگر برای ترک اعتیاد او ثمری نخواهد داشت
.سیب کال هیچ وقت از درخت جدا نمی شود و گاهی ان قدر بر روی درخت می ماند که همان جا فاسد می شود .
هدف یک درمانگر اعتیاد ان است که ابتدا با تاباندن نور و حرارات رسیدن سیب را تسریع کند و بعد با لگدی بر درخت تکانی به سیب های رسیده داده و باعث شود انها از درخت جدا و به سمت زمین و واقعیت های زندگی حرکت کنند .
اما گاهی بعضی از سیب ها هیچ وقت از درخت جدا نمی شود و بر خلاف قانون جاذبه زمین عمل کرده و بر زمین سقوط نمی کنند این سیب ها کال بر روی درخت مانده همان جا فاسد شده و کپک می زنند و می میرند و لاشه انها خوراک کلاغ ها می شود و این بهایی است که گروهی از انسانها برای ان که بر خلاف قوانین طبیعت رفتار می کنند باید بپردازند
 دیدگاهتان را در زندگی تغییر دهید CHANGE VIEW تا جامعه ای سالم و به دور از اعتیاد داشته باشید (قسمت اول ).

روانگردان جدید توهم زا Tenocyclidine تنوسیکلیدین

 Tenocyclidine تنوسیکلیدین
روانگردان جدید توهم زا تنوسیکلیدین  در دهه 1950 توسط کارخانه داروسازی پارک دیویس ساخته شد
این روانگردان  در واقع  نوعی داروی بیهوشی  است و دارای اثراتی مشابه با روانگردان  فن سیکلیدین اما چندین  برابر قویتر است
تنوسیکلیدین  یک انتاگونیست گیرنده NMDA است .
تنوسیکلیدین از دسته مواد روانگردان جدید( ان پی اس)NPS است
 روانگردان جدید صنعتی توهم زا AL-LAD مشابه با ال اس دی
 دیدگاهتان را در زندگی تغییر دهید CHANGE VIEW تا جامعه ای سالم و به دور از اعتیاد داشته باشید (قسمت اول ).
دیدگاهتان را در زندگی تغییر دهید change view تا جا...







نگاهی گذرا به اثرات یکی از مخدرهای صنعتی/مرگ در سینی: مخدر «شیشه» چیست و از کجا آمد؟

نگاهی گذرا به اثرات یکی از مخدرهای صنعتی
مرگ در سینی: مخدر «شیشه» چیست و از کجا آمد؟
روزی که ترکیب شیمیایی ماده مخدر شیشه توسط «ناگا یوشی» شیمیدان بزرگ ژاپنی کشف شد شاید خودش هم نمی‌دانست که مرگ را در سینی گذاشته و به انسان‌ها تعارف می‌کند. او خواسته یا ناخواسته تجارتی پرسود برای سوداگران مرگ مهیا کرد.
 شیشه در ایران، خزنده آمد. حالا دیگر، چند سالی است که میهمان تن برخی جوانان شده است. البته میهمانی که بدون دعوت آمده اما نه برای اینکه به جان جوانان صفا بدهد بلکه جان بگیرد آن هم سخت.
سازندگان و سوداگران شیشه اکنون به قیمت نابودی جوانان پول هنگفت به جیب می‌زنند، چون شیشه بازار عرضه و تقاضای خوبی دارد و در کل تجارتی است پرسود.
سردار علی مؤیدی، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه در 7ماه نخست سال‌جاری 125 آشپزخانه تولید شیشه در سطح کشور شناسایی شده است می‌گوید: «البته این در حالی است که سال گذشته 250آشپزخانه تولید شیشه منهدم شد ودر 7ماه نخست امسال 52درصد در این زمینه کاهش داشته‌ایم.»


شیشه از کجا آمد؟
برای نخستین بار شیشه توسط دولت‌های ژاپن و آلمان در بین سربازان و افسران نیروهای ویژه، خلبانان جنگنده‌ها و خدمه تانک توزیع شد. اعتیاد به این ماده در نظامیان بازمانده از جنگ بویژه در بسیاری از کشورهای اروپایی در سال‌های بعد از جنگ جهانی دوم رواج بیشتری یافت.
رفع خستگی و خواب آلودگی و ایجاد سرخوشی و افزایش اعتماد به نفس هنگام مصرف این ماده سبب شد تا طی جنگ جهانی دوم، مصرف گسترده‌تر این ماده در بین سربازان، درجه داران و افسران نیروهای نظامی هر دو طرف درگیر (متفقین و متحدین) رواج یابد. اثرات این ماده در رفع خستگی سبب شد تا نیروهای نظامی درگیر نبرد، جهت تحمل شرایط سخت جنگی از آن مصرف بیشتری کنند.
بعد از پایان جنگ، ورود ذخایر این قرص از انبارهای ارتش ژاپن به بازارهای سیاه، سبب رواج و افزایش سوء مصرف و اعتیاد به این ماده در سال‌های پس از جنگ در ژاپن شد به طوری که در سال 1951، وزارت بهداشت این کشور تولید، خرید و فروش این دارو را ممنوع اعلام کرد. اقدام دولت ژاپن منجر به تولید شیشه در آزمایشگاه‌های زیرزمینی و غیرقانونی توسط گروه‌های تبهکار چندین کشور شرقی و جنوب شرقی آسیا شد. در ایران، شیشه کم کم در بین جوانانی که به دنبال آزمایش مصرف مواد مخدر جدید بودند و ضمناً وضعیت مالی درست و حسابی داشتند رواج یافت. یکسال نگذشت که تعداد مصرف‌کنندگان این ماده به خاطر اثرات تخدیری بالایی که داشت به صورت تصاعدی زیاد و زیادتر شد به طوری که اکنون سومین ماده اعتیاد‌آوری به حساب می‌آید که در سراسر کشور مصرف می‌شود.
تقاضای مصرف در چند سال نخست به حدی بود که قاچاق شیشه به داخل کشور نگران‌کننده شد و بازار شیشه به قول سوداگران مرگ «گل» کرد.
با بروز حساسیت مسئولان انتظامی در برابر رواج مصرف شیشه از یک سو و افزایش روزافزون معتادان به این ماده، بازار تشنه عرضه راه خود را پیدا کرد و درنتیجه این بارسوداگران مرگ دست از قاچاق شیشه برداشتند و خود دست به تولید زدند به طوری که طولی نکشید با افزایش لابراتوارهای تولید، نه تنها بازار داخلی از ماده شیشه سیراب شد بلکه اضافه تولید آن نیز به کشورهای دیگر صادر شد.


آرتیست بازی‌های خبرنگاری
زمانی که بازار تولید داخلی داغ شد، سوداگران مرگ دیگر حاضر به ریسک‌پذیری نبودند و به دنبال راه و چاه تازه‌ای می‌گشتند تا اینکه با فاش شدن فرمول این ماده شیمیایی، چند لابراتوار زیرزمینی در تهران توسط آنها ساخته شد و رقبای دیگر برای اینکه قافله را نبازند و بازارشان از دست نرود لابراتوارهای جدید یا به قول خودشان آشپزخانه زدند. اما چطور و چگونه و با چه امکاناتی شیشه وطنی ساخته می‌شود و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می‌شود حقیقت نانوشته‌ای است که برای خیلی‌ها تلخ و آزاردهنده است.

برای یافتن حقیقت باید کمی خطر کنیم. بنابراین، به عنوان یکی از همکاران دوستی که شیمی خوانده است به ملاقات جوانکی 25ساله می‌رویم که می‌خواهد آشپزخانه بزند و به همکار شیمیدان نیاز دارد.
قرارمان ساعت 3عصر در سفره خانه‌ای در جنوب تهران است، سر وقت می‌رسیم.
به تلفن همراه خط اعتباری جوانک زنگ می‌زنیم، می‌گوید به انتهای سفره‌خانه برویم، فضا تاریک و تنها چند لامپ رنگی روشن است. دود سفید رنگ همه جا را فرا گرفته و نمی‌گذارد جلوی پایمان را ببینیم. سفره خانه خیلی بزرگ نیست و راحت پیدایش می‌کنیم. صدای جوانک از وسط دود سفید بلند می‌شود: «آقای دکتر بیا اینجا».
حالا دیده می‌شود. جلو پایمان بلند می‌شود و با تعارفات معمول میان ما و او، روی تخت چوبی فرش شده می‌نشینیم، قهوه چی را صدا می‌زند و می‌گوید: «برای میهمانان من هرچه می‌خواهند بیاور.»
محمود، سریع می‌رود سر اصل مطلب. می‌خواهد در باغش در نزدیکی ساوه آشپزخانه بزند و از دوستم که مدام به او دکتر می‌گوید تقاضا می‌کند در قبال دریافت 20 میلیون تومان ظرف یکی دوهفته وسایل مورد نیاز لابراتوار را فراهم کند به شرطی که فرمول را هم از دوستم بگیرد.
صحبت‌ها و قول و قرارها گذاشته می‌شود و دوست شیمیدان من فرصتی چند روزه می‌گیرد تا ببیند می‌تواند برای او کاری کند یا نه.
از آنجا بیرون می‌زنیم و از دوست شیمیدانم که فقط به خاطر تهیه گزارش من حاضر شده است با این تبهکار وارد مذاکره شود می‌خواهم برایم تعریف کند که چه ارتباطی بین آنها و سوداگران مرگ وجود دارد.
او می‌گوید: «به خاطر آشنایی شیمیدان‌ها با تجهیزات آزمایشگاهی و همچنین آشنایی با فرمول‌ها و مواد مورد نیاز قاچاقچیان با تطمیع تعدادی از کسانی که از شیمی سر در می آورند از آنها می‌خواهند با استفاده از مجوزهایی که دارند مواد پیش ساز شیشه را تهیه کنند و در اختیارشان بگذارند و آنها هم با استفاده از دستورالعمل مربوطه شروع کنند به ساختن شیشه.»
یکی از کسانی که از نحوه ساخت و فروش شیشه اطلاعات بسیاری دارد با اشاره به سود بالای این ماده شیمیایی می‌گوید: «تا همین چند ماه پیش خیلی از خلافکارها در حاشیه یا در مناطق جنوبی تهران آشپزخانه می‌زدند و با پولی که برای تهیه وسایل مورد نیاز به بعضی از شیمیدان‌ها می‌دادند، در هر کیلو شیشه بین 5 تا 10 میلیون تومان سود می‌بردند.»
با کشف آشپزخانه‌ها و واکنش پلیس دربرابر تولید‌کنندگان شیشه و پر خطر شدن اداره آشپزخانه‌ها، حالا برخی از سازندگان شیشه لابراتوارهایشان را به شهرهای دیگر و حتی روستاها برده‌اند تا به دور از چشمان پلیس و نیروهای اطلاعاتی مواد مخدر تولید کنند و بفروشند.


رفتارهای عجیب شیشه کش‌ها
قتل‌های دلخراش و دردناک، توهمات آزاردهنده، بی‌خوابی، پرخاشگری‌های مداوم، بدبینی و افسردگی و... از جمله آثار مصرف شیشه است. کم و بیش از حوادث تلخی که پس از مصرف شیشه رخ می‌دهد باخبریم مانند قربانی شدن کودک توسط پدر شیشه‌ای یا به قتل رساندن مادر برای خشنودی ابلیس و سایر حوادث از این دست، نکته‌های بسیاری را یادآور می‌شود.
شیشه چه تأثیری در ذهن و روان فرد ایجاد می‌کند که ممکن است به دنبال آن دست به چنین قتل‌هایی بزند یا دچار آشفتگی روانی می‌شود و تخیلات ذهنی خود را واقعیت محض می‌پندارد و به دنبال آن دست به اقداماتی عجیب و جبران‌ناپذیر می‌زند.
دکترسید مهدی صابری رئیس بخش معاینات روانپزشکی پزشکی قانونی تهران با بیان اینکه یک بار مصرف شیشه حالات روان‌پریشی را در افراد ایجاد می‌کند، می‌گوید: «شیشه یکی از مواد محرک روان است و برخلاف داروهای مخدر که باعث احساس آرامش و رخوت کوتاه مدت می‌شود و اساس گرایش به آن نیز همین است، موجب افزایش انرژی، تحرک و حس لذت کاذب می‌شود. به همین دلیل در مواقعی که فرد به تمرکز ذهنی بیشتر، انجام کارهای ظریف، افزایش احساس لذت، افزایش سطح هشیاری یا توان بدنی نیاز دارد ممکن است به مصرف شیشه روی آورد و همین احساس انرژی کاذب و افزایش هشیاری و لذت، فرد را تشویق می‌کند به مصرف شیشه ادامه دهد.»
صابری می‌افزاید: «استفاده مکرر از شیشه موجب بروز تغییراتی در فعالیت‌های شیمیایی مغز می‌شود و بسته به اینکه فرد مصرف‌کننده تا چه اندازه مستعد اختلال روانی باشد، آثار گوناگونی را در او ایجاد می‌کند؛ به این معنا که اگر فرد زمینه اختلال روانی داشته باشد حتی با یک بار مصرف شیشه دچار حالت‌های روان‌پریشی خواهد شد و علاوه بر آن، تعدد دفعات مصرف و بالا رفتن مقدار مصرف نیز امکان بروز واکنش‌های ناخواسته و شدید روانی را افزایش می‌دهد.»
کسانی که گرفتار باتلاق شیشه شده‌اند، برای توجیه اعتیاد خود نزد دیگران، دلایلی عجیب می‌تراشند. عده‌ای لاغر شدن را بهانه می‌کنند، عده‌ای بیدار ماندن برای کار در شب یا درس خواندن و برخی برای تفریح یا فرار از غم و غصه و در عین حال، این افراد می‌گویند قدرت ترک ندارند با اینکه خودشان می‌دانند به ورطه نابودی افتاده‌اند.
رئیس بخش معاینات روانپزشکی پزشکی قانونی تهران به یکی از مصادیق قتل‌های اتفاق افتاده به دست افراد شیشه‌ای اشاره می‌کند و می‌گوید: «در یک نمونه از معاینات روانپزشکی، معتاد شیشه‌ای به پزشکی قانونی ارجاع شده بود چون فرزند چهار ساله‌اش را به شکل فجیعی به قتل رسانده بود. در لحظه وقوع حادثه او فرزند خود را به شکل یک عروسک می‌دیده که باید با پیچ گوشتی حرکات او را تنظیم کند. متأسفانه بر اثر ضربات وارد شده، این کودک خردسال به بدترین شکل ممکن جانش را از دست داده بود.»
وی با اشاره به چگونگی شیوع این ماده در جهان و ایران می‌گوید: «از نظر شیوع سوء مصرف، گزارش دفتر مبارزه با موادمخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC) نشان می‌دهد که میزان سوء مصرف با آمفتامین به همراه سایر مشتقات آمفتامینی بعد از حشیش به عنوان یکی از شایع‌ترین مواد مورد استفاده در جهان بین افراد 15تا 64 سال است. تولید غیرقانونی و مصرف این ماده در آسیا در کشورهایی مانند تایلند، سنگاپور، فیلیپین، تایوان، ژاپن، کره جنوبی، مالزی و اندونزی شایع است.» (حمید حاجی‌پور/ایران
)

اثرات طبی و درمانی ماری جوانا و حشیش و مضرات سوء مصرف کانابیس ها (ویدیو)




بسیاری از  جوانان با این تفکر که ماری جوانا و حشیش دارای خواص مفید در درمان بیمارها هستند  سوء مصرف کانابیس ها  را توجیه می کنند 
اما ماده موثره درمانی در کانابیس ها ماده ای به نام کانابیدیول است  که به مقدار بسیار کم و حدود یک دهم در صد در انواع ماری جوانا وجود دارد 
کانابیدیول اثراتی مشابه با  استروئید های  مثل کورتن دارد و مصرف ماری جوانا در درمان بیماری ارتریت روماتوئید و یا بیماری ام اس و یا دیگر بیمارهای عصبی می تواند برای بیماران بسیار  مفید باشد 
اما اگر شخص سالمی با این تفکر که ماری جوانا دارای اثرات درمانی است  بدون هیچ بیماری از ان استفاده کند بعد از مدتی دچارعوارض مصرف کانابیدیول شده و دچار عوارضی همانند  کبد چرب و اختلال در ساخت اسپرم و اختلال حافظه می شود 
  • شمالی ها در داخل ویلاهای خود چه می کارند ؟
  • ماده مخدر روح الجنه ,مخدر فراموش شده در ایران (تری...
  • ماده مخدر, روح الجنه ,مخدر فراموش شده در ایران (تر...
  • چلیم کشی حشیش با هویج وچلیم کشی حشیش با سر بطری و ...
  • کادر پزشکی هم از ریتالین و پتیدین استفاده می کنند
  • ریچارد اسکاری نویسنده امریکایی داستانهای کودکان اس...
  • اصول دوپینگ مغزی با داروی ریتالین .(افزایش حافظه ب...
  • امروزه برای ایجاد تمرکز و افزایش یاد گیری در امریک...
  • نشئگان گفتند »ریتالینی ریتالینی حیا کن نشئگی را ره...
  • طریقه اکادمیک و علمی درس خواندن برای تقویت حافظه (...
  • ریتالین استفانی را کشت ..
  • معتادان را برای ترک کردن کتک بزنید (سینه زدن ایجا...

  • بررسی مایع منی در معتادان به هروئین و متادونSemen evaluation in heroin and methadone addicts

    بررسی مایع منی در معتادان به هروئین و متادون
    مصرف متادون و هروئین می تواند  در 78 در صد منجر به کاهش تحرک اسپرم در مردان بشود  در یک بررسی بر روی معتادان به هروئین 93 در صد از انها و در مصرف کننده گان  متادون 65 در صد دچار اختلال در مایع منی بودند  
    اثرات مورفین تریاک بر روی منی (اسپرم ) و سکس The Bad Daddy Factor فاکتور بد بابا.
    Opium.Site وبلاگ رسمی دکتر رضا یزدان نیاز: اثرات مورفین ...
    مصرف ماده مخدر ماری جوانا جدید (مخدر گل و اسپایس ) - Opium ...

    Acta Eur Fertil. 1985 Jul-Aug;16(4):245-9.

    Semen evaluation in heroin and methadone addicts.

    Ragni G, De Lauretis L, Gambaro V, Di Pietro R, Bestetti O, Recalcati F, Papetti C.

    Abstract

    We studied 32 heroin and methadone addicts, divided into 4 groups according to the type of drugs used: 5 heroin-dependent, 10 taking methadone plus heroin more or less constantly, 10 taking methadone plus heroin occasionally, and 7 taking methadone only. 93% of the heroin addicts and 65% of those taking methadone had abnormal semen. The most frequent abnormality was in motility (78%). Teratozoospermia was the second most frequent (28%) and oligozoospermia the third (16%). The 7 patients taking methadone only had neither teratozoospermia nor oligozoospermia. This semen pathology is probably secondary to decreased testosterone production, with relative hypofunction of the seminal tracts and the accessory glands.

    اعترافات دانشجویان معتاد از مصرف مواد مخدر روانگردان.

    این چند گرم وابستگی

    اعترافات دانشجویان معتاد از مصرف مواد مخدر روانگردان    

    «خداوند توجیه را آفرید.» خودش هم می دانست کشیدن تریاک به خاطر نبودن تفریحات مناسب توجیه است.


    هفته نامه چلچراغ - بدری مشهدی: در خیالم شبی رازآلود را به تماشا می نشینم... صداها را می بینم، صورت رنگ پریده مهتاب را می شنوم، نبوغ چکیده بر پیانو را می بویم، نت ها همین جا بود بین بازوهایم، سونات مهتاب، باشکوه و رازآلود. همین می شود بهانه دلبستگی ام، لذت عمیق در آغوش کشیدن نت ها، صداهای رنگی، رنگ های شنیدنی، ذهن بیدار... حیف! تمام می شوند. صداها کمرنگ می شود، رنگ ها یواشکی شکل هذیان دم مرگ می شوند، حس تهی، تهی، تهی و ... افیونی است مرا تنگ در آغوش کشیده، رد پنجه هایش بر بازویم.

    میانه پاییز، نمِ باران و وسوسه پیاده روی بی چتر، حال ناخوب امروزم را مرهم نمی شود. دودها را باران می شوید، دردها را اما نه! درد افیونی چنبره زده بر گرد کسانی که این چند روز شناختم.

    افسون شب بیداری با متامفتامین (شیشه )

    معید، 24 ساله، دانشجوی ارشد ریاضیات محض، ساکن تهران است. «جام شوکران؟ شوکران نقاب بر صورت ندارد. زهر مطلق است. ذات و ماهیت، یکپارچه زهر!» معید این را می گوید. این شوکران نقاب دار را می شناسد و باز دل می دهد به فریبش. معید یک سال است به کریستال معتاد شده. به دنبال یک دوره خمودگی و کم کاری، به دنبال تجویزهای دوستانه.
    این چند گرم وابستگی

    «کنار درس، موسیقی کار می کردم اما به تمرین درست و حسابی نمی رسیدم. راهم را اشتباه رفته بودم. آدم این رشته نبودم. اول به اصرار خانواده ریاضی را انتخاب کردم، بعد نشد که رها کنم. دوست نداشتم بقیه فکر کنند از پس این رشته برنمی آیم. اولین باری که استفاده کردم فقط یک تجربه جالب بود. 28 ساعت بیداری، گوش کردن سونات مهتاب بتهوون وسط زمین و آسمان! هیجان، لذت، جرئت، ذهنم شفاف می دید، جزء به جزء. بیشتر پیانو می زدم و تمرکزم روی درس بیشتر بود. افسون شب بیداری شده بودم. قرار بود چند بار بیشتر نباشد اما شد، خیلی بیشتر شد.

    معید از بی اشتهایی و کاهش وزن ناشی از مصرف مواد می گوید. از اعتیادآوری و وابستگی روانی که ایجاد می کند، از بی رمقی این روزهایش، از نت های خاموش... می گوید و هنوز هم می کشد.
    این چند گرم وابستگی

    دوست نداشتم چشم های پر از اشک کسی را ببینم که به خاطر دیده شدن، به خاطر بلند پریدن، به خاطر رویایی شیرین، خواب از چشمش جسته.

    اسم رمز افسونش دی متامفتامین هیدرو کلراید(مخدر شیشه ) است. ماده اعتیادآور و مخدر محرک مصنوعی است که با نام های مت، آیس، شیشه و کریستال به فروش می رسد.

    مسافری از آمریکای جنوبی


    با بهزاد مهندس عمران دانشگاه علم و صنعت در یکی از کافه های مرکز شهر گپی دو ساعته زدم. بهزاد گاهی سیگار مصرف می کند، با تعدادی محدود. البته دوره های یکماهه یا بیشتر کنار گذاشتن سیگار را تجربه کرده است اما دوستان دانشجویش خلاف شان کمی سنگین تر است و ماری جوانا می کشند.
    این چند گرم وابستگی

    ماری جوانا گیاهی است بومی آمریکای جنوبی. تترا هیدروکانا بینول THC ماده اصلی ماری جوانا یا همان شاه دانه، ترکیب نشاط آوری است که باعث تمدد اعصاب و افزایش اشتها می شود. اثر این ماده چند دقیقه بعد از مصرف ظاهر می شود و تا چند ساعت باقی می ماند.

    بهزاد می گوید: «علف، گرس یا همان شاه دانه، گاهی توی باغچه ها درمی آید یا توی گلدان می کارند. جزو موادی است که مصرفش بین بچه ها بیشتر از بقیه مواد رواج دارد. این ماده را به تنهایی یا مخلوط با توتون سیار مصرف می کنند. گاهی هم مستقیم قندک می کشند زیر برگ های بوته شاه دانه. دودی که بلند می شود سرحالشان می کند. شاید چون وابستگی کمتری نسبت به بقیه مواد دارد، تصور همه این است که اعتیاد ایجاد نمی کند. به خاطر همین هم بیشتر مصرف می کنند اما بزرگترین خطر این است که گرس خالص به دست مصرف کننده نمی رسد. موادی که با آن مخلوط می کنند خیلی خطرناکتر از خود گرس است.»

    بهزاد می گوید برای جوون امروزی یک گزاره تعریف شده؛ موفقیت! و راهش هم ورود به دانشگاه است. بعد از مدتی روزمرگی هجوم می آورد و انگیزه ها را کمرنگ می کند: «وقتی انگیزه تازه ای نیست و وضعیت خنثی است، انگار میل به تجربه حس های تازه به وجود می آید. گاهی هم تابوشکنی برای بعضی جوان ها جذاب است. وقتی این همه تبلیغ منفی می شود علیه اعتیاد و تبدیل می شود به تابو، شکستنش کار متفاوتی است که بعضی ها از آن لذت می برند.»

    فاز متفاوت

    «استو می زنم. این یک فقره فقط مال ونک به بالاست. 120 هزار تومن خرج هپی شدن یک دانشجوی کوچولو؛ گرونه، نیست؟»

    هیربد، دانشجوی ترم پنج پزشکی دانشگاه آزاد تهران از اعتیاد 17 ماهه اش به کوکایین می گوید: «نمی دونم، واقعا نمی دونم چرا می کشم. مشکل خاصی ندارم. نه توی زندگی شخصی، نه توی درس و دانشگاه، نه از نظر مالی. کلا اهل نه گفتن به کسی نیستم. اولین بار هم توی یه مهمونی کشیدم. فازش با بقیه مواد فرق می کنه. دودی نیست. زود شارژت می کنه، زود هم از سرت می پره.»
    این چند گرم وابستگی

    هیربد به عواض مصرف کوکایین آگاهی کامل دارد، با اینحال وقتی می پرسم کی قصد ترک کردن داری شانه بالا می اندازد. از این بی خیالی مفرط در عجبم. از امکان سوراخ شدن تیغه بینی اش در اثر استنشاق مواد جوری حرف می زند نه انگار بخشی از بدن اوست. از سر تفنن به جان خود افتادن.

    کوکایین، آلکالویید اصلی برگ کوکاست. پودر سفید و نرمی که با نام های اسنو، هپی، داست و کوک در بازار موجود است و وابستگی روانی و جسمی شدیدی ایجاد می کند.

    تفریحات خاکستری

    «خداوند توجیه را آفرید.» خودش هم می دانست کشیدن تریاک به خاطر نبودن تفریحات مناسب توجیه است. با فرید 29 ساله دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه شهید بهشتی، در مکالمه ای تلفنی حرف زدم. هفت سال است مصرف می کند و در حال حاضر میزان مصرفش، متوسط هفته ای سه گرم است.
    این چند گرم وابستگی

    از فرید در مورد مکان زندگی اش می پرسم: «با خانواده ام زندگی می کنم اما هیچ وقت توی خونه چیزی غیر از سیگار مصرف نمی کردم. دلم نمی خواد حریمی از بین بره. تعطیلات آخر هفته رو پیش دوستام هستم. همونجا مصرف می کنم. معمولا دور همی. اهل مواد مخدر صنعتی نیستیم. هیچ کدوم! هم خطرش بیشتره، هم اینکه اساسا دنبال هیجان و سرخوشی نیستیم. یه جور آرامش، تخدیر، رها شدگی از قید فکر و خیال می خوام. تفریح نیست ولی خب ما جای تفریح گذاشتیمش توی برنامه.»

    نگاهش از نسل امروز دور است. از سلیقه اش در موسیقی تا کتاب هایی که مطالعه می کند. بیشتر به انتلکت های دهه 40 می ماند و شاید فقط در بی محابایی با هم سن و سال هایش شریک باشد. فرید نگران اعتیادش نیست و قصدی برای ترک کردن ندارد. وقتی علت را می پرسم، می گوید: «من قواعد درست مصرف کردن رو رعایت می کنم. مقدار مصرفم اضافه نمی شه. موقع خواب نمی کشم. منظم مصرف می کنم نه هر روزی که شد. مفت کشی هم نمی کنم. مرفین هر تریاکی با تریاک دیگه فرق می کنه. قرار باشه هر کس بفرما بزنه بکشم فقط خودمو داغون می کنم.»
    این چند گرم وابستگی

    می پرسم: «و اینکه قبل از 45 سالگی مصرف می کنی چی؟ خلاف قواعد مصرف نیست؟»

    فرید پاسخی ندارد جز اینکه: «این یه چراغ قرمز رو ناخواسته رد کردم.»

    شاید بهترین راه خلاصی از این عبور ناخواسته پرداخت کردن به موقع قبض جریمه باشد، نه عبور از چراغ های قرمز بعدی.

    دوپینگ علمی


    میترا، 27 ساله، دانشجوی دکترای دانشگاه شریف  از ریتالین می گوید: «اولین بار به توصیه یکی از دوستام که دانشجوی پزشکی بود، مصرف کردم. امتحان های پایان ترم بود. ترم آخر ارشد بودم و سودای قبولی امتحان دکترا رو داشتم. تمرکزم بیشتر شده بود، کمتر احساس خستگی و خواب آلودگی می کردم.
     می خواستم از همه ظرفیتم استفاده کنم. خب تونستم اما ریتالین رو نتونستم کنار بذارم. به عبارتی الان معتادم...»
    این چند گرم وابستگی

    متیل فنیدیت یا ریتالین خواصی شبیه آمفتامین ها دارد، وابستگی روانی و جسمی نیز ایجاد می کند اما چون بدنامی بقیه مواد مخدر را ندارد، مصرف آن رایج است، به خصوص در بین دانشجویان و در شب بیداری های قبل از امتحان.

    از میترا سوال می کنم که خانواده اش از این موضوع اطلاع دارند یا نه؟ می گوید: «برای خونواده من درس خوندن اونقدر مهم هست که هر اتفاقی رو به حاشیه بکشه. یعنی اینکه دخترشون دکترا می خونه ته رسیدن به آمال و آرزشونه. حالا من این وسط بیام بگم ریتالن مصرف می کنم، واقعا نمی دونم واکنششون چیه.»

    میترا در حال حاضر قصد کنار گذاشتن ریتالین را ندارد و تنها دلیلش این است که قطع دارو راندمان کاریش را پایین می آورد و باعث افسردگی اش می شود. ترس از عوارض افزایش دوز مصرف مثل افزایش اضطراب، کاهش توجه بعد از مدتی، از دست دادن برخی از کلاس ها به دلیل خستگی های مفرط و در نهایت احتمال مشروط شدن هم برای انصراف میترا از تصمیمش کافی نیست.

    شب نشینی


    احمد 21 ساله دانشجوی ادبیات، ساکن خوابگاه است: «ترم اول که بودم یه هم اتاقی سال بالایی داشتم با دو سه تا از همکلاسی هاش جمع می شدن توی اتاق و سیگاری حشیش دست گردون می کردن. بعد از چند وقت، من هم هر بار، دو سه تا پک باهاشون می کشیدم. اولش تجربه بود بعد شد عادت، کم کم مقدار مصرفم بیشتر شد و وزنم بالا رفت. الان دیگه غذا باید گاو سیر کن باشه تا جوابگوم بشه.»
    این چند گرم وابستگی

    احمد و هم اتاقی هایش در این شب نشینی ها گاهی تا صبح بیدارند و حشیش مصرف می کنند. محور بحث هایشان نقد ادبیات داستانی و فیلمنامه و نمایشنامه است. احمد از رابطه رسمی با والدینش می گوید، از وقتی که بچه ها اشتباهی مرتکب شدند، جرأت نمی کنند در مورد آن با خانواده صحبت کنند؛ مثل خودش که بعد از چند بار مصرف پشیمان شده ولی جسارت مطرح کردن آن را با خانواده نداشته است.

    حشیش از صمغ بوته کانابیس یا همان شاه دانه به دست می آید و در پیپ یا سیگاری های دست پیچ استفاده می شود با تصور تسکین دهندگی، رفع بی خوابی و افزایش درک حس بینایی توسط جوانان استفاده می شود و جزو مواد شدیدا اعتیادآور است.

    خوددرمانی


    علی 22 ساله دانشجوی علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان است و به معنای واقعی تصادفی معتاد شده. می گوید: «ترم پیش تصادف کردم و مچ دستم شکست. بعد از جراحی، درد اذیتم می کرد. یکی از دوستام پیشنهاد کرد ترامادول مصرف کنم. بعد از چند روز دردم خیلی آروم تر شد اما فقط همین نبود. حسابی سر کیف شده بودم و کارآمدتر. همین شد که بیشتر ادامه دادم. باورم نمی شد در این حد اعتیاد بیاره. الان با اینکه تصمیم گرفتم بذارم کنار ولی واقعا نمی تونم.»

    گاهی یک اتفاق زمینه ساز اتفاقات دیگر می شود. ترامادول با خاصیت تسکین دهندگی با یک دهم مرفین، در صورتی که بیش از پنج روز استفاده شود ایجاد اعتیاد می کند و علائم ترک آن شدیدتر از ترک تریاک است.

    آمار چه می گوید

    شاید اعلام ابتلای اعتیاد 6.2 درصدی دانشجویان دانشگاه های دولتی وزارت علوم و 6.1 درصدی دانشگاه های وزارت بهداشت که طبق بررسی ها حدود نیمی از آنها بعد از ورود به دانشگاه معتاد شده اند، جای تامل داشته باشد. این آمار را مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر در اسفند ماه گذشته اعلام کرده است. فراوانی مصرف مواد بین دانشجویان در جمعیت نمونه 2 درصد حشیش، 3.1 درصد تریاک، 7 درصد اکس و مورفین، 6 درصد شیشه، 5 درصدکراک، 4 درصد هروئین، 9 درصد کدئین و 8.1 درصد ترامادول بوده است.

    آمار بحث برانگیز بر سر ریتالین است که در حدود نیمی از جمعیت نمونه را دربر می گیرد؛ موضوعی که باعث شده است وزارت بهداشت هر بار با شروع فصل امتحانات، خطرات بیدار ماندن با استفاده از این قرص اعتیادآور را گوشزد کند.

    شهریور ماه امسال دکتر محمد رضا داود آبادی فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از نگران کننده بودن آمار اعتیاد دانشجویان سخن گفت. او در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت درصد اعتیاد دانشجویان را می داند اما اعلام نمی کند.

    دکتر محمود توکلی، کارشناس اعتیاد

    خاموش کردن سیستمی که روشن کرده ایم، دشوار است

    دانشجویانی که سابقه مصرف مواد مخدر را دارند، در گفتگو با چلچراغ اصلی ترین علل گرایش به مصرف را متفاوت بودن، میل به دیده شدن، بلندپروازی، تابوشکنی، ارضای حس کنجکاوی، افزایش کارایی و احساس نارضایتی از اوضاع موجود مطرح می کنند. با دکتر محمود توکلی، پژوهشگر حوزه اعتیاد گفتگویی کردیم تا نظرش را در این باره بپرسیم.

    توکلی می گوید: «در تحقیقات جامعی که بین دانشجویان انجام شده، متفاوت بودن برایشان هدفی مهم تلقی می شود. دلایل دیگر هم قابل توجیه و مورد تایید است به ویژه ارضای حس کنجکاوی، چون جوان ها یک گزاره برای خودشان تعریف می کنند که یک بار تست کردن هر چیز هیچ عیبی ندارد؛ در حالی که همین یک بار ممکن است به اعتیاد دائم منجر شود.»

    توکلی علت تمایل به مصرف دوباره را تجربه یک لذت خارق العاده و فراتر از لذت های سالم و عادی می داند که فرد تا قبل از مصرف مواد تجربه کرده است. میل به تجربه دوباره این لذت، عامل ترغیب به مصرف دوباره است.
    این چند گرم وابستگی


    سوالی که مطرح می شود این است که چرا طبقه تحصیلکرده با وجود آگاهی کامل به عوارض مواد مخدر باز به مصرف ادامه می دهند؟ پاسخ توکلی به این پرسش این است که در مغز سیستمی وجود دارد به نام سیستم پاداش. این سیستم با هر لذتی فعال می شود و باعث میل به تجربه دوباره آن لذت می شود.
  • علل رواج ریتالین در ایران
  • مولکول عشق
  • عوارض ریتالین side effect ritalin
  • درمان عوارض معتادان به کوکائین با ریتالین
  • شجره نامه ریتالین Ritalin
  • توهمات با ریتالین
  • گل ساعتی
  • بسته بندی های حشیش
  • فنیل پروپانول امین,فنیل پروپانولامین,
  • هارمین چیست
  • تریپتامین
  • بنزیل پپرازین
  • اثرات مصرف حشیش:‏
  • فیلم حافظه و دی متیل تریپتامین –دی .ام .تی
  • سلطه مخدر های سنتیتک گروه فدرون اغاز می شود
  • ماده مخدر روانگردان جدید فلوفدرون
  • فلو فدرون
  • مفدرون به جای افدرون
  • گرد فرشته یا فن سیکلیدین p.c.p
  • آقایان جوان اگرزن دارید کاهو را با حشره پینه دوزش ...
    در فرد معتاد که لذت خلسه یا سرخوشی را تجربه می کند، محور پاداش چند برابر زمانی که با یک لذت طبیعی فعال می شود، تحریک می شود. در واقع فرد با مصرف مخدر این سیستم را روشن می کند اما خاموش کردن این سیستم بعد از فعال شدن دشوار است و همین باعث می شود که فرد دچار اجبار به استفاده دوباره شود.

    او معتقد است آثار فریبنده مواد، مثل افزایش تمرکز، اعتماد به نفس بیشتر، افزونی خلاقیت، افزایش قدرت درک موسیقی، دقت بیشتر در دریافت صداها و بهتر و شفاف تر دیدن رنگ ها مختص چند ماهه اول مصرف است. با افزایش دوز ماده و دفعات مصرف سیر معکوس آغاز می شود: افزایش اضطراب، پرخاشگری، عصبانیت، اختلال خواب و ... گاهی تجویز داروهای روانپزشکی نیز کمکی به درمان نمی کند.

    مشکلات بزرگتر زمانی آغاز می شود که عوارض اعتیاد، فعالیت های روزمره را نشانه می رود. توکلی در مورد این مشکل چنین می گوید: «هر کسی برای گذران زندگی روزمره به حداقلی از آرامش و تدبیر نیاز دارد. فردی که زود از کوره در می رود در ارتباطاتش دچار مشکل می شود؛ به اضافه اینکه مصرف طولانی مدت روی ظاهر فرد تاثیر می گذارد. اشاره اطرافیان به این تغییر ظاهر می تواند حس ناخوشایندی برای شخص به وجود بیاورد؛ زمانی هم که صرف مصرف می شود، در بازده کار موثر است و ممکن است باعث از دست رفتن شغل شود.

    مجموع این علت ها باعث ضعف عملکرد و رسیدن به زندگی نباتی خواهد شد؛ به طوری که انگار مواد فرمان شخص را در دست می گیرد و در هر مسیری که بخواهد هدایت می کند و تا زمانی که در ذهن مصرف کننده کفه مضرات بر لذت حاصل از مصرف نچربد، همچنان به مصرف مواد ادامه خواهد داد مگر اهرم فشاری مثل اصرار خانواده به ترک کردن بتواند موثر واقع شود.»


  • او به سیستم تربیتی غلط نیز اشاره می کند و معتقد است سیستم سهل گیر یا مستبدانه هر دو به یک اندازه در ابتلا به اعتیاد نقش دارند.

    بحث و جدل پیرامون ورود یک ماده مخدر "کاملا قانونی" به بازار در کشور فرانسه (سیگار الکترونیکی کانابیس )

    بحث و جدل پیرامون ورود یک ماده مخدر "کاملا قانونی" به بازار

    تولید و عرضه محصولی تازه در فرانسه بحث‌برانگیز شده: سیگار الکترونیکی کانابیس که قرار است به طور قانونی وارد بازار شود. تولیدکنندگان می‌گویند ای-جوینت تنها آرامش می‌دهد اما برخی کارشناسان آن را از قماش مواد مخدر می‌دانند.
    روز سه‌شنبه (۱۶ دسامبر/ ۲۵ آذر) در شهر پاریس از محصولی تازه و "۱۰۰ درصد قانونی" پرده‌برداری شد: Kanavape نخستین جوینت الکترونیکی است که در فرانسه به طور کاملا قانونی وارد بازار می‌شود.

    تولیدکنندگان این سیگار از یک خلا قانونی نهایت استفاده را کرده‌اند؛ مواد به کار رفته در تولید این جوینت الکترونیک حاوی THC نیستتند. اما در آنها نوعی از کانابینوئید، با نام کانابیدیول وجود دارد؛ ماده‌ای که گفته می‌شود "تاثیری آرام‌بخش اما نه مخدر بر روی مصرف‌کننده" دارد.

    مواد به کار رفته در ای- جوینت

    کانابینوئیدها ترکیبات ترپنوفنولیک هستند که بیش از ۶۰ نمونه از آنها در گیاه شاهدانه شناسایی شده‌است. از کانابینوئیدهای اصلی می‌توان به تتراهیدروکانابینول (THC) و کانابیدیول اشاره کرد که از بین این ترکیبات بیشترین اثرات دارویی شناخته شده مربوط به THC است.

    طبق گزارش سازمان ملل متحد، ماری جوانا و حشیش که هر دو از گیاه شاهدانه هندی تهیه می‌شوند، همچنان ماده اعتیادآور اصلی در دنیا هستند و جمعیتی حدود ۱۸۰ میلیون نفر در جهان در سال ۲۰۱۲ دستکم یکبار این مواد توهم‌زا را مصرف کرده‌اند.

    "محصولی که برای هیچ کسی سودی ندارد"

    سازندگان این محصول تازه مدعی هستند که جوینت‌های الکترونیکی به آرامش مصرف‌کننده کمک می‌کنند و به همین دلیل مصرف آنها بدون خطر است. فروش این محصول برای افراد زیر ۱۸ سال ممنوع شده است.

    کانابیس هم خاصیت دارویی دارد و هم دانه و روغنی که می‌توانند به عنوان ماده مخدر استفاده شوند کانابیس هم خاصیت دارویی دارد و هم دانه و روغنی که می‌توانند به عنوان ماده مخدر استفاده شوند

    با انتشار خبر تولید و فروش "ای-جوینت" در بازار، بحث داغی در میان کارشناسان و سیاستمداران درگرفته است بر سر خطرات احتمالی این سیگار. برخی کارشناسان از بی‌خطر بودن آن سخن می‌رانند ولی در عین حال هشدار می‌دهند که ورود این محصول به بازار ممکن است این نظر نادرست را القا کند که کانابیس هم بی‌خطر و قانونی است. یک کارشناس فرانسوی حوزه مواد مخدر به رسانه‌ها می‌گوید: «ای-جوینت هیچ سودی برای مردم ندارد.»

    وزیر بهداشت و درمان فرانسه هم از مخالفان "ای-جوینت" است و اعتقاد دارد که این محصول ممکن است راه "اعتیاد به کانابیس" را هموار کند. او قصد دارد با اتخاذ تدابیری، فروش این محصول را در بازار ممنوع کند.

    سوییس هم مخالف است

    در سوییس هم خبر تولید "ای-جوینت" بحث فراوانی به راه انداخته است. یکی از کارشناسان حوزه اعتیاد در این کشور معتقد است: «کانابینوئیدها در کشور سوییس تنها در چارچوب درمانی تعریف شده استفاده می‌شوند و دلیلی برای اینکه در بازارهای عمومی هم این ماده را عرضه کنیم، وجود ندارد.»
    به نظر این کارشناس هم، ورود قانونی این محصول به بازار می‌تواند مصرف کانابیس را "بی‌آزار و بی‌خطر" جلوه دهد. این کارشناس ادامه می‌دهد: «رواج این محصول تاثیر و تصویر سیگارهای الکترونیکی را که تا کنون میشناختیم و برای بسیاری از کارشناسان به عنوان وسیله‌ای برای ترک اعتیاد بودند، دگرگون می‌کند.»

    سیگار الکترونیکی نه تنها بهتر از سیگار عادی نیست
    تبخیر کننده های ماری جوانا (واپورایزر) - Opium.Site وبلاگ ...
    تبخیر کننده های پرتابل ماری جوانا و حشیش +عکس Alivi8
    عکسی از یک سیگاری حشیش و ماری جوانا (Marijuana) - ...
    تبخیر کننده های ماری جوانا (واپورایزر) با ریموت کنترل ؟ The ...
    رواج مصرف ماری جوانا (روغن ماری جوانا ) - Opium.Site وبلاگ ...
    فرم های رایج ماری جوانا گل در ایران (زغال اخته -هیز -نیروانا )
    اثرات سیگار و ماری جوانا بر روی قدرت و سرعت اسپرم مردان و ...
    منهم یواش یواش دارم عاشق گیاه شاهدانه و کانابیدیول می شوم
    کانابیس صنعتی جدید HU-331 (اچ‌یو-۳۳۱) - Opium.Site ...
    تاج و تخت کاسه ماری جوانا کشی و حشیش (چلیم و قلیان ماری ...
    ماده روانگردان صنعتی کانابینوئید UR-144 چیست - Opium ...
    کانابینوئید صنعتی AM-2201 چیست - Opium.Site وبلاگ ...
    کانابیسیکلوهگزانول Cannabicyclohexanol چیست - Opium ...
    کانابیس سنتتیک AM-694 چیست Synthetic cannabis
    آناندامیدAnandamide چیست - Opium.Site وبلاگ رسمی دکتر ...

    مصرف ترامادول وافزایش خطر بستری شدن به دلیل کاهش قند خون (هیپوگلایسمی)Tramadol associated with increased risk of hospitalization

    مصرف ترامادول وافزایش خطر بستری  شدن به دلیل کاهش قند خون (هیپوگلایسمی)Tramadol associated with increased risk of hospitalization
     مصرف داروی مسکن درد "ترامادول" درسراسر جهان رو به افزایش است، محققان با انتشار مقاله ای در مجله ی JAMA Internal Medicineاعلام نمودند که مصرف این دارو با افزایش خطر بستری  شدن به دلیل افت قند خون ( هیپوگلایسمی )در ارتباط است، وضعیتی که به دلیل افت شدید قند خون ایجاد می شود و می تواند زندگی فرد را بخطر اندازد.
     محققان کانادایی اطلاعات بدست آمده از بیمارانی که به تازگی تحت درمان با ترامادول یا کدئین برای دردهای غیرسرطانی درفاصله ی سالهای 1998 تا 2012درانگلستان قرارگرفته بودند، آنالیز کردند.
    دراین تحقیق 334034 بیمار شرکت داشتند  (28100 نفر به تازگی از ترامادول و 205924 نفر به تازگی از کدئین استفاده می کردند)، از میان این تعداد  1105 مورد بستری به دلیل هیپوگلایسمی درطی 5 سال دوره ی پیگیری  گزارش شد که  112 مورد آن منجر به مرگ گردید.
     نتایج این تحقیق نشان می دهد ترامادول در مقایسه با کدئین بخصوص درمدت 30 روزاول استفاده،  سبب افزایش  خطر بستری به دلیل هیپوگلایسمی شده است.
    محققان می گویند : اگر چه هیپوگلایسمی القا شده توسط ترامادول بندرت موجب مرگ میشود اما نتایج این تحقیق جدید نشان می دهد نیازبه تحقیقات بیشتری در این زمینه  وجود دارد.
     از آنجائیکه  هیپوگلایسمی درافراد غیر دیابتی شایع نیست ممکن است درافرادی که ازاین دارو استفاده میکنند قابل  تشخیص نبوده واکثر آنها تمایل به بستری شدن دربیمارستان نداشته باشند.
    به گفته ی محققان با توجه به اینکه هیپوگلایسمی تهدید کننده ی زندگی است، پزشکان باید مراقب عوارض بالقوه ی مصرف ترامادول درافرادیکه به عنوان دارو از آن استفاده  میکنند و در افرادی که به آن اعتیاد  دارند باشند. هنوز مشخص نشده است که آیا تجویز ترامادول برای بیمارانی که از داروهای کاهنده ی  قندخون استفاده میکنند باید منع شود یا نه. اما با توجه به فواید محدود مصرف این دارو و خواص  دارویی غیر قابل پیش بینی آن باید با دقت  فراوان از این دارو برای افراد دیابتی  همچنین برای سایر افراد استفاده شود.
    نویسندگان مقاله  نتیجه گیری می کنند که اگر به جای داروهای مسکن رایج از ترامادول همانطور که در برخی دستورالعمل ها توصیه  شده است استفاده کنیم،  باید منتظر عواقب ناخواسته ی  بیشتری از مصرف همگانی این ماده ی مسکن باشیم.
     منبع: www.medicalnewstoday.com/releases/286590.php