45 انجمن مردمنهاد در حوزه پیشگیری از اعتیاد در اردبیل فعال هستند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل گفت: در حال حاضر 45 انجمن مردمنهاد در پیشگیری از اعتیاد و مقابله اولیه با بلای خانمانسوز مواد مخدر در استان اردبیل فعال هستند.
به گزارش گروه آسیب های اجتماعی خبرگزاری برنا به نقل از ستادمبارزه با موادمخدر، صادق سروری اظهار کرد: از بین انجمنها و سمنهای فعال بیشترین فعالیتها در حوزه پیشگیری اولیه از اعتیاد، حمایت از معتادان، کمپهای ترک اعتیاد و مراکز اقامتی بهبود است.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 75 مرکز درمانی مردمنهاد نیز در این ارتباط شکل گرفته تا با همراهی دو مرکز دولتی بتوانند در درمان افراد معتاد فعالیت واقعی را انجام دهند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل یادآور شد: در پیشگیری اولیه از اعتیاد 11 انجمن و حمایت از ترک اعتیاد نیز 12 انجمن فعالیت دارند که همه سعی و تلاش آنها بر این است تا به نحوی از ورود افراد به دام اعتیاد جلوگیری کنند.
آمار سازی ستاد مبارزه با مواد مخدر در ایران
طبق اظهارات رئیس دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرائم سازمان ملل متحد در ایران که بر اساس گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر است عنوان شده در ایران بیش از 1200 سازمان مردم نهاد در زمینه پیشگیری و درمان اعتیاد فعالیت میکنند و ما هر روز از خرداد امسال شاهد مصاحبه های هستیم که مسئولین در هر شهرستان صحبت از تعداد زیادی سازمان های مردم نهاد در حوزه اعتیاد می کنند تا بلاخره تعداد جمع انها به 1200 برسد تا گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران به دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرائم سازمان ملل متحد بشه 1200 تا NGO , بعد از گروه مینی دوبلین سهم مالی بیشتری بابت NGO ها بگیرند
تذکر به ستاد مبارزه با مواد مخدر
بخشنامه به استانداران و روسا و مسئولین مبارزه با مواد مخدر در کل ایران
احتراما به عرض می رساند چون تعداد NGO ها با مسئولین استانها هماهنگ نشده است طبق براورد ما اگر به همین طریق امار NGO اعلام بشود و پیش برود تعداد سازمان های مردم نهاد در حوزه اعتیاد در ایران به بیش از 10/000 تا می رسد لهذا خواهشمند است هماهنگی لازم را با مسئولین استانها به عمل اورید تا تعداد کل سازمانهای مردم نهاد در زمینه اعتیاد بیشتراز 1200 عدد نشود تا ابروی ما در سازمان ملل بیش از این ضایع نشود
سروری با بیان اینکه کمپهای اقامت برای معتادان ساماندهی شده و 5 مرکز ایماندرمانی نیز در این استان فعالیت میکنند، عنوان کرد: در این مجموعهها تلاش بر این است تا با تقویت اراده، اعتقاد و ایمان قلبی بتوان به علاجبخشی در این زمینه کمک کرد.
این مسئول ادامه داد: حرکت جدی ما بر این است تا اجازه ندهیم تا افراد سالم به این چرخه ورود پیدا کنند و در کنار آن درمان بیماران گرفتار در این بلای خانمانسوز مدنظر است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل مراجعه بیش از 14 هزار و 400 نفر از افراد معتاد را به مراکز درمانی یادآور شد و گفت: تاکنون بیش از 2 هزار نفر از این افراد سلامتی خود را بازیافته و از چرخه درمان بیرون آمدهاند.
سروری با اعلام اینکه استان اردبیل جزو استانهای پاک در گستردگی و آلودگی به مواد مخدر است، بیان کرد: ما در بحث پیشگیری و مقابله با این بلای خانمانسوز موفق عمل کردیم، به طوری که به رغم کاهش سن اعتیاد در جوانان و گرایش زنان به اعتیاد آمارهای ما نشان میدهد که استان اردبیل در این زمینه وضعیت خطرناکی نداشته اما همچنان انتظار همراهی خانوادهها را در این زمینه داریم.
وی با بیان اینکه پنهانکاریها در این حوزه مشکلی را رفع نمیکند بلکه به انباشت مشکلات کمک میکند، افزود: باید خطر اعتیاد را جدی بگیریم و دست از غفلت، بیتوجهی و بیتفاوتی برداریم و سعیمان بر این باشد تا بر این پدیده شوم قرن معاصر غلبه کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل از تجلیل بهبودیافتگان از دامن مواد مخدر در هفته مبارزه با مواد مخدر خبر داد و یادآور شد: باید به سمتی حرکت کنیم تا با حمایتهای همهجانبه افراد بهبود یافته دوباره گرفتار اعتیاد نشوند.
سروری گفت: راهاندازی کاروانهای سیار مبارزه با مواد مخدر، برگزاری نمایشگاههای متعدد در حوزه درمان و پیشگیری از اعتیاد، امحای مواد مخدر کشف شده در استان به دست نیروی انتظامی و برنامههای آگاهسازی اجتماعی را در این زمینه در ایام هفته مبارزه با مواد مخدر به انجام میرسانیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر