فست فود عامل رواج اعتیاد به ماری جوانا است ؟ |
Fast foods may cause MARIJUANA ADDICTION
یک محقق و پژوهشگر در زمینه مواد غذایی و دارویی گفت
افزایش مصرف فست فودها باعث افزایش ریسک ابتلا به اعتیاد مواد مخدر به خصوص ماری جوانا می شود
مصرف غذا های فست فود با افزایش چربی ها اشباح شده در کبد و مغز باعث بهم خوردن سیستم کنترل استرس ها در بدن می شوند و در طولانی مدت شخص نیاز به مصرف مواد مخدر به خصوص ماری جوانا پیدا می کند
اناندامید و اثرات ان |
دکتر یزدان نیاز افزود:
مصرف چربی ها ی اشباح شده تنظیم ماده ای به نام اناندامید را در کبد مختل می کند و همین امر موجب افزایش تمایل به مصرف غذای چرب بیشتر شده که با افزایش مصرف چربی ها کبد شروع به ساخت ماده اناندامید بیشتری می کند
افرایش اناندامید در بدن باعث کاهش استرس در انسان و نوعی حالت سرخوشی و شادی می شود
بعد از استفاده زیاد و طولانی از فست فودها کبد دچار تحمل شده و دیگر قادر به ساخت ماده ارامش دهنده اناندامید به اندازه کافی نیست و در ان زمان شخص برای ایجاد ارامش و کاهش استرس رو به استفاده از مواد مخدر روانگردان می اورد
و مواد مخدری که قادر به جایگزینی اناندامید باشند مثل ماری جوانا و حشیش مصرف می کند
و متاسفانه بعد از چند بار استفاده از این مواد مخدر به طور ناخوداگاه بدنش به ان ماده نیاز و اعتیاد پیدا می کند
امار نشان می دهد که افزایش مصرف فست فود ها در کشورهای صنعتی رابطه مستفیم و خطی با اعتیاد به ماری جوانا و مواد مخدر دارد
افزایش میزان چربی های اشباح شده ریسک ابتلا به سرطان را به علت افزایش استرس های منفی که بدن قادر به جبران ان نیست را افزایش می دهد
مصرف غذا های گیاهی می تواند علاوه بر کاهش چربی ها ی اشباح شده به علت داشتن موادی از گروه فنتیلامین ها می تواند میزان خشونت و فشار های عصبی را در انسان کاهش میدهد و باعث سلامت قلب عروق می شود
opium.site: چرا مصرف حشیش و ماری جوانا باعث افزایش اشتها و ...
opium.site: شاگرد بودا اناندا و ماده اناندامید و تی اچ سی و اثرات ...
اناندامید - opium.site - Blogger
opium.site: حشیش و اناندامید و ارتباط حشیش با دویدن و خوردن ...
مشاوره پزشکی مشاوره روان پزشکی مشاوردر ترک اعتیاد مواد مخدر دکتر یزدان نیاز 9099070459
- Ananda Addiction Treatment Center For Telemedicine Services please call: (9099070459 in Tehran) and (9099305017 in other cities within Iran)*******مشاوره تلفنی مشاور روانپزشکی دکتر یزدان نیاز 9099070459 تلفن هوشمند تهران 9092305017
انواع چربی ها و منابع غذایی آنها
آیا تا به حال فكر كرده اید كه چرا چربی ها را به دو قسمت تقسیم بندی می كنند؟ آیا می دانید چرا یكی از چربی ها برای بدن خوب است و دیگری بد؟ اصلاً چرا نام غیر اشباع و اشباع را بر چربی ها گذاشته اند؟
چربی اشباع و غیر اشباع چیست؟
چربی ها دو نوع هستند: اشباع و غیر اشباع. هر دوی این چربی ها به ازای هر یک گرم، 9 كالری انرژی تولید می کنند. ولی اثرات این دو بر روی كلسترول خون متفاوت می باشد.چربی اشباع كه جامد است، در غذاهای حیوانی و غذاهای فن آوری شده و روغن بعضی از مواد گیاهی از قبیل: روغن خرما، روغن نارگیل و كره كاكائو یافت می شود. این چربی باعث افزایش كلسترول بد می شود و كلسترول وارد خون می گردد.
چربی غیر اشباع در روغن زیتون، گردو، آجیل، غذاهای دریایی و تخم مرغ یافت می شود. این چربی برعكس چربی اشباع، باعث كاهش تری گلیسیرید ها (اسیدهای چرب) و افزایش كلسترول خوب و كاهش كلسترول بد می گردد و به این طریق كلسترول وارد كبد می شود.
چربی های اشباع در دمای معمولی جامد، ولی چربی های غیر اشباع در دمای معمولی مایع هستند.
چربی غیر اشباع برای ساخت سلول های مغز، سلامت قلب و نیز برای اعصاب چشم خوب می باشد.
در حدود 20 سال پیش، محققان یكی از انواع چربی های غیر اشباع را یافتند و آن را " امگا 3 " نامیدند و چون این چربی در بدن ساخته نمی شود، به همین خاطر یكی از چربی های ضروری برای بدن است.
امگا 3 موجب كاهش چربی و فشار خون می شود و جلوی ضربان نامنظم قلب را می گیرد.
امگا 3 در تن ماهی، ماهی ساردین ، ماهی سالمون و تخم مرغ و.... می باشد.
می دانید كه چرا چربی غیر اشباع مفید برای سلامت است؟
این نوع چربی افسردگی و آلزایمر و سرطان سینه را دور می كند، جلوی تنگی تنفس را می گیرد، عوارض خونی در دیابتی ها را كم كرده، باعث تقویت سیستم ایمنی می شود و با بیماری ها می جنگد.گذشته از این، جلوی ضربات تشنج را گرفته و باعث سلامت قلب ، عصب و عضله می شود.
اگر كودك شما فعالیت زیادی دارد به طوری كه شما را عاصی كرده است ، هیچ نگران نباشید و به او یكی از منابع چربی غیر اشباع را بدهید.
اگر این چربی را به زنانی كه زودتر از موقع زایمان می کنند بدهیم، از كمبود وزن بچه جلوگیری کرده و همین طور موجب افزایش رشد مغز بچه می شود.
شاید به همین علت باشد كه در زمان های گذشته به زنان یك كاسه پر از روغن می دادند.
چربی غیر اشباع در چه غذاهایی یافت می شود؟
این نوع چربی در دانه سویا، گردو، ماهی، تخم مرغ، بادام زمینی، گندم، روغن زیتون و گوجه فرنگی می باشد.متخصصان تغذیه می گویند كه اگر می خواهید سالم و همیشه با وزن ایده ال باشید، یكی از انواع چربی های غیر اشباع را مصرف كنید.
برای گیاه خواران و جوانان و ورزشكاران، مصرف چربی های غیر اشباع ضروری است.
گیاهخواران برای تأمین ویتامین های مورد نیازشان و ورزشكاران برای افزایش عضلات و جوانان برای رشد، به تخم مرغ نیاز دارند.
مركز سلامت آمریكا پیشنهاد كرده است كه برای سالم زیستن باید 200 گرم در هفته ماهی بخورید.
به طور كلی باید بدانید كه هر نوع چربی، چه اشباع و چه غیر اشباع، در صورتی كه زیاد مصرف شود مضر است.
در خوردن چربی ها زیاده روی نكنید و مراقب چاق شدن و بیماری های حاصله از آن باشید.
مریم سجادپور- کارشناس تغذیه
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر