کاهش رضایت جنسی می تواند موجب اعتیاد افراد به مواد مخدر شود

دبیر اتاق های فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر می گوید

مشکل اقتصادی، عدم رضایت عاطفی و جنسی نیز از دلایل عمده ای است که موجب افزایش آمار معتادان متاهل نسبت به معتادین مجرد در کشور شده است.
 یعنی  بنده زن دارم پول ندارم زنم هم از بی پولی من ناراحت است و به این دلیل با من نزدیکی نمی کند من هم می روم 100 هزار تومان یک گرم شیشه می زنم  تا عدم رضایت عاطفی و جنسی خودم را تسکین بدهم  بعد هم  چون تسکین پیدا کردم و شهوتم زده بالا  با یک دختر دوست می شوم می برم خانه یکی از رفقا تا کمبود رضایت عاطفی و جنسی مشکل اقتصادیم  را  جبران کنم 
 بابا ایوالله به این دبیر اطاق فکر ستاد که چطور این ها را به هم بافته است
هزار تا مسله دیگر مهمتر باعث رواج اعتیاد است حالا شما چسبده اید به این
خوب حتما جوانان 15 ساله که ریسک اعتیاد دارند هم رضایت عاطفی جنسی ندارند !




,اعتیاد,اعتیاد  در زنان,زنان مبتلا به اعتیاد,ترک اعتیاد ، ترک مواد مخدر ,ترک سیگار ,ترک کراک
رابطه اعتیاد به مواد مخدر و نبود رضایت جنسی

رابطه اعتیاد به مواد مخدر و نبود رضایت جنسی


اعتیاد,اعتیاد در زنان,زنان مبتلا به اعتیاد,دختران و زنان معتاد,گرایش زنان به مواد مخدر,اعتیاد در زنان

آیا می دانستید نبود میل و کاهش رضایت جنسی می تواند موجب اعتیاد افراد شود؟گرایش این افراد به سمت مواد مخدر بسیار بالاست.

مصرف مواد مخدر تهدیدی جدی برای جامعه است و همه آحاد جامعه و خانواده ها در معرض آسیب ها و عوارض ناشی از آن هستند، بنابراین کمتر خانواده ای می تواند ادعا کند که از خطرات و آسیب های اعتیاد مصون است، به طوریکه مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری معتقد است: یکی از مهم ترین مشکلات عصر حاضر در حوزه اعتیاد نوزادهایی است که در زمان تولد به مواد مخدر اعتیاد دارند.
مشکل اقتصادی، عدم رضایت عاطفی و جنسی نیز از دلایل عمده ای است که موجب افزایش آمار معتادان متاهل نسبت به معتادین مجرد در کشور شده است.
 پس همه افراد و خانواده ها باید این تهدید را جدی بگیرند و برای مقابله با آن برنامه ریزی های لازم را داشته باشند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ، دکتر حمید صرامی مشاور دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری در همین راستا در گفت وگویی با اشاره به اینکه یک نوجوان یا جوان انتظارهایی از ارکان مختلف کشور دارد، گفت: اختلال در عملکرد رکن های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی موجب بروز احساس ناکامی و بی اخلاقی اجتماعی، بی هویتی و گرایش به سمت اعتیاد می شود.
وی با تشریح وضعیت اعتیاد در جمعیت عمومی، مدارس، دانشگاه ها و محیط های صنعتی کشور و با اشاره به اینکه 1042 کارگاه تولید شیشه در سال 84 تا 93 منهدم شده است، یادآور شد: ماهیت سیستم مواد مخدر یک سیستم پویا، فعال، خلاق، بدون احساس خستگی، پایان ناپذیر و با زیر ساختی قوی است اما فعالیت هایی که جهت پیشگیری و کاهش اعتیاد از سوی دستگاه های متولی انجام می شود متاسفانه پایان پذیر و کوتاه مدت است.
دبیر اتاق های فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین مشکلات عصر حاضر در حوزه اعتیاد نوزادهایی است که در زمان تولد به مواد مخدر اعتیاد دارند، تصریح کرد: مشکل اقتصادی، عدم رضایت عاطفی و جنسی از دلایل عمده ای است که موجب افزایش آمار معتادان متاهل نسبت به معتادین مجرد در کشور شده است.
صرامی با تاکید به اینکه بیشتر قاچاقچیان مواد مخدر علت اصلی گرایش خود را به سمت جرم، کسب سود و پول بازگو می کنند، اظهار کرد: با نگاه تک بعدی نمی توان با مصرف مواد مخدر مبارزه کرد، بنابراین اقدام هایی که جهت پیشگیری از اعتیاد انجام می شود؛ باید همه جانبه و در ابعاد جامعه شناختی، روان شناختی ، روان پزشکی و مذهبی باشد.
این آسیب شناس اجتماعی خاطرنشان کرد: بر اساس پژوهش های صورت گرفته در سال 1386 میزان مصرف مواد مخدر در مردان 95 درصد و زنان 5 درصد بوده است، ولی در سال 1390 میزان مصرف مواد مخدر در بین زنان به بیش از 9 درصد رسیده است که این به معنی افزایش مصرف مواد در میان زنان کشور است.
درمان جایگزین با متادون باعث کاهش ابتلا به ایدز می شود
محمد مومنی، موسس و رییس هیات مدیره یکی از مراکز کاهش آسیب کشور نیز با اشاره به اینکه بسیاری از کشورها دارای مراکز ترک اجباری بوده اند که به نوعی شبیه زندان بود و همین عامل موجب بازگشت دوباره فرد به اعتیاد می شد، گفت: درمان جایگزین با متادون راهی است که بدون جداکردن فرد از اجتماع به کنترل مصرف مواد در وی می پردازد و مزایایی را دارد.
وی با تاکید به اینکه شواهد روشنی وجود دارد که کسانی که تحت درمان جایگزین با متادون هستند کمتر به ایدز دچار می شوند، بیان کرد: در اینصورت امکان تزریق و استفاده از سرنگ مشترک کاهش پیدا می کند.
مومنی اضافه کرد: متادون یک ماده مخدر صنعتی است و در چارچوب برنامه های کاهش آسیب موجب بهتر شدن وضعیت سلامت و پیشگیری از عوارض در مصرف کنندگان مواد می شود.
وی تصریح کرد: تا زمانی که به علل گرایش بیمار به اعتیاد توجه نشود، درمان جسمی و روانی فقط برای مدتی نتیجه‏ بخش است و فرد معتاد دوباره گرفتار مواد اعتیاد آور می‏ شود. اعتیاد به مواد مخدر یکی از مهمترین مشکلات اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی است که عوارض ناشی از آن تهدیدی جدی برای جامعه بشری محسوب و موجب رکود اجتماعی در زمینه ‏های مختلف می شود.
این موسس مرکز کاهش آسیب با اشاره به اینکه اعتیاد یک بیماری اجتماعی است که عوارض جسمی و روانی را به همراه دارد، اظهارکرد: درمان با متادون ایمن است و موجب کاهش مرگ های ناشی از اعتیاد و آسیب های اجتماعی در جامعه می شود.
سلامت نیوز: عدم رضایت جنسی هم عامل اعتیاد شد
ترک اعتیاد و سلامت - منبع سلامت نیوز 

مسئولین ستاد مبارزه با مواد مخدر عامل رواج تفکر اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان درمان ندارد می باشند

ستاد مبارزه  مسئول رواج تفکر اعتیاد به شیشه درمان ندارد ومخدر  گل نداریم  است
زمانی که برای بار اول مسئولین مبارزه با مواد مخدر ایران اظهار کردند اعتیاد به مخدر شیشه درمان ندارد  فکر کردم این اظهارت در نتیجه بی سوادی و عدم اگاهی علمی از طریق های درمان اعتیاد به مخدر شیشه  یا ضعف مراکز ترک اعتیاد است اما بعد از 14 سال که از رواج مخدر شیشه می گذرد و مراکز زیادی با موفقیت اعتیاد به مخدر شیشه را درمان می کنند اظهار دوباره اعتیاد به شیشه درمان ندارد از سمت مسئولین کمی شک بر  انگیز است
ستادی که  بعد از 14 سال رواج  مخدر شیشه می گوید اعتیاد به شیشه درمان ندارد و بعد از 8 سال رواج  اعتیاد به ماری جوانا گل (مخدر گل ) وجود  انرا تکذیب می کند و می گوید ما مخدر گل نداریم و بعد از رواج مخدر گل هم  می گوید ما در اطلاع رسانی قصور کردیم  واقعا  به معنای چیست
فیلم تکراری برای فیلم کردن مردم کارگردان ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران
ستاد مبارزه با مواد مخدر این کار را با همه مواد مخدر رایج شده انجام داده است
             اول وجود ماده مخدرجدید را تکذیب می کند
بعد می گوید یک ماده مخدری امده که هنوز زیاد رایج نیست
بعد از رواج واعتیاد و بروز اثرات سو ء ان بر روی  معتادان می گوید
اعتیاد به این ماده مخدر ترک و درمان ندارد
این برنامه در ظرف 10 سال گذشته مثل یک فیلم تکراری است فیلمی که در ان معتادان و مردم می سوزند و تماشاگران اسوده و با خیالی راحت بر روی صندلی  تکیه زده اند که پشت ان نوشته شده است
صندلی ریاست مخصوص اعضای ستاد مبارزه با مواد مخدر
  مشغول دیدن  این فیلم هستند


شیشه درمان قطعی ندارد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان گفت: شیشه درمان قطعی نداشته و باعث تزلزل بنیان خانواده‌ها می‌شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه همدان، عبدالحسین مرادی چهارشنبه سوم تیر در جمع خبرنگاران، با تاکید بر اینکه درمان موادمخدر راحت‌تر از مواد محرک صنعتی است، اظهارکرد: شیشه درمان قطعی نداشته و اولین اثر را در روان و ایجاد اسکیزوفرنی و آشفتگی خیال افراد دارد و منجر به بروز تجاوزات و قتل‌هایی در کشور می‌شود.
وی با اشاره به ترویج مصرف شیشه یادآور شد: به همین منظور توزیع و عرضه‌کنندگان، اتاق فکری برای کاهش قیمت تشکیل داده و نحوه ساخت آن را به عده‌ای دیگر آموزش دادند.
مرادی به اعتیاد کودکان اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر اعتیاد سنین زیر 16 سال در کشور چهار دهم درصد و در استان دو دهم درصد بوده که باید این رقم نیز کاهش یابد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در ادامه تصریح‌کرد: پارسال دو مزایده اموال مصادره شده قاچاقچیان برگزار شد که یک میلیارد و 200 میلیون تومان به حساب خزانه واریز شد و در سه ماهه امسال نیز یک مزایده انجام شد.
شیشه پرمصرف‌ترین مواد در سطح دنیا
مرادی با اشاره به مواد محرک صنعتی شیشه اظهارکرد: این مواد که تحریک‌کننده سیستم عصبی بوده از موادشیمیایی تشکیل شده و مهمترین مواد در حوزه مصرف در سطح دنیا محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: در مرحله دوم ریتالین بوده که نوعی داروی روان‌پزشکی است و برای کودکان بیش‌فعال تجویز می‌شود که متاسفانه در بخش دانش‌آموزی و دانشجویی مصرف می‌شود.
مرادی با بیان اینکه اکس بیش از هزار و 500 نوع در دنیا داشته، گفت: رایج‌ترین اکس به شکل قرص در اشکال مختلف بوده و در سطح استان و کشور شیوع یافته است.
تجارت موادمخدر یکی از پرسودترین تجارت‌های دنیا
وی یادآور شد: تجارت موادمخدر در کنار تجارت غیرقانونی نفت و اسلحه از پرسودترین تجارت‌های دنیا به شمار رفته به نوعی سالانه 500 میلیارد تومان سود با گردش مالی چهار هزار میلیارد دلاری به همراه دارد که باعث شده قاچاقچیان همواره به فکر ایجاد تنوع در توزیع و عرصه موادمخدر باشند.
افزایش 33 درصدی کشفیات موادمخدر در سال 93
وی با تاکید بر افزایش 33 کشفیات موادمخدر در سال 93 نسبت به سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته 9 تن و 800 کیلوگرم موادمخدر در استان همدان کشف شده به طوری که سالانه در سطح کشور بین 550 تا 600 تن موادمخدر کشف می‌شود و سهم خوبی از این کشفیات مربوط به استان است.
مرادی با بیان اینکه ستاد مبارزه با موادمخدر در سطح کشور ستادی فعال بوده، یادآور شد: ریاست این ستاد در کشور بر عهده رئیس‌جمهور و مسئولیت دبیرکل مبارزه با موادمخدر نیز بر عهده وزیر کشور است و در سطح استان نیز رئیس ستاد استاندار و مسئولیت دبیر نیز بر عهده شورای هماهنگی شهرستان‌ها با مدیریت فرمانداران است.
وی با اشاره به پنج کمیته ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: این کمیته‌ها شامل کمیته مقابله با عرضه موادمخدر، درمان و حمایت‌های اجتماعی، توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد، حقوقی و قضایی و کمیته فرهنگی و پیشگیری است.
مرادی در ادامه با اشاره به وضعیت استان همدان در حوزه پیشگیری و مبارزه با موادمخدر اظهارکرد: براساس ارزیابی‌ها در سال 92، رتبه استان در ابعاد مختلف امر مبارزه و اهداف شورای هماهنگی 22 بود که با توجه به تلاش‌های مضاعف در سال گذشته رتبه استان به 9 رسید که این مسأله نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان در این مسأله است.
شناسایی هزار و 325 معتاد در سال 90 در کشور
وی در بخش دیگری با اشاره به وضعیت اعتیاد به موادمخدر در اجرای طرح شیوع‌شناسی در سطح معتادان تصریح کرد: در سال 90 وجود یک میلیون و 325 هزار معتاد در سطح کشور برآورد شد که افراد جامعه معتاد نسبت به جمعیت کشور 2.6 درصد و نسبت به جمعیت استان 2.4 درصد محسوب می‌شدند که استان همدان از میانگین کشوری دو دهم پائین بود.
مرادی با تاکید بر اینکه تقویت باورهای دینی و اعتقادات مذهبی نقش بازدارنده‌ای در بحث اعتیاد داشته اظهارکرد: استان همدان در سطح کشور با عنوان دارالمجاهدین شناخته و معرفی شده و ما باید با توجه به سخنان بزرگان برای نجات یک معتاد نیز تلاش کنیم چرا که باعث نجات یک جامعه خواهد شد.
وی اضافه کرد: براساس اهداف موردنظر حساسیت‌هایی بین دستگاه‌های اجرایی استان ایجاد شده و از مسئولان درخواست کردیم تا اراده جدی‌تری در رفع این معضل داشته باشند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان با تاکید بر استفاده از توان و ظرفیت‌های مردمی در امر مبارزه با مواد مخدر یادآور شد: ما باید از تمام ظرفیت‌های مردمی در این زمینه استفاده کنیم چرا که تنها نمی‌توان از ظرفیت‌های دولتی در این راستا بهره‌مند شد و مردم هم نباید نسبت به این موضوع مهم بی‌تفاوت باشند.
ضرورت ایجاد فرهنگ انزجار از مصرف موادمخدر و روان‌گردان‌ها
وی از اولویت‌های مبارزه با موادمخدر را اجتماعی کردن این امر و پرداختن به فعالیت‌های فرهنگی در پیشگیری عنوان کرد و افزود: ما باید همواره برای ایجاد فرهنگ انزجار از مصرف موادمخدر و روانگردان‌ها تلاش کرده و در صورت مشاهده به طور جدی برخورد کنیم تا بتوانیم جامعه‌ای عاری از موادمخدر داشته باشیم.
مرادی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر از واجبات بوده خاطرنشان کرد: موادمخدر یک منکر محسوب می‌شود و مردم باید نسبت به جلوگیری از این پدیده شوم و ناپسند اقدام کنند.
وی با تاکید بر گسترش نشاط اجتماعی و غنی‌سازی اوقات‌فراغت جوانان و نوجوانان تصریح کرد: متاسفانه به مسأله نشاط اجتماعی کنترل شده کمتر توجه شده و ما باید در نهادینه‌کردن استفاده از فضاهای فرهنگی، تفریحی و ورزشی تلاش کنیم تا انرژی جوانان به خوبی تخلیه شود.
ورزش‌های همگانی از مهمترین نیازهای جامعه
مرادی توسعه ورزش‌های همگانی را از مهمترین نیازهای روز جامعه دانست و گفت: باید از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد به صورت عملی کمک گرفته و روانشناسان و جامعه‌شناسان نیز باید در این امر ورود یافته و فعالیت کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان ادامه داد: تنها با برخورد نمی‌توان با موادمخدر مبارزه کرد بلکه باید با کارکردهای فرهنگی به شکل جدی‌تری برخورد کرد.
استان همدان مکانی ناامن برای قاچاقچیان موادمخدر
مرادی با تاکید بر اینکه استان همدان مکانی ناامن برای قاچاقچیان موادمخدر بوده، تصریح کرد: از اولویت‌های جدی ستاد مبارزه با موادمخدر نظارت بر مراکز درمانی مجاز و برخورد با مراکز درمانی غیرمجاز و از اولویت‌های پیشگیری نیز برخورد با خرده‌فروشان و پاکسازی نقاط آلوده از موادمخدر بوده چرا که این موضوع مورد مطالبه بیشتر مردم است.
وی با اشاره به بهبودیافتگان موادمخدر تصریح‌کرد: صیانت، اشتغال بهبودیافتگان و آسیب‌دیدگان از اعتیاد از مهمترین مسائل بوده که خیرین می‌توانند با حمایت از این اقشار زندگی دوباره‌ای به آن‌ها ببخشند.
مرادی یادآور شد: در حال حاضر بسیاری از بهبودیافتگان مشغول به تولید کالایی هستند اما متاسفانه بازاری برای فروش آن‌ها وجود ندارد که کارآفرینان می‌توانند بازارهای فروش را مهیا کنند.
70 درصد زندانیان کشور مرتبط با موادمخدر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان با بیان اینکه 70 درصد زندانیان کشور مربوط به موادمخدر است، اضافه کرد: از این آمار 45 درصد به صورت مستقیم و 25 درصد نیز به صورت غیرمستقیم با موادمخدر درگیر هستند.
مرادی ادامه داد: 55 درصد طلاق‌ها، 40 درصد کودک‌آزاری و همسرآزاری‌ها و 25 درصد قتل‌ها مربوط به موادمخدر است.
وی با اشاره به اینکه موادمخدر یک بحران ملی است، گفت: تهدیدات در عصر حاضر فقر و بیکاری، تخریب محیط‌زیست، مسائل هسته‌ای و در کنار آن‌ها تهدیدات موادمخدر از بحران‌های مهم محسوب می‌شود.
مرادی با اشاره به هفته مبارزه با موادمخدر اظهارکرد: از جمله برنامه‌های ستاد پیشگیری و مبارزه با موادمخدر استان تشکیل شورای هماهنگی در استان و شهرستان‌ها، برگزاری نمایشگاه‌های عکس و کاریکاتور، برگزاری مسابقات فرهنگی با هدف پیشگیری اولیه، اجرای تئاتر با مضمون اعتیاد، تهیه و توزیع بروشور و تراکت آموزشی، برگزاری همایش تجلیل از بهبودیافتگان، برگزاری مسابقات نقاشی توسط کانون پرورش فکری کودکان، ارسال پیام کوتاه به منظور آگاه‌سازی مضرات اعتیاد، نصب پرده و بنر است.
وی همچنین از دیگر برنامه‌های ستاد مبارزه با موادمخدر را درج جملاتی از فرمایشات امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی در سربرگ‌های ادارات، سرکشی و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان در عرصه مبارزه با موادمخدر، سخنرانی فرمانداران شهرستان‌ها قبل از خطبه نمازجمعه، برگزاری کارگاه‌های پیشگیری از اعتیاد، اجرای طرح‌های پیشگیری از اعتیاد به‌صورت پررنگ‌تر، بازدید از کمپ‌های ترک اعتیاد و مراکز درمانی اعتیاد و برگزاری همایش پیشگیری از اعتیاد و تجلیل از فعالان این حوزه برشمرد.
کمبود امکانات تفریحی و رفاهی در حاشیه‌های شهر
مرادی در ادامه به نقاط حاشیه شهر آلوده به موادمخدر اشاره کرد و یادآور شد: متاسفانه در حاشیه‌های شهر با وجود تراکم جمعیت، امکانات رفاهی و تفریحی محدود بوده در صورتی‌ که این مناطق نیز جزو شهر محسوب شده و باید به فضاسازی آن‌ها نیز توجه شود.
وی از مهمترین اقدامات در حاشیه‌های شهر را برطرف کردن آلودگی‌ها، ایجاد فضا و اجرای طرح‌های امنیت اجتماعی دانست و افزود: باید خیرین، شورای شهر و دستگاه‌های اجرایی این مناطق را در نظر گرفته و فضاهایی برای تخلیه انرژی جوانان و نوجوانان در نظر بگیرند.
مرادی تصریح کرد: باید تحولی در مناطق حاشیه شهر ایجاد کرده و آینده را در نظر گرفت چرا که بار جمعیت سنگین در حاشیه‌های شهر ساکن هستند.
جمعیت زنان معتاد در استان همدان 6درصد است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در ادامه با اشاره به اعتیاد زنان تصریح کرد: در سطح کشور جمعیت زنان معتاد هشت درصد و در استان شش درصد بوده که باید در کاهش این آمار نیز تلاش شود.
وجود 154 مرکز ترک اعتیاد در استان همدان
مرادی با اشاره به مراکز درمانی اعتیاد استان گفت: در حال حاضر 154 مرکز ترک اعتیاد، 42 کمپ، شش مرکز کاهش آسیب در استان وجود داشته بیش از 83 درصد مراکز درمانی خصوصی و تنها 22 درصد دولتی هستند که این نشان‌دهنده ورود خوب مردم در این حوزه است.
وی با بیان اینکه کار شیوع‌شناسی جدید از 20 خرداد امسال آغاز شده یادآور شد: در حال حاضر به علت مشخص نبودن آمار، اعتیاد پنهان وجود دارد.
منبع خبر: ايسنا 94.04.04

فرمان منتشرنشده امام خامنه به سران قوا و ابلاغ سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر - ۱۳۸۵/۷/۱۰

فرمان منتشرنشده امام خامنه به سران قوا و ابلاغ سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر - ۱۳۸۵/۷/۱۰

از سال 1385 همه مسئولین ستاد مبارزه با مواد مخدر انچه مقام معظم رهبری گفته است را تکرار می کنند ایا این فرمان برای اجرا کردن از ان زمان تا کنون متولی نداشته است  یا اینکه مسئولین ستاد از ان زمان اگاهانه مفاد انرا اجرا نکردند
فرمان منتشرنشده امام خامنه به سران قوا و ابلاغ سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر - ۱۳۸۵/۷/۱۰
به مناسبت پنجم تیرماه، روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، متن و تصویر دستخط منتشرنشده رهبر معظم انقلاب، حضرت امام خامنه‌ای خطاب به رؤسای سه قوه، و نیز متن سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر ابلاغی از سوی ایشان منتشر می‌شود.
نوع سند: متن + دستخط
نوع اثر: احکام و ابلاغیه
مخاطب: سران قوای سه‌گانه
تاریخ: ۱۳۸۵/۷/۱۰
شرح:
بسمه‌تعالی
رؤسای محترم قوای سه‌گانه‌ی جمهوری اسلامی ایران دامت‌توفیقاتهم
با سلام و تحیّت
سیاست‌های کلی در باب مواد مخدر، نهایی و ابلاغ گردید؛ ولی این نگرانی همچنان باقی است که دست‌اندرکاران، بلای بزرگ و تهدید عظیمی را که از این سو متوجه کشور است، به درستی برآورد نکنند و باز هم مشکلات بر روی هم متراکم شود. لذا از آقایان محترم انتظار می‌رود که هرکدام سهم دستگاه خود در اجرایی کردن این سیاست‌ها را با سرعت و قاطعیت و بدون فوت وقت به مرحله‌ی عمل برسانند.
والسلام‌علیکم
سید علی خامنه‌ای
۱۰/۷/۸۵

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر
۱ - مبارزه فراگیر و قاطع علیه کلیه فعالیت‌ها و اقدامات غیرقانونی مرتبط با مواد مخدر و روانگردان و پیش سازهای آن‌ها از قبیل کشت، تولید، ورود، صدور، نگهداری و عرضه مواد.
۲ - تقویت، توسعه، تجهیز و استفاده فراگیر از امکانات اطلاعاتی، نظامی، انتظامی و قضایی برای شناسایی و تعقیب و انهدام شبکه‌ها و مقابله با عوامل اصلی داخلی و بین‌المللی مرتبط با مواد مخدر و انواع روان‌گردان‌ها و پیش سازهای آن‌ها.
۳ - تقویت، تجهیز و توسعه یگان‌ها و مکانیزه کردن سیستم‌های کنترلی و تمرکز اطلاعات به منظور کنترل مرزها و مبادی ورودی کشور و جلوگیری از اقدامات غیرقانونی مرتبط با مواد مخدر، روانگردان و پیش سازهای آن‌ها و تقویت ساختار تخصصی مبارزه با مواد مخدر در نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط.
۴ - اتخاذ راهکارهای پیشگیرانه در مقابله با تهدیدات و آسیب‌های ناشی از مواد مخدر و روانگردان با بهره گیری از امکانات دولتی و غیردولتی با تأکید بر تقویت باورهای دینی مردم و اقدامات فرهنگی، هنری، ورزشی، آموزشی و تبلیغاتی در محیط خانواده، کار، آموزش و تربیت و مراکز فرهنگی و عمومی.
۵ - جرم انگاری مصرف مواد مخدر و روانگردان و پیش سازهای آن‌ها جز در موارد علمی، پزشکی، صنعتی و برنامه‌های مصوب درمان و کاهش آسیب.
۶ - ایجاد و گسترش امکانات عمومی تشخیص، درمان، بازتوانی و اتخاذ تدابیر علمی جامع و فراگیر باهدف:
۱ - درمان و بازتوانی مصرف کنندگان
۲ - کاهش آسیب‌ها
۳ - جلوگیری از تغییر الگوی مصرف از مواد کم خطر به مواد پرخطر
۷ - اتخاذ تدابیر لازم برای زمینه سازی حمایت‌های اجتماعی پس از درمان مبتلایان به مواد مخدر و انواع روانگردان در زمینه اشتغال، اوقات فراغت، ارائه خدمات مشاوره و پزشکی و حمایت‌های حقوقی و اجتماعی برای افراد بازتوانی شده و خانواده‌های آن‌ها و نیز فراهم نمودن امکانات خدمات در مانی و نیازهای حمایتی افراد مذکور.
۸ - تقویت و ارتقاء دیپلماسی منطقه‌ای و بین‌المللی مرتبط با مواد مخدر و روانگردان با:
۱ - هدفمند نمودن مناسبات
۲ - مشارکت فعال در تصمیم‌سازی‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات مربوط
۳ - بهره‌برداری از تجارب و امکانات فنی، پشتیبانی و اقتصادی کشورهای دیگر و سازمان‌های بین‌المللی
۴ - فراهم نمودن زمینه اقدام مشترک در جلوگیری از ترانزیت غیر قانونی مواد مخدر
۹ - اتخاذ تدابیر لازم برای حضور و مشارکت جدی آحاد مردم و خانواده‌ها و حمایت از تشکل‌های مردمی در زمینه‌های پیشگیری، کاهش آسیب و درمان معتادان.
۱۰ - توسعه مطالعات و پژوهش‌های بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای در امر مبارزه با مواد مخدر و روان گردان و پیشگیری و درمان معتادان با تکیه بر دانش روز دنیا و استفاده از ظرفیت‌های علمی و تخصصی ذی‌ربط در کشور.
۱۱ - ارتقاء و اصلاح ساختار نظام مدیریت مبارزه با مواد مخدر و روانگردان به منظور تحقق سیاست‌های کلی نظام و سرعت بخشیدن به فعالیت‌ها و هماهنگی در اتخاذ سیاست‌های عملیاتی و کلیه اقدامات اجرایی و قضایی و حقوقی.
سیدعلی خامنه‌ای

تشخیص و ردیابی سولفید هیدروژن (گاز فاضلاب )در مخدر شیشه (متامفتامین ) و کراک (ویدیو گاز هیدروژن سولفور ) Hydrogen sulfide



 در بالا فیلمی درباره گاز هیدروژن سولفور و اثرات ان در محیط و طبیعت را می بیند
 تشخیص و ردیابی  گاز مرداب  در ساخت مخدر شیشه  (متامفتامین ) و کراک  Hydrogen sulfide .
یکی از مشکلات امروز در ایران نبود یک مرکز مجهز تشخیص مواد مخدر و روانگردان است .
برخلاف ادعاهای پلیس مبارزه با مواد مخدر دال بر داشتن یک مرکز تحقیقاتی مجهز به اخرین دستگاه ها برای انالیز مواد مخدر و روانگردان با توجه به عدم اطلاع رسانی این مرکز تا کنون درباره انالیزمواد مخدر و حتی گاهی اطلاع رسانی غلط و غیر علمی که خود موجب رواج مواد مخدر و روانگردان در ایران شده است  این چنین به نظر می رسد که    مرکز تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا  تاکنون هیچ گونه کاراریی نداشته است .
داستان
رئیس قبلی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت:
سیانور، مدفوع انسان و زهره گاو مواد تشکیل دهنده اکستازی


مسئولین ستاد مبارزه با مواد مخدر امروزمی گویند
مدفوع و لوله باز کن در مواد مخدر بازار - عصر بانک
اسید لوله‌بازکن»؛ ماده اصلی تولید مواد روانگردان! - خبرخوان ...
 
اما حقیقت این است که ما سه سال قبل نوشتیم
در ساخت ماده مخدر کراک ایران از سولفید هیدورژن hydrogen ... استفاده می شود 4 تیرماه 1391
هدف چیست
رسانه ها با مدفوع و مرگ موش در صدد تخریب و ترور شخصیت رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند
تا چکار کنند و به چه هدفی برسند
وبلاگ رسمی دکتر یزدان نیاز: هدفمان از مبارزه با مواد مخدر، گران ...کردن مواد بود
پس این گونه اظهار نظرها ادامه می یابد مثل این
تخم لقی به نام مخدر جدید کاغذی ماشروم را چه کسی کاشت
 بازار مواد باید بماند و به این دلیل  اعضای  ستاد مبارزه با مواد مخدر شروع به اطلاع رسانی می کنند مانند انچه چند روز پیش کردند
ستاد مبارزه با مواد مخدر - شیشه درمان قطعی ندارد
۵ روز پیش - دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان گفت: شیشه درمان قطعی نداشته
زیرا اگر ستاد تعطیل شود انها بیکار می شوند پس مخدر هست ستاد هست معتاد هست و فقط  ما با نوشتن مطالب برای اگاهی مردم  درباره ساخت مواد مخدر مجرم هستیم   !






گازهای  که در ساخت مواد مخدر در ایران استفاده می شود
بارها چه در  دوران ریاست قبلی ستاد مبارزه با مواد مخدر وچه در دولت یازدهم  اظهار نظرات کارشناسان ستادمبارزه با مواد مخدر  دال بر وجود مدفوع  در مواد مخدر و استفاده از چاه بازکن و لوله بازکن  شنیده شده است که خوداین اطلاع رسانی مشخص کننده  ضعف علمی درباره پیش سازهای  مواد مخدر در ایران  و عدم انالیز مواد مخدر است
در ساخت ماده مخدر کراک ایران از سولفید هیدورژن hydrogen ...  تیر91


مهترین گاز در ساخت مواد مخدر در ایران گاز هیدروژن سولفور SH2 یا گاز فاضلاب است

علت بوی مدفوع که از مواد مخدر در ایران به مشام می رسد استفاده بیش از حد از این گاز و به دام افتادن مقدار کمی از ان در بین مخدر های مثل شیشه (متامفتامین ) و کراک است
سازنده گان مواد مخدر بعد از ساخت مخدر شیشه و کراک باید انرا شستشو بدهند که این کار دارای دو خطر عمده برای سازنده گان مواد مخدر در ایران است
اولین ان استفاده از حلال هایی است که موجب انفجار می شود
کم شدن محصول  به علت از دست رفتن ناخالصی ها و عدم  توانایی در بازیابی کامل
با استفاده از یک اشکار ساز گاز هیدروژن سولفور که قیمت زیادی ندارد می توان پی برد که ایا در ساخت این مخدر چه شیشه باشد چه کراک ایا از گاز هیدروژن سولفور استفاده شده است یا خیر
مقدار کمی از ماده مخدر را درون یک بالون کوچک ریخته و به ا ن اب اضافه  می کنیم  و سر ان را می بنیدم و
سپس  انرا حرارات می دهیم و گاز حاصله را بوسیله لوله ای به قسمت سنسور دتکتور وصل می کنیم
سولفید هیدروژن (به انگلیسی: Hydrogen sulfide) گازی است بی رنگ، سمی و آتشگیر که بوی آن شبیه به بوی تخم مرغ فاسد است. این گاز به صورت گاز فاضلاب و متعفن همراه با ایجاد خفقان شناخته می‌شود.
موارد مصرف گاز هیدروژن سولفور SH2
صنعتی: صنایع نفت و گاز (کامل از حفاری به پالایش)، کاغذ و خمیر کاغذ و زباله های تصفیه آب






Hydrogen sulfide . سولفید هیدروژن یک گاز بی رنگ است که  بوی  تخم مرغ فاسد مشخصه آن است 
این گاز . یک محصول جانبی  در صنایع پتروشیمی و نفت است .  . یکی از اشکالات سیستم بویایی انسان ان است که اگر بمدت طولانی در معرض مداوم  بوی این گاز قرار بگیرد به بوی ان عادت کرده و حس بویایی به این گاز از بین می رود  
سولفید هیدروژن یک گاز بسیار سمی است. . ترکیب ان  با آنزیم های موجود درخون  باعث  مهار تنفس سلولی می شود و مرگ با ان مشابه با مرگ با سیانور است  

. قرار گرفتن در معرض غلظت کم  این  گاز می تواند باعث اسیب  دستگاه تنفسی  تورم اطراف چشم ها شود
در زیر جدول حساس بودن مشام انسان جهت تشخیص گاز هیدروژن سولفور و اثرات ان دیده می شود



Effects of Various H2S Levels اثر سطوح مختلف H2S
Hydrogen Sulfide Level in PPM هیدروژن سولفید در سطح PPM Resulting Conditions on Humans شرایط و در نتیجه بر روی انسان
0.13 0.13 Minimal perceptible odor  حداقل بوی که مشام انسان را تحریک می کند
4.60 4.60 Easily detected, moderate odor به راحتی  بوی ان تشخیص داده،می شود
10 10 Beginning eye irritation. آغاز تحریکات چشم شود.
27 27 Strong, unpleasant odor, but not intolerable. قوی، بوی ناخوشایند، اما غیر قابل تحمل نیست.
100 100 Coughing, eye irritation, loss of sense of smell after 2 to 5 minutes. سرفه، سوزش چشم، از دست دادن حس بویایی بعد از 2 تا 5 دقیقه.
200-300 200-300 Marked conjunctivitis (eye inflammation) and respiratory tract irritation after one hour of exposure التهاب ملتحمه مشخص شده (التهاب چشم) و سوزش دستگاه تنفسی بعد از یک ساعت از قرار گرفتن در معرض گاز دیده می شود
500-700 500-700 Loss of consciousness, cessation (stopping or pausing) of respiration, and death. از دست دادن هوشیاری، ترک (توقف یا مکث) از تنفس، و مرگ است.
1000-2000 1000-2000 Unconsciousness at once, with early cessation of respiration and death in a few minutes. بیهوشی در یک بار، با قطع  تنفس و مرگ در چند دقیقه. Death may occur even if individual is removed to fresh air at once. مرگ ممکن است رخ دهد حتی اگر فرد به هوای تازه  رسانده شود



Source: American National Standards Institute (ANSI Standard No. Z37.2-1972) منبع: موسسه استاندارد ملی آمریکا (ANSI شماره استاندارد Z37.2-1972)
نکته
فروش سیلندر گاز SH2 در ایران

H2S|گاز|سولفید|هیدروژن







نوع گاز
هیدروژن سولفید-hydrogen sulfide-H2S

کلمات مترادف
 
هیدروژن سولفید خالص،سولفید هیدروژن،hydrogen sulfide،UN 1053،دی هیدروژن سولفید، ، H2S آزمایشگاهی،سولفوریک اسید،H2S 99.999، H2S گرید ۵،H2S 99.9999 ،کپسول H2S ،سیلندر H2S
حجم سیلندر-کپسول
سیلندر 2 لیتری (150 بار)- سیلندر 5 لیتری (150 بار)
سیلندر 10 لیتری (150 بار)- سیلندر 20 لیتری (150 بار)
سیلندر 40 لیتری (150 بار)- سیلندر 50  لیتری (200 بار)
CAS number
7782-44-7
حالت فیزیکی
گاز
نکات ایمنی عمومی
اکسید کننده،دارای بویی تند شبیه تخم مرغ گندیده و برای سلامتی بسیار خطرناک می باشد.  گاز هیدروژن سولفید گازی آتشزا میباشد برای استفاده سیلندر H2S حتما از تجهیزات تقلیل فشار استفاده شود و بعد از هر استفاده شیر حتما بسته شود و همچنین بعد از خالی شدن کپسول. مخازن نگهداری سولفید هیدروژن باید در مکانی خنک و همچنین دارای تهویه مناسب و بدور از هرگونه جرقه و شعله قرار گیرد. سیلندر ها حتما باید دارای کلاهک باشد و در محل خود ثابت گردد. ماکزیمم دمای محیط برای نگهداری سیلندر اکسیژن تحت فشار 52 درجه سانتیگراد می باشد. سیلندر H2S در حجم 10و20و40و50 لیتر موجود می باشد.
کاربرد
گاز هیدروژن سولفید در صنایع کاغذ سازی،تولید گوگرد،گازهای کالیبراسیون،قیر  و آسفالت
مشخصات شیمیایی و فیزیکی گاز H2S
وزن مولکولی: 34.08 g/mole
فرمول مولکولی: H2S
نقطه جوش: -60
°C نقطه ذوب: -82.8°C
دمای بحرانی: 100.5°C
غلظت بخار:1.105
حجم مخصوص: 11.236
چگالی بخار: 0.089
فشار بخار:

کودکان زنان معتاد به شیشه، دچار تشنج می شوند

استاد دانشگاه علوم پزشکی:

کودکان زنان معتاد به شیشه، دچار تشنج می شوند

تهران - استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: زنانی که در دوران بارداری، شیشه مصرف می کنند، کودکانشان دچار تشنج خواهند شد.




ˈ برزو دهقانی ˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: شیشه مخرب ترین ماده مخدر بر روی سیستم عصبی است و فرزندان این دسته از زنان، از سن سه سالگی به بعد دچار حالت های عصبی شدید و تشنج می شوند.

این روانپزشک با بیان اینکه اکثر زنان به واسطه همسرشان معتاد می شوند، اظهار داشت: مصرف شیشه باعث تحریک سلول های مغزی، حالت تهاجمی و اختلال در حرکات جسمی می شود.

دهقانی ادامه داد: به مرور زمان، فرد معتاد به شیشه دچار علایم بدخلقی و افسردگی شده و اختلال حرکتی مثل پارکینسون نیز در وی ظاهر می شود.

وی با بیان اینکه سه تا شش ماه پس از ترک شیشه، علائم این اعتیاد فروکش می کند، گفت: 40 درصد زنان معتاد به شیشه پیش از فرا رسیدن شش ماه، دوباره مصرف شیشه را آغاز می کنند.

دهقانی با اشاره به اینکه شیشه بر مغز و اعصاب مرکزی تاثیر می گذارد و تغییراتی شبیه اختلالات روان پریشی درفرد مصرف کننده ایجاد می کند، گفت: زنان معتادی که برای ترک اعتیاد به مراکز ترک اعتیاد مراجعه می کنند، در گروه سنی ۲۹ تا ۳۵ سال قرار دارند.

بر اساس گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر، حدود 270 هزار زن در کشور معتاد هستند و شیشه بیشترین مصرف را در بین آنان دارد.

آنالیز مواد مخدر به منظور مبارزه علمی، درمان و پیشگیری امری ضروی است

رئیس مرکز تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا (خانم دکتر تهمینه باهر اسلامی )
آنالیز مواد مخدر به منظور مبارزه علمی، درمان و پیشگیری امری ضروی است
چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۱
سمنان –خبرگزاری مهر: رئیس مرکز تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به اینکه پی بردن به ترکیبات و ناخالصی های مواد مخدر برای پلیس و جامعه کاربردهایی دارد، گفت: آنالیز مواد مخدر به منظور مبارزه علمی، درمان و پیشگیری امری ضروی است.
به گزارش خبرنگار مهر، تهمینه باهری ظهر چهارشنبه در نشستی با استاندار و اعضای شورای تامین استان سمنان در محل استانداری با اشاره به ضرورت آنالیز مواد مخدر به منظور مبارزه علمی، درمان و پیشگیری، اظهار داشت: آزمایشگاه تحقیقاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با دارا بودن تجهیزات آنالیز پیشرفته و متخصصان این حوزه طبق ابلاغ فرمانده ناجا به عنوان حوزه مطالعاتی آنالیز موادمخدر در کشور معرفی شده است.
وی مدیریت پژوهش های انجام گرفته در مراکز علمی و دانشگاهی کشور در راستای ماموریت های پلیس و نیز مشاوره پایان نامه های دکتری و کارشناسی ارشد در زمینه مواد مخدر را از وظایف این آزمایشگاه برشمرد.
راه اندازی آزمایشگاه های تخصصی آنالیز مواد مخدر در کشور
رئیس مرکز تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با بیان اینکه راه اندازی آزمایشگاه های تخصصی آنالیز مواد مخدر در دستور کار قرار دارد، افزود: تاکنون این آزمایشگاه در چند استان کشور ایجاد شده است.
باهری از راه اندازی آزمایشگاه تخصصی آنالیز مواد مخدر تا پایان امسال در سمنان خبر داد و گفت: یافته های علمی آزمایشگاه تخصصی آنالیز مواد مخدر کمک شایانی به درمان و پیشگیری از گسترش این معضل در جامعه می کند.
تعیین ترکیبات مواد مخدراز جمله وظایف آزمایشگاه پلیس
این محقق و پژوهشگر پلیس در حوزه مواد مخدر همچنین یادآور شد: آنچه که در آزمایشگاه پلیس به آن پرداخته می شود تعیین ترکیبات مواد مخدر است تا دریابیم که مواد از چه ترکیبات و ناخالصی هایی تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه پی بردن به ترکیبات و ناخالصی های مواد مخدر برای پلیس و جامعه کاربردهایی دارد، تصریح کرد: اول اینکه، پلیس باید اشراف کامل از نوع مواد ترانزیتی، نام کشورهایی که مواد را تولید و وارد می کنند در جهت مبارزه علمی با آن، داشته باشد.
 باهری افزود: از طرف دیگر بدون شناسایی ترکیبات مواد مخدر، امکان درمان و پیشگیری وجود ندارد چرا که اگر مردم به ترکیبات مواد مخدر و اثرات سوء آن پی ببرند قطعا به سمت مصرف این مواد کشیده نمی شوند.
مواد مخدر صنعتی خطرات مهلکی برای افراد دارد
 
رئیس مرکز تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا به استعمال مواد مخدر صنعتی و مقایسه آن با مواد مخدر سنتی پرداخت و گفت: مواد مخدر صنعتی خطرات مهلکی برای افراد دارد و معتادان در اغلب موارد از این خطرات غافل هستند.
 
وی با اشاره به اینکه، در چند سال گذشته مرجعی برای انجام این آزمایش ها و دریافت ترکیبات مواد مخدر در کشور وجود نداشت، اظهار داشت: با تدابیر فرمانده نیروی انتظامی و رئیس پلیس وقت مبارزه با مواد مخدر ناجا، از چهار سال پیش این مرکز راه اندازی شد.
 
آنالیز و شناسایی انواع مواد مخدر در مرکز تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا
 
رئیس مرکز تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا یادآور شد: این مرکز که در حوزه های مختلف مبارزه با مواد مخدر، تحقیقات انجام می دهد، به طور خاص نیز بر روی آنالیز و شناسایی انواع مواد مخدر کار می کند.
 
باهری اظهار داشت: امیدواریم که این مرکز در آینده به عنوان یک قطب آنالیز و شناسایی مواد مخدر در کشور شناخته شود و پلیس بتواند این فعالیت را ادامه دهد.
 
عباس رهی استاندار سمنان و سردار محمدرضا میرزایی فرمانده انتظامی استان سمنان نیز در این دیدار با استقبال از راه اندازی آزمایشگاه آنالیز مواد مخدر برای تسریع در ایجاد آن قول مساعد دادند.چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۱

خطر مسمومیت با لیتیوم بر اثر مصرف مخدر شیشه ساخته شده با روش شیک اند بیک Shake and Bake or One Pot Meth Making



امونیاک و فلز قلیایی خاکی لیتیوم دو ماده سمی جدید در مخدر های شیشه
بوی مدفوع از ماده مخدر شیشه به چه علت است
.چندی پیش  اعلام کردند که
یک جامعه شناس هشدار داد مدفوع و لوله باز کن در مواد مخدر بازار ...
 وجود مدفوع در مواد مخدر بازار(چه کسی در داخل مخدرها در ایران پی ...
با کشف و انهدام اشپزخانه های تولید کننده ماده مخدر شیشه سازنده گان شیشه متد پخت شیشه را عوض کردند و از روش جدیدی که  احتیاج به مکان خاصی ندارد استفاده می کنند این روش  ساخت سرپایی مخدر شیشه به نام شیک اند بیک  به معنی تکان دادن وپخت شیشه مشهور است

 مخدر  شیشه ای  که امروز در بازار  فروخته می شوند و به روش شیک اند بیک ساخته شده اند دارای بوی بدی هستند و مصرف انها می تواند مصرف کننده را دچار مسمومیت حاد و مزمن با لیتیوم بکند بوی نامطبوع این فرم مخدر شیشه که این روزها رایج شده به علت باقی ماندن ماده امونیاک است که انهم دارای عوارض دیگری بر روی کلیه و کبد  است 


خطر مسمومیت با لیتیوم بر اثر مصرف مخدر شیشه /افزایش ساخت مخدر متامفتامین با متد شیک اند بیک در ایران

متاسفانه بعد از افزایش قیمت ماده مخدر شیشه (متامفتامین ) تعدادی از  سازنده گان اماتور شروع به ساخت مخدر شیشه با روش های اسان  و بدون نیاز به اشپزخانه کرده اند در متد جدید ساخت شیشه از فلز لیتیوم که در داخل باطری موبایل است استفاده می شود
در دو مورد وجود مقدار اندک لیتیوم در مخدر متامفتامین بدست امده از دو بیمار مشخص می کند که سازنده گان ماده مخدر شیشه این روزها از اشپزخانه  ها خارج و رو به استفاده از متد شیک اند بیک اورده اند
در ساخت ماده مخدر شیشه بطور کلی  سه راه اصلی وجود دارد که استفاده از متد شیک اند بیک (تکان دادن و پختن ) Shake and Bake or One Pot Meth Making  ساده ترین و در دسترس ترین انها می باشد 
 در این متد  قرص های حاوی پسودوافدرین (کلد استاپ ساخت وطن ) را  همراه با لیتیوم  و سود   در یک بطری پلاستیکی نوشابه یک لیتری  ریخته و با تکان دادن  ترکیبات قرص  تبدیل به مخدر شیشه می شوند
  با اینکه در تاریخ 87/10/20  معاون غذا و داروی وزارت بهداشت استفاده از ماده پسودوافدرین را در ساخت قرص های دارویی ممنوع اعلام کرده بود در تاریخ دیماه  1391 یک کارخانه دارویی مبادرت به تولید دارویی به نام کلد استاپ حاوی ماده اولیه  پسودوافدرین کرده است
هنوز مشخص نیست چرا ستاد مبارزه با مواد مخدر در ایران نسبت به توقف تولید این قرص اقدامی نکرده است یا اصلا چرا مجوز ساخت کلد استاپ صادر شده است
برچسب ممنوعیت دارویی پسودوافدرین - دکتر محمد رضا یزدان ...




فیلم ساکن طبقه وسط یک فیلم کاملا سایکدلیک است .

فیلم ساکن طبقه وسط یک فیلم کاملا سایکدلیک است .
ساکن طبقه وسط نخستین اثر سینمایی شهاب حسینی در نقش کارگردان می‌باشد که در مهر ۱۳۹۳ مورد اکران عمومی قرار گرفت.
 شهاب حسینی در این فیلم ۳۸ نقش مجزا و متفاوت را بازی کرده و با این کار رکوردی را به نام خود به جای گذاشت که تاکنون کسی موفق به انجام آن نشده است. وی قصد دارد این رکورد را در کتاب رکوردهای گینس ثبت کند.
 محمدهادی کریمی فیلم‌نامه‌نویس این کار نیز نقش واقعی زندگی خویش یعنی یک روانکاو را در فیلم بازی کرده‌است

نقد فیلم ساکن طبقه وسط
روایت داستان گونه ابتدای فیلم در واقع  خلاصه کل  فیلم است کودکی که در ابتدای فیلم به جای ختنه اخته می شود و در حضور خداوند الموت به عنوان فدایی به دنبال گرفتن انتقام می رود و بعد از  استفاده از دانه های توهم زا در بین راه به این نتیجه می رسد که باید از توهم دوری و به سوی واقعیت برود .

تبریک و تسلیت به ستاد مبارزه با مواد مخدر به خاطر اطلاع رسانی به موقع و کشف مخدر جدید گل

تبریک  و تسلیت به ستاد مبارزه با مواد مخدر به خاطر اطلاع رسانی به موقع  و کشف مخدر جدید گل
رئیس ازمایشگاه تحقیقات پلیس مبارزه با مواد خبر از کشف نوعی شاهدانه به نام مخدر گل داد
ریاست محترم  مرکز تحقیقات پلیس مبارزه با مواد مخدر خانم دکتر تهمینه باهر اسلامی
بسیار مفتخر هستم که بگویم  کشف ماده مخدر گل و اطلاع رسانی به موقع ان مدیر محترم در تاریخ 29 فروردین امسال باعث شد برگ زرینی به  دفتر افتخارات  ستاد مبارزه با مواد مخدر افزوده شود و ستاد مبارزه با مواد مخدر  توانسته با این اقدام به موقع و هوشمندانه بعد از هشت سال که از رواج این شاهدانه خطرناک می گذرد  که گویا مخدر گل نامیده می شود اطلاع رسانی  کند
این اطلاع رسانی  به موقع شما نشان از پاس نهادن ان ستاد مبارزه  به ارزش   خون 3700 شهیدی است که در راه مبارزه با مواد مخدر به لقا الله پیوستند  
 کار شما به معنای واقعی  نشان از  ارج و ارزش  خون  این شهیدان  است  ضمن تسلیت بابت به هدر رفتن خون این شهدا !
باز دوباره تبریک  تبریک به شما و اعضای دیگر ستاد مبارزه با مواد مخدر توفیق  و موفقیت شما را هر چه بیشتر ارزومندیم
وبلاگ رسمی دکتر یزدان نیاز: تقدیم 3700 شهید در راه مبارزه ...
بهمن ماه 1392
دهات قلات در شیراز مرکز کشت و فروش انواع ماری جوانا گل
28 دی 1392
وبلاگ رسمی دکتر یزدان نیاز: ترک و درمان اعتیاد به مخدر گل ...
بهمن 1392
تماس تلفنی والدین معتادان به مخدر گل (ماری جوانا گل ) - وبلاگ ...
وبلاگ رسمی دکتر یزدان نیاز: مخدر گل ملقب به بزرگترین ...


ستاد مبارزه با مواد مخدر  در 29 فروردین 1394  در مورد مخدر جدید گل  که به تازگی کشف شده  اطلاع  رسانی کرد
رئیس مرکز تحقیقات پلیس مبارزه با مواد مخدر نسبت به مصرف ماده مخدر "گل" هشدار داد / باهر با بیان اینکه ترک این ماده سخت‌تر از ماریجوآنای معمولی است، گفت: بسیاری تصور می‌‌کنند با مصرف تفننی این مواد معتاد نمی‌شوند/ گزارشی از ورود ماده مخدر "کروکودیل" به کشور نداریم
وبلاگ رسمی دکتر یزدان نیاز: دكتر تهمينه باهري اسلامی ، مدير ...
۱۳۹۴/۱/۲۹
 -

تهمینه باهر در گفتگو با «نسیم»، با اشاره به اینکه ماده گل نوعی شاهدانه است، اما قابلیت توهم‌زایی بالایی دارد، افزود: عوارض مصرف این ماده زیاد بوده و وابستگی به آن نیز بیش از ماریجوآنا است.